Review: trading navigator Methode

6 dec

Trading navigator Methode is een manier waarop je leert te handelen. Veel mensen willen namelijk geld verdienen. Er zijn alleen veel mensen die lui zijn, en geen initiatief tonen. Dit is het lastige van veel mensen. Voor deze mensen zou trading navigator een goed hulp middel kunnen zijn. Er wordt gezegd dat je met dit programma geholpen wordt met het handelen in aandelen. Je krijgt meldingen als er iets fout gaat, en er een aandeel zwaar zakt. Het programma zou dus alles voor je moeten doen. Lees verder om te kijken of dit product jou gaat verder helpen. Ik zal op een eerlijke manier antwoord geven op de voordelen, en de nadelen van het programma.

Inhoudsopgave:

  1. Wat houdt trading navigator in?

2. Hoe werkt trading navigator?

3. De bedenker

4. Is trading navigator voor iedereen te gebruiken?

5. Wat zijn de recensies?

6. Eindbeoordeling trading navigator

1. Wat houdt de trading navigator methode in?

Het product heeft meerdere handige tools en extra’s waardoor jij in een korte tijd veel te weten kan komen over aandelen, en handelen.

Trading navigator logo van het bedrijf.

Zes weeks training

Het eerste wat je krijgt, en ook als eerste moet gebruiken is de zes weeks training. Deze training geeft je alle informatie over het handelen in aandelen en de markt. Je moet hier veel tijd voor nemen, en kan dus zes weken duren. Zorg ervoor dat je alles goed bestudeerd en bijhoudt in een document. Zo kan je altijd alles terugvinden, en voor jezelf op een rijtje houden. De officiële waarde van deze training is 297 euro.

training, wat heb je doen als je wil gaan trainen.

Toegang Telegram

Hiernaast krijg je voor twee jaar toegang bij Telegram. Via dit medium kan je berichten ontvangen en ervoor zorgen dat je continue up to date blijft over wat er speelt in de aandelen wereld. Dit programma is vrij duur en moet elk jaar een lidmaatschap afsluiten. Dit is dus een goede bonus voor beginners. Het scheelt je namelijk veel geld als je dit niet hoeft te aan te schaffen, maar gewoon bij het pakket krijgt. Een lidmaatschap ligt rond de 1000 euro per jaar. Het scheelt je dus veel geld, omdat dit bij het pakket wordt aangeboden.

Telegram logo met kleur.

Handleidingen

Het is ook altijd handig om te weten op welke soorten manieren je het beste geld kan verdienen in het algemeen. De bedenkers van het product vonden het belangrijk om een handleiding toe te voegen om te laten zien wat de slimste manieren zijn. Dit is dus nog een extra die leuk zijn om erbij te hebben, ter waarde van 47 euro.

Er zit ook nog een speciale handleiding bij waarin de basis aspecten worden uitgelegd over aandelen.  Dit is voor de mensen die een korte uitleg willen hebben, als ze iets vergeten zijn en geen samenvatting hebben gemaakt. Deze extra kost, als je hem los koopt, 47 euro.

Extra evenement

Als klapper op de vuurpijl mag je ook nog naar een evenement ter waarde van 2000 euro. Dit is bedoeld voor twee personen. Je hebt een paar opties om uit te kiezen. Dit is een hele goede extra omdat je naast het product, ook nog een weekendje weg vrij erbij krijgt.

Alles zit dus inbegrepen! Je zal vast denken dat het een duur pakket is, maar als je gaat vergelijken met de inhoud ervan valt de prijs nog mee. Het totale bedrag is 497 euro. Dit is een tijdelijke korting, dus als u te lang nadenkt is de prijs misschien weer 1997 euro, dit is namelijk de officiële prijs van het product. Het ziet er goed uit, alleen wil ik de echte inhoud goed bekijken en beoordelen. Lees dus snel verder!

2. Hoe werkt de trading navigator methode?

Het pakket van trading navigator ziet er leuk uit. Het meest belangrijke is of het ook daadwerkelijk werkt. De inhoud is dus heel belangrijk. Ik zal aan jou laten zien hoe het werkt, en of het daadwerkelijk brijkbaar is.

Er wordt op een simpele manier getoond wanneer je moet investeren, en wanneer je moet verkopen. Dit wordt visueel gemaakt in een live grafiek. Door de trading navigator methode kan je zien wanneer je moet inkopen, en wanneer je moet verkopen. Je kan zo op de goede momenten je aandelen van de hand doen, en de meeste winst maken. Dit wordt gedaan door de bepaalde verkoopsignalen die je krijgt. Je krijgt zo’n signaal als de kans groot is dat er een daling aan gaat komen.

Slim investeren

Veel mensen denken vaak dat je met aandelen alleen geld kunt verdienen op lange termijn. Dit is niet waar. Je moet pas gaan investeren als er een korte, een middellange en een lange termijn. Als een bepaald aandeel dit heeft, we pakken voor het gemak het mega bedrijf KPN. Zou je veel en makkelijk geld kunnen verdienen. Het is belangrijk dat je jou eigen aandelen goed in de gaten houd, en een signaal hebt gekregen dat je moet kopen of verkopen.

Aandelen markt KPN in een grafiek.

Je wil natuurlijk zoveel mogelijk winst maken, of in ieder geval zo min mogelijk verlies. Je behoudt zo veel mogelijk door de gele lijn te volgen in de grafiek. Dat is de lijn dat verschil maakt tussen je winst en je verlies. Als je onder de gele lijn komt ga je onder je budget en ga je verlies maken. Wanneer je boven de streep blijft zul je geld blijven verdienen, houdt dus goed in de gaten of er een trend aankomt of niet!

een kind aan het wachten.

Het werkt dus daadwerkelijk, je moet alleen opletten als je een signaal krijgt. Dan moet je gelijk actie ondernemen. Vooral als er een daling plaatsvind. Als het echt fout gaat moet je alsnog verkopen, en kan je kleine verliezen draaien. Gelukkig gebeurd er bij 70 procent van de aandelen die je koopt niks slechts mee. Je hebt ongeveer 30 procent kans dat je soms verlies kan maken. Dit is meer op korte termijn. Op de lange termijn kan je niet veel verlies maken. Het enige wat lastig is aan dit is dat je soms tien of twintig jaar moet wachten voordat je het daadwerkelijk met goede winst kan verkopen. Maar het werkt wel!

3. De bedenker

Elk product of bedrijf heeft een bedenker. Dit is een heel belangrijk deel van het product. Als de persoon geen bevoegdheid heeft in de categorie van het product, kan je er niet veel van verwachten. Als de desbetreffende wel veel over de categorie weet, is die al een stuk beter te vertrouwen, en zou je het product met zekerheid aan kunnen schaffen!

Harm van Wijk

De persoon die trading navigator heeft bedacht heet Harm van Wijk. Hij is zelf al jarenlang actief in de financiële wereld. Maar voordat hij begon in de professioniële wereld is hij begonnen met studeren. Dit deed hij aan de universiteit van Tilburg. Hier heeft hij bedrijfseconomie & marketing gestudeerd. Zo heeft hij geleerd hoe hij het beste moet verkopen, en op welke manier. Hij heeft de hele inkoop en verkoop aspecten geleerd, hoe je dit tot in de puntjes uit kan werken. Toen hij was afgestudeerd is hij gelijk doorgegaan naar de echte wereld!

Portret van Harm van Wijk, de bedenker van trading navigator methode.

Hoe is hij begonnen?

Hij is begonnen als marketingmanager bij de Fortis, SNS en Binck bank. Hij is dus gelijk begonnen bij grote bedrijven, en had gelijk een grote verantwoordelijkheid. Hiernaast is hij ook nog commercieel manager van de Telegraaf geweest. Dit heeft hij jarenlang gedaan. Na al die jaren ervaring en verantwoordelijkheid wilde hij iets voor zichzelf beginnen. Hij is zich toen volledig gaan storten op het beleggen van je geld, en hoe dat werkt. Toen hij dit wist is hij zijn eerste product gaan starten, genaamd, ‘’De Slimste Belegger’’. Dit is een ander product wat gaat over investeren. Dit product had alleen maar een online cursus, Harm wilde een mooier en meer vollediger product maken. Uit dit idee kwam trading navigator methode. Hij heeft met dit pakket zoveel mogelijk verschillende extra’s en tools toegevoegd zodat je na het bestuderen van dit product alles weet over geld investeren in aandelen, en hoe dat werkt.

logo van de Tilburg universiteit in kleur.

Kortom, Harm is een betrouwbaar man met veel ervaring. Hij wat alles van de financiële wereld, en is een expert in het omgaan met geld, en vermogen. Hij zal je niet oplichten, omdat hij over internet ook bekend is. Het is een slimme man met veel kennis, als je naar de bedenker kijkt zou het product ook heel goed moeten zijn. Eerst is het handig om te weten of het voor iedereen te gebruiken is, en wat mensen zelf van de inhoud vonden.

4. Is het voor iedereen te gebruiken?

Het product heeft een goede kwaliteit, het zou dus voor iedereen bruikbaar moeten zijn. Helaas is dit niet helemaal het geval. Als je echt rendement wil hebben, en iets wil gaan verdienen met aandelen, moet je al geld op je rekening hebben. Als je zelf niet veel geld hebt om in te leggen schiet je niet veel op. Je zou dus eerst goed moeten sparen voordat je geld in kan leggen. Het andere probleem is het risico wat je neemt. Investeren in aandelen is altijd gevaarlijk. Als je al je spaargeld inlegt kan je ook een gedeelte kwijt raken. Dit is dus gevaarlijk als je al niet veel geld op de spaarrekening hebt. Het is dus echt bedoeld voor mensen die veel spaargeld hebben, en niet weten hoe ze er het beste mee om kunnen gaan.

5. Wat zijn de recensies van trading navigator methode?

Als je over het internet gaat struinen, en op zoek gaat naar ervaringen kom je veel tegen. Harm is zeer bekend op internet en in het echt. Er zijn veel reviews en ervaringen over wie hij is, wat hij heeft gemaakt en wat zijn geschiedenis is.  Er is geen slecht woord over hem te vinden. Via sociale media is helaas niet veel te lezen, maar als je Google moet geloven is het een betrouwbare man met een goed product.

Hij is zelfs te zien in meerdere filmpjes op Youtube en zijn eige site. Hier wordt hij getoond terwijl hij bezig is met uitleg geven aan andere mensen. Je ziet dus dat hij niet alleen achter zijn computer zit de hele dag, maar ook contact maakt met anderen mensen, en niet bang is om zichzelf te tonen. Er zijn geen negatieve recensies te vinden, dit maakt het lastig om een echt oordeel erover te geven. Maar over het algemeen is Harm zeker te vertrouwen. Als het voor sommige mensen niet lukt binnen 30 dagen krijg je je geld terug. Dit is wel fijn voor de mensen die het niet lukt.

Voordelen

De trading navigator methode heeft meerdere voordelen.

Je hebt namelijk software die je helpt bij het inkopen en verkopen van aandelen. Je krijgt een berichtje als je moe inkopen of verkopen. Dit is heel handig, omdat je daardoor niet elke dag hoeft na te kijken of er iets daalt of stijgt, dit wordt dus voor je bijgehouden. Een handige tool om te gebruiken.

De cursus zelf die zes weken duurt is heel goed. Hier zitten alle details over het werken met aandelen in. Na deze cursus ben je helemaal klaar om jezelf te storten in aandelen. Je kan het vergelijken met een opleiding die je in zes weken afrond!

Ook is het relatief goedkoop als je kijkt wat de waarde is van alle extra’s die je erbij krijgt. Het is een volledig pakket met alles erop en eraan. De officiële waarde is 7619 euro. De normale prijs ligt rond de 1997 euro, maar met de korting is trading navigator maar 497 euro. Ik zou zeggen, kopen!

Duim omhoog, voordelen

Nadelen

Er zitten helaas ook aandelen aan de trading navigator methode. Er zijn geen slechte recensies te vinden, maar dit zijn toch een paar minpunten wat andere reviews beweren, en ook waar is.

Het is namelijk niet zo makkelijk als gezegd wordt. Er zit wel degelijk een risico aan. Je kan een deel van je inleg verliezen. Als je al niet veel geld hebt is dit een groot risico wat je neemt, en kan het slecht uitpakken. Je moet dit risico wel aandurven. Het is het beste dat mensen met genoeg spaargeld dit product gebruiken, anders is al je geld er straks doorheen.

Ook is er meestal op korte termijn niet veel te verdienen. Je moet dus echt maanden, of soms zelfs jaren wachten voordat je goede profit maakt. Het is vaak echt afwachten en hopen. Zorg er vooral voor dat je de signalen in de gaten houdt als het slecht gaat met jou aandelen.

Het aanschaffen van de cursus zal voor sommigen mensen vrij duur zijn. Ik raad je dus nogmaals aan dit te doen als je zelf goed gespaard hebt of een erfenis hebt gehad van familie. Dan kan je een klein deel gebruiken om trading navigator methode aan te schaffen, en te investeren in aandelen.

Duim omlaag, nadelen.

6. Eindbeoordeling van trading navigator

Ik zal alvast zeggen dat de eindbeoordeling goed is. Het pakket komt goed uit de bus en je ziet meerdere succesverhalen op internet.

Goed en speciaal product!

Trading navigator methode is een speciaal product. Het zit boordevol handige tips en uitleg over aandelen. Als je echt werk hiervan wil maken moet je veel tijd investeren in trading navigator. De eerste cursus duurt zes weken. Je moet zorgvuldig alles bestuderen en opschrijven. Je hebt hiernaast nog meer handleidingen tools, tips & tricks. Deze kan je allemaal bestuderen en samenvatten. Samen met de software die je moet gaan gebruiken zal het veel tijd gaan kosten. Als je dit allemaal hebt gedaan heb je er wel heel je leven profijt van. Het is eigenlijk een opleiding die je in ongeveer twee maanden individueel af kan ronden. Als je klaar bent met de training kan je voor jezelf beginnen en gelijk gaan investeren. Vanaf dan is het afwachten en de software zijn werk laten doen.

Je kan op lange termijn veel geld verdienen met dit product. Je moet dus wel veel geduld hebben, maar er is een grote kans dat je goede winst maakt. Als je verlies gaat draaien krijg je van tevoren een bericht dat je waarschijnlijk verlies gaat draaien als je je aandelen niet verkoopt. Je kan dus de software alles laten doen, zodat je zelf niet veel tijd hoeft te steken in het in de gaten houden van je aandelen.

Man die very very good zegt in een GIF.

Het werkt!

Kortom. Een goed product, waar je voor je leven lang plezier van kan hebben. Je moet in het begin even goed concentreren op de training en dan kun je aan de slag! Zorg ervoor dat je genoeg geld hebt zodat je een deel kan investeren, stel dat het toch fout gaat en je je aandelen te laat verkoopt altijd nog terug kunt vallen op je eigen geld. Investeer dus niet al je geld hierin, maar een klein gedeelte! Gelukkig wordt je goed geholpen. Als je de training goed volgt kan er bijna niks fout gaan. Succes, en ik hoop dat ik je goed genoeg heb kunnen informeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *