Review: Koolhydraatarm 50 dagen programma!’

19 nov

Veel mensen vinden het moeilijk om zich te houden aan een dieet, omdat het afwijkt van je normale gedrag. Vaak zijn de meeste diëten te zwaar of niet te volgen,daarom is het belangrijk om een wat mildere manier te vinden om gezond te worden. Het koolhydraatarm 50 dagen programma zou een stuk beter kunnen werken. Puur omdat je niet alleen gezonde dingen hoeft te eten, maar op een leukere en makkelijke manier gezond kan worden. Dit is vooral bedoeld voor mensen die willen afvallen. Als je weinig tot geen koolhydraten eet kan het proces van afvallen snel gaan.

Inhoudsopgave:

  1. Wat houdt het Koolhydraat arm 50 dagen programma in?

2. Is het koolhydraatarm 50 dagen programma voor iedereen te gebruiken?

3. De oprichter

4. Wat vinden de klanten?

5. Beoordeling

Wat houdt het koolhydraatarm 50 dagen dieet in?

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is een product wat bedoeld is om af te vallen. Het is een dieet wat voor veel mensen te gebruiken is, omdat je meerdere ingrediënten en gerechten klaar kan gaan maken die bijna iedereen lekker vind.

Verkeerd beeld over afvallen!

Mensen denken vaak aan sporten als ze willen afvallen. Ze denken dat het belangrijk is om vier keer per week naar de sportschool te gaan. Dit is onzin. Sporten is uiteraard niet slecht voor je, maar voeding is veruit het belangrijkste. Het is belangrijk dat je bepaalde voedingsstoffen binnenkrijgt. Je mag bijvoorbeeld boterhammen blijven eten. Wel iets minder dan normaal, maar je kan het blijven eten. Dit dieet veranderd alleen eten met veel koolhydraten voor eten met veel eiwitten, gezonde vetten en vezels. Dit is belangrijk om je lichaam in evenwicht te houden.

Ook denken veel mensen dat je weinig mag eten, omdat je lichaam dan je extra vetten moet gebruiken. Het is juist belangrijk veel te eten. Zo vul je je lichaam aan met betere voedingsstoffen waardoor je gezonder wordt en vanzelf af valt. Je moet zelfs meer eten als dat je eerst deed. Ze proberen je namelijk zes keer per dag te laten eten. Je mag tussendoor zelfs snacken.

2. Is het koolhydraatarm 50 dagen programma voor iedereen te gebruiken?

Het product zou goed moeten werken omdat er getest is of het schema wel werkt. Er is dus een grote kans om te slagen, als het goed is… Het kan zijn dat jouw lichaam anders reageert op het dieet. Dan zou het dus kunnen zijn dat jij iets meer voedingsstoffen moet binnen krijgen dan vermeld staat. Als je dat aanvoelt moet je het doen, als je twijfelt kan je gelijk je vraag stellen via de site, en heb je gelijk reactie. Als het dan nog niet werkt krijg je na de 50 dagen gewoon je geld terug. Volledig safe dus! Voor de paar mensen die hun geld uiteindelijk moeten terugvragen kunnen alsnog op hun eigen manier proberen af te vallen en de blog in de gate houden, voor nog meer tips.

Voor mensen die het dieet met meerdere mensen willen volgen is er ook een oplossing. Vaak willen moeders of vaders ook afvallen. Als ze hun kinderen hebben meegenomen in het ongezonde eetpatroon, kunnen ze alsnog samen een dieet beginnen. De menu’s kunnen aangepast worden op meerdere mensen of een groep.

3. De oprichter

Niels Bosman, oprichter Makkelijk Afvallen

Om dit bedrijf op te richten moet je mensen hebben die verstand hebben van diëten en gezond leven. De hoofdoprichter is Niels Bosman. Hij is de man achter het bedrijf. Niels was zelf altijd al een sport fanaat, en wist dit goed te combineren met de beste voeding. Toen hij langere tijd bezig was met het koken en maken van gezonde gerechten, kreeg hij een idee. Hij wilde mensen gaan helpen om net zo gezond te worden als hem. Hij is door dit idee gestart met een bedrijf genaamd,’’MakkelijkAfvallen.eu.’’ Omdat hij zelf niet officieel een certificaat had, is hij hulp gaan inschakelen van een afslank coach en een online marketeer. Zij zijn hem gaan helpen met het maken van schema’s en het maken van de site. Dit zijn Emmely en Bob Dambruin. Emmely heeft ervoor gezorgd dat de schema’s perfect waren. Bob heeft ervoor gezorgt dat de site goed werkt.

Emmely, afval coach
Bob Dambruin, online marketeer

Hoe is Niels Bosman begonnen met Makkelijk Afvallen?

Niels is eerst zelf begonnen met blogs schrijven. Hij was niet gelijk zo groot als dat hij nu is. Hij heeft een jaar lang dag in dag uit blogs geschreven op zijn site. Dit was belangrijk, omdat hij zo zijn site omhoog kon werken in de Google zoek resultaten. Er zit dus veel voorwerk aan vast. Omdat hij in een jaar een aantal bezoekers heeft opgebouwd kon hij een product gaan verkopen. Zo heeft hij dit door de jaren heen opgebouwd, en staat hij nu aan de top in de categorie afvallen.

Het is vaak ook spannend om te kijken hoe goed de persoon te vertrouwen is. Wordt je niet opgelicht? Werken de modules wel goed? Gelukkig is dit bij Niels niet het geval. Dit komt door de vele volgers die hij heeft en het aantal mensen wat zijn producten heeft gebruikt. Hij is door veel mensen aangeprezen, en al zoveel jaar bezig. Hij heeft veel credits opgebouwd en betrouwbaar.

4. Wat vinden de klanten?

Als je kijkt op de Facebook zie je veel verschillende recensies. Recensies kunnen slecht of goed zijn, gelukkig zijn ze bij de pagina van ‘’Makkelijk Afvallen’’ zeer goed. Het bedrijf heeft 85 duizend vind ik leuks. Je ziet dus dat dit niet gekocht kan zijn maar puur mensen zijn die het een goed bedrijf vinden. Als je kijkt naar de beoordelingen houd het niet op. Het zijn alleen maar goede reacties.

Ook vinden veel mensen het leuk dat ze met andere mensen in een community kunnen praten. Ze vinden het leuk dat ze met andere mensen kunnen vergelijken en ook veel vragen kunnen stellen door middel van de sociale media accounts. Je ziet hierdoor ook aan de beoordeling dat ze over het algemeen goed scoren. Van de vijf sterren krijgen ze een 4,3. Ruim en ruim voldoende dus.

Zijn er problemen?

Er zitten helaas ook een paar mensen tussen die beweren dat ze het niet gekregen hebben, maar dan zie je onder het bericht meerdere mensen reageren. Ze snappen niet dat er iets fout is gegaan, iedereen krijgt binnen drie minuten het boek opgestuurd plus bonussen. Over het algemeen zijn de meesten klanten blij met het product en functioneert het ook goed.

Veel mensen hebben in de eerste week al veel verschil. Er is te zien dat meerdere mensen al drie kilo of meer zijn afgevallen in een week. De reacties zijn dus zeer goed, onder een paar negatieve berichten na.

Voordelen

Het bedrijf zit over het algemeen zeer goed in elkaar. Het bestaat lang, heeft goeie recensies, en is bekend op meerdere platformen. Er zijn namelijk meerdere goede aspecten te benoemen van dit bedrijf.

Professionele schema’s

Om te beginnen hebben ze de schema’s professioneel in elkaar gezet. Mede door de ervaring van Niels, hij kon door het jarenlange oefenen met koken en recepten bedenken snel het bedrijf beginnen. De echte professionaliteit is verfijnd door de afvalcoach en de online marketeer die hebben meegeholpen. Zij hebben er voor gezorgd dat het bij meerdere mensen werkt, en het goed te verkopen is. Het is voor de hele maatschappij gemaakt, daar komt het op neer. De recepten zijn geen rare gezonde dingen die weinig mensen lustten. Het is gemaakt op de normale smaak van de meeste mensen.

Het sturen en aangeven van gratis producten en oefenschema’s zijn ook slim in elkaar gezet. Hierdoor worden mensen getriggerd om de schema’s echt te gaan gebruiken. Ze blijven op een aardige manier pushen via de mail. Zo worden ze er steeds meer ingezogen en kopen ze uiteindelijk het volledige schema.

Klantenservice

Hoe ze omgaan met de klanten is over het algemeen zeer goed. Op de site kan je vragen stellen, maar ook op de sociale media. De medewerkers van Makkelijk Afvallen reageren ook elke dag op alle klanten. Hierdoor is het voor iedereen bereikbaar en is het makkelijk om vragen te stellen als het niet lukt met het dieet. Ze tonen ook medeleven door te reageren op mensen als ze een leuke reactie achterlaten. Ze creëren een aardige en sociale sfeer rondom Makkelijk Afvallen. Ook zijn mensen automatisch blij. Stel het lukt niet met afvallen krijgen ze toch hun geld terug waardoor het voor de klant altijd het beste uitkomt.

Zijn er nadelen?

Veel grote bedrijven hebben vaak winkels. Sommige mensen vinden het fijner om ook fysiek met medewerkers te spreken. Dit is helaas niet van toepassing. Alles gaat via het online netwerk. Het is voor oudere mensen wat minder handig. Dit geldt alleen voor een klein gedeelte van de mensen.

frustrated patton oswalt GIF

Soms valt eten voor bepaalde mensen niet goed. Het zou slimmer zijn als er voedingsschema’s kwamen voor mensen met allergieën. Zo kan je een nog grotere groep bereiken. De mensen die een gluten allergie hebben of niet tegen andere ingrediënten kunnen hebben niks aan het schema.

Is er tijd voor het bereiden van zes maaltijden per dag?

Er is één probleem dat voor iedereen geldt, namelijk; Het klaarmaken van de producten. Dit kost veel tijd om te maken, vooral omdat je minimaal zes maaltijden per dag moet eten. Je moet eigenlijk de dag van tevoren al het eten maken voor de volgende dag. Anders is het niet te doen. De mensen die het schema dus volledig willen volgen, moeten hun hele dagelijkse routine veranderen. Ook moet je veel meer eten halen, dit is voor mensen met weinig budget niet handig. Gelukkig kunnen de meeste mensen, die het dieet kopen, de paar extra centen die het kost, wel betalen. Voor de mensen die zelf willen kijken of het makkelijke recepten zijn, kijk dit filmpje dan!

5. De beoordeling

Makkelijk afvallen is een zeer goed en hoog aangeschreven bedrijf. Ze zorgen ervoor dat mensen die willen afvallen op een relatief goedkope manier hun lichaam gezonder kunnen maken. De wereld van het afvallen is zeer groot, en heeft ook een groot aanbod. Dit bedrijf heeft een bepaald schema waardoor mensen in korte tijd kunnen afvallen.

Makkelijk Afvallen

Interactieve site

Ik vind de manier hoe ze hun content aanbieden ook heel goed. Ze zorgen ervoor dat je op de voorpagina PDF’jes en andere leuke tips en tricks kan downloaden. Hierdoor worden mensen getriggerd om te kijken hoe de schema’s werken, en hoe het afvallen te werk gaat. De site heeft ook meerdere uitleg pagina’s en is overzichtelijk. Je kan gelijk blogs aan klikken, om nog meer in de wereld van het afvallen te gaan. Ook kun je op elke pagina gelijk het product kopen, bijvoorbeeld als mensen een blog hebben gelezen kunnen ze gelijk door naar het kopen. Voor de mensen die na het lezen van de blogs, en het bekijken van de proef schema’s nog steeds niet geloven dat het een goed product is, hebben ze nog een pagina, ‘’succesverhalen’’. Dit is een pagina waarin meerdere verhalen komen van oude klanten die door de schema’s veel lichter zijn geworden of meer energie hebben gekregen. Dit is een belangrijk deel, omdat je de verhalen hier visueel kan bekijken.

Het belangrijkste om te kijken of je niet opgelicht wordt is het gedeelte ‘’over ons’’ en ‘’contact.’’ Hier zie je namelijk wat hun bedrijf doet, en waar ze voor staan. Maar het belangrijkste is, hoe de oprichters er uit zien. Zo kan je ze altijd verifiëren en nakijken op het internet om te kijken wat voor verhalen er over die persoon zijn. Mede door foto’s van het uiterlijk van de medewerkers heb je gelijk een visueel en een echt beeld over het bedrijf.

Het eindoordeel!

Kortom, makkelijk afvallen is daadwerkelijk een bedrijf waar je makkelijk kan afvallen op een goedkope manier, door gebruik van het koolhydraatarm 50 dagen programma. Ze bieden verschillende dingen gratis aan waardoor veel mensen naar hun toegetrokken worden. De site is wat lastig te vinden, omdat je op een andere pagina komt waar je alleen kan downloaden maar niet op een home button kan klikken. Dit is lastig. Voor de rest zijn de recensies uit er mate goed, en zie je veel goede verhalen over het product. Voor 50 euro en het extra geld wat de boodschappen kostten ben je goedkoop uit.

De doelgroep is ook heel breed, bijna elk persoon kan het gebruiken, en mede door de 50 dagen die je maar nodig hebt om af te vallen is het zeer aantrekkelijk. Een goed product! Ik raad het zeker aan om te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *