Review: Perfect slapen in 7 stappen

22 nov

Rust pakken is belangrijk voor de mens. Helaas hebben veel mensen het druk, en hebben ze niet genoeg tijd om te slapen of kunnen ze niet in slaap komen door de stress. Dit kan door van alles komen, je werk, je kinderen, omdat iemand in de familie ziek is. Er is altijd wat. Hierdoor is het handig om te weten wat je kan doen om een goede nachtrust te krijgen. Het perfect slapen in 7 stappen pakket zou je hiermee goed op weg kunnen helpen. Als het goed is zou er goed uitgelegd moeten worden hoe je goed in slaap kan komen. Dit is voor veel mensen belangrijk om te weten. Ik ga voor jullie uitzoeken of het programma ook nut heeft. Lees snel verder!

Inhoudsopgave

Wat houdt het product in?

Hoe werkt het perfect slapen in 7 stappen programma?

De bedenker van perfect slapen in 7 stappen

Is perfect slapen in 7 stappen voor iedereen te gebruiken?

Wat zijn de recensies?

Voordelen

Nadelen

Eindbeoordeling

Wat houdt het product in?

Dit product helpt je om op een nieuwe manier jezelf sneller en beter in slaap te krijgen. Vaak wordt er gezegd, drink kruidenthee, zet bepaalde rustgevende muziek op. Dit werkt helaas niet bij veel mensen. Voor de mensen waarbij dit niet werkt kunnen ze dit pakket kopen. De bedenker van dit product zegt dat je slaperigheid te maken heeft met de activiteiten die je de hele dag door doet. Je kan dus veel naar muziek gaan luisteren of iets anders, het zal nooit goed effect hebben als je alleen in de avond erop gaat letten. Je wordt in dit pakket volledig geholpen met in slaap krijgen van jou lichaam. Er komt zelfs professionele hulp van een specialist aan te pas! Lees verder om te kijken wat er allemaal in het pakket zit.

Hoe werkt het perfect slapen in 7 stappen programma?

Wat er wordt gezegd is dat het belangrijk is dat je niet nadenkt over het slapen. Vaak worden mensen bang als ze bijvoorbeeld vroeg op moeten. Als je hieraan blijft denken kom je nooit in slaap. Zorg dat je je hoofd leeg maakt, en probeert rust te zoeken. Als dit lukt kan je al een stuk sneller in slaap komen dan eerst.

Hormonen

Wat ook belangrijk is, is het aanmaken van de juiste hormonen. Als je het stress hormoon ‘’cortiso’’ te veel hebt aangemaakt overdag. Kan je in de avond niet snel in slaap komen, omdat het hormoon nog te erg aanwezig is. Als het te laat afneemt kunnen mensen niet goed inslaap komen. Dit is bij veel mensen een oorzaak. Bij het perfect slapen in 7 stappen pakket wordt goed uitgelegd hoe je deze hormonen in evenwicht kan brengen.

https://slaapwijzer.net/wp-content/uploads/2019/05/cortisol-melatonin-graph.jpg

Je biologische klok is ook heel belangrijk om je ritme te vinden. Als je geen ritme hebt slaap je niet goed. Je hebt elke dag een andere tijd en kan geen rust meer vinden. He is belangrijk om zo veel mogelijk dezelfde tijden aan te houden. Probeer dit vooral door de weeks te doen. In de weekenden kan het wel eens uitlopen uiteraard, maar probeer over het algemeen hetzelfde ritme aan te houden. Zo blijft je ‘slaapgolf’ perfect!

https://slaapwijzer.net/wp-content/uploads/2016/10/4-300x204.jpg

Zorg ook voor voldoende afkoeling van je lichaam. Als je dit voor het slapen doet ga je met een fijner gevoel je bed in. Als dit bij jou niet lukt, of je lichaam reageert anders, krijg je hier tips van uit het pakket die je kan gebruiken.

https://slaapwijzer.net/wp-content/uploads/2016/10/lichaamstemperatuur21.jpg

Je hebt nog meer andere aspecten die je geleerd krijgt in het pakket. Daarvoor moet je uiteraard het pakket kopen. Als je het gehele pakket krijg je meerdere hulpmiddelen.

Je krijgt de digitale versie voor op je digitale apparaten. Dit vinden de meeste mensen het handigst omdat je dan makkelijk door kan scrollen. Voor de mensen die dit niet fijn vinden kunnen de boek versie gebruiken die er ook bijgeleverd wordt. Als je even klaar bent met al die technologie de hele dag. 😊

Handige extra’s

 Je krijgt ook een samenvatting van het hele boek op een checklist. Zo kan je elke dag even checken of je alles onthouden hebt. Ook krijg je om het goed te onthouden een E-cursus. Deze kan je nog extra erbij doen als je niet zeker weet of je alle stof goed hebt onthouden. Daar wordt het nog extra uitgelegd en kun je oefenen. Als het hierna nog steeds niet werkt kun je persoonlijk advies aanvragen aan een slaapdeskundige. Dit is voor de paar overblijvers waarbij niks werkt. Voor de rest zijn er geen maatregelen. Dit zou voor iedereen moeten werken. Als het dus niet lukt kun je alles navragen bij een echte specialist.

De bedenker van het perfect slapen in 7 stappen?

De bedenker van het perfect slapen in 7 stappen pakket is William van der Klaauw. Hij heeft zelf jarenlang last gehad van slechte slaap en wist niet wat hij ertegen moest doen. Toen hij in de wereld van het slapen is gedoken, vond hij het zo interessant dat hij slaapdeskundige is geworden. Voor zover er op internet te vinden is hier geen officieel certificaat voor te vinden, maar dat maakt niks uit. Hij beheert zelf ook de site en nog een ander bedrijf genaamd Kratos. Dit is zijn hoofd bedrijf. Met dat bedrijf heeft hij maar liefst 80.000 bezoekers per maand behaald. Hierdoor heeft hij een grote naam opgebouwd en is hij goed te vertrouwen. Ook staat hij met het bedrijf ingeschreven bij de kamer van koophandel dus je kan zeker niet opgelicht worden door deze man.

Beste in zijn categorie

Als je gaat kijken naar andere recensies over hem als persoon zijn veel mensen blij. Hij weet veel van het onderwerp af, en geeft goed antwoord op mensen die een vraag hebben over beter slapen. Het is een man die te vertrouwen is. Wederom is deze naam wel een pseudoniem. Dit is vaak, omdat ze hun privéleven willen scheiden van het bedrijfsleven. Er zijn vaker incidenten voorgekomen dat ze worden gestalkt of opgezocht door klanten. Het is dus volledig voor hem zelf, en heeft voor de rest niks te maken met oplichting of iets dergelijks.

Is perfect slapen in 7 stappen voor iedereen te gebruiken?

Het pakket is bedacht voor iedereen. De tips en tricks en uitleg gaat over de mens in het algemeen, en hoe die slaapt. Elk mens heeft dus veel aan deze tips. Er zit voor iedereen wel iets bij wat sowieso werkt. Het is uiteindelijk iets meer bedoeld voor volwassenen, omdat volwassen personen veel meer last hebben van slapeloosheid door werk of andere omstandigheden. Maar als kinderen er ook last van hebben is het zeker goed te gebruiken.

Wat zijn de recensies?

Als je kijkt naar de recensies op internet kom je weinig slechts tegen. Dit komt omdat de meeste tips om beter in te slaap te komen vrij slecht zijn. Overal op internet staan dezelfde tips. Er is geen variatie, en is lastig om iets anders bedenken. Als je slaap expert bent kun je hier gelukkig verandering aan brengen door middel van een betaalde versie. Je betaalt maar 37 euro voor het gehele product. Dan heb je meerdere tips extra’s en als het niet lukt uitleg van een professional. Veel mensen zijn dus blij dat het product bedacht is. Zo kunnen mensen eindelijk hun batterij vol opladen en een fijner leven lijden met meer energie.


De recensies via sociale media zijn voor de rest niet te bekennen. Er is wel een facebook pagina. Helaas zijn hier geen recensies of reacties op. Een beetje vaag. Er zijn geen buttons op de site die klanten doorsturen naar een van de sociale media accounts. Dit zou een reden kunnen zijn dat er geen recensies op sociale media staan. Voor de rest heeft het bedrijf een goede naam op het internet, en ziet het er voor alsnog goed uit.

Voordelen

Uiteindelijk zijn er veel voordelen te bedenken over het product.

Het werkt!

Één van de belangrijkste voordelen is dat het daadwerkelijk werkt. Op bijna 90 procent van de gebruikers heeft het effect op hun slapeloosheid. Je krijgt dus waar voor je geld, en er zit voor bijna iedereen wat bij.

Over het algemeen zijn de tips die worden gegeven makkelijk uit te voeren. Het is gewoon toe te passen op je dagelijkse leven en geeft niet heel veel verschil. Het enige verschil is dat je beter en lekkerder gaat slapen. Omdat je het pakket hebt gekocht kan je het altijd gebruiken. Dit is ook handig voor mensen waarbij een slechte nachtrust weer terugkomt. Je kan het dus altijd gebruiken!

Meerdere manieren om te leren!

Bij het pakket zit de training in verschillende soorten hoe je hem kan volgen. Je kan een normaal boek gebruiken, als je houd van het lezen van een boek. Dit is meer voor de volwassenen bedoelt. Je kan ook via de computer lezen, je krijgt hem dan opgestuurd via de mail en kan hem dan vanuit een PDF bestand lezen. Als je alleen lezen niet fijn vind, maar het ook wilt oefenen om het beter in je hoofd te krijgen kan je een cursus via internet maken. Dan krijg je een volledige oefening en kan je alles in je hoofd prenten. De checklists en overige dingen om nog even na te kijken zitten er ook nog bij. Het is een volledig pakket met veel extra’s en handige tools! Een goede aanrader.

Nadelen

Bij elk product zitten vaak nadelen. Bij dit product is het lastig te zeggen, maar het perfect slapen in 7 stappen is vrijwel perfect.

Het enige wat niet geoptimaliseerd is, is het gebruik voor mensen met een speciaal iets. Als mensen bijvoorbeeld allergisch of ziek zijn, en ze gebruiken medicijnen, is het lastig te combineren. Zij hebben medicijnen die bijwerkingen hebben waardoor de meeste tips in het pakket niet goed werken. Het zou handig zijn als vermeld wordt welke medicijnen je niet kan gebruiken, wil je dit programma volgen.

Eindbeoordeling

Het is altijd handig samen te vatten hoe goed het product. Gelukkig is het bij dit product alleen maar een samenvatting over hoe goed het product wel niet is. Toen ik het plaatje zag, perfect slapen in 7 stappen, was ik blij. Het zag er goed uit en toen er stond dat het door een specialist is gemaakt werd het alleen maar beter.

Site

Als je de site bekijkt krijg je veel en goede uitleg over de auteur, wat het product inhoud en je krijgt informatie over hoe je lichaam werkt de hele dag, en waarom je slaap nodig hebt. Ook wordt er uitleg gegeven over de oprichter en hoe hij op het idee is gekomen. Maar ook waar hij nog meer de baas van is. Zo zie je gelijk de gehele geschiedenis in het genre slapen. Ook is de lay out mooi, en kan je lekker door de site heen lezen om te kijken hoe alles in elkaar zit. Je kan ook op meerdere plekken het product kopen. Als je lang genoeg hebt getwijfeld kun je het dus gelijk kopen!

Het product zelf

Het gaat natuurlijk om het product, wat koop je nu eigenlijk? En werkt het wel. Perfect slapen in 7 stappen is zeker te gebruiken. De meeste mensen die het gebruikt hebben kunnen gelijk beter slapen. Het is ook niet veel informatie, alleen datgene dat je nodig hebt. Je hebt dus over alle tips goede uitleg en kunt hierdoor snel lezen en dezelfde dag nog uitproberen.

Het enige wat minder is aan het product is het gebruik voor mensen die ziek zijn of medicijnen gebruiken. Als er bijwerkingen bij komen kijken kunnen veel tips niet werken. Het is dan niet handig om perfect slapen in 7 stappen te kopen. Dit zou de enige toevoeging kunnen zijn. Vermeld dat het voor mensen met de desbetreffende medicijnen niet relevant is om te kopen. Voor de rest is dit product perfect, en is het voor maar 37 euro een koopje, vooral als je er elke week last van hebt. Je dagelijks leven zal waarschijnlijk erg goed verbeteren, en je kan veel meer aan. Dit is mijn advies, en ook van alle andere mensen die het gebruikt hebben, een pracht product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *