Review: Freds bouwtekeningen

21 nov

Freds bouwtekeningen is wat jij nodig zou kunnen hebben! Als je een huis koopt of huurt wil je dat het een leuke uitstraling heeft. De decoratie en meubels zijn de belangrijkste elementen hierin. Het is leuk om naar de winkel te gaan, en het daar te kopen. Dit doen de meeste mensen daarom ook.

Er zijn gelukkig ook nog mensen die creatief willen zijn. Je eigen meubels en bijzet tafeltjes bedenken of in elkaar zetten. Het bedenken is voor de meeste doe-het-zelvers lastig, omdat je niet weet of het wel stabiel of sterk genoeg is. Als je dit niet kan, maar het wel leuk vind om zelf iets in elkaar te zetten, is de site van Freds bouwtekeningen een site om te gebruiken. Op de website wordt gezegd dat elke beginner de bouwtekeningen kan volgen, en iedereen het kan gebruiken. Dit is nog maar de vraag. Het bekijken, en uitvoeren van bouwtekeningen kan best lastig zijn voor de gewone man. Ik ga uitzoeken of je waar voor je geld krijgt!

Inhoudsopgave:

Wat houdt Freds bouwtekeningen in?

Kan iedereen Freds bouwtekeningen gebruiken?

Over Fred

Wat vinden de klanten van Freds bouwtekeningen?

Zijn er problemen met Freds bouwtekeningen?

Voordelen

Nadelen

Eindbeoordeling Freds bouwtekeningen

Wat houdt Freds bouwtekeningen in?

Het product is zeer uitgebreid. Je krijgt meer dan 10.000 bouwtekeningen in alle verschillende stijlen en modellen. Zo kan je uit alle tekeningen de meubels die je zelf wil toevoegen aan je huis gaan maken. Elke bouwtekening heeft een uitgebreide uitleg met visuele plaatjes. Zo kan je hier laten zien hoe het eruit moet zien en waar de onderdelen in moeten, en hoelang ze moeten zijn. Zo kan elk persoon die het leuk vind om dingen in elkaar te zetten de tekeningen gebruiken en toepassen. Het belangrijkste is wat voor materialen je moet gebruiken. Hierdoor kan je jouw bouwsel het sterkst maken. De materialen staan per bouwtekening op een lijstje aangegeven. Zo kan je alles van tevoren inkopen en kijken of het materiaal te duur is voor het budget wat je voor ogen had. Voor maar 67 euro is het een goede koop. Je kan dit voor altijd blijven gebruiken door de vele tekeningen! Een aanrader dus.

Kan iedereen Freds bouwtekeningen gebruiken?

Het maken van bouwsels is niet voor iedereen weggelegd. Je moet namelijk vrij goed zijn met je handen. Er wordt gezegd dat iedereen dit kan, maar als je de tekeningen bekijkt zie je dat je toch iets van handigheid moet bezitten. Dit is vooral belangrijk als je net zulke strakke dingen wil maken als op de foto’s getoond wordt. Er vergt dus wel iets van bouwvakkers mentaliteit in je te zitten.

De prijs van de bouwtekeningen is maar 67 euro. Het daadwerkelijk uitvoeren van de tekeningen kost wel wat meer. Als je dit koopt moet je dus wel genoeg geld over houden naast je dagelijkse uitgaven om de bouwsels ook uit te voeren en af te maken. Zorg er dus voor dat je goed nadenkt over de uitgaven en of dit wel in je budget past!

Over Fred    

Ik ben op gaan zoeken wat er gezegd wordt over de oprichter, Fred Schouten zou je denken. Dit is een verzonnen naam. Het is naam bedacht om zijn bedrijf te vertegenwoordigen. Dit gebeurd wel vaker, en betekent niet dat de persoon achter de site gelijk een oplichter is. Veel mensen bedenken een naam zodat ze hun privéleven scheiden met het bedrijfsleven. Als je gaat kijken of zijn bedrijf echt bestaat is dit gelukkig wel. Hij staat gewoon ingeschreven bij de Kamer van koophandel en heeft een BTW nummer. Ook kun je onderaan de site zien dat hij een winkel in Amsterdam heeft. Als je het echt niet geloofd kun je dus ook nog is langsgaan bij de winkel. Je kan hem ook contacteren door een mail te sturen via de site. Een betrouwbare kerel dus.

Afbeeldingsresultaat voor fred schouten

Hoe is Fred begonnen met het maken van bouwtekeningen?

Hij is al zijn hele leven klusjesman, en wilden na al die jaren hard werken zijn ervaring delen met mensen die het leuk vinden om te klussen. Dit heeft hij gedaan door veel van zijn projecten uit te schrijven en visueel te maken. Dit heeft jaren geduurd en uiteindelijk heeft hij een mega pakket met meer dan 10.000 tekeningen. Hierdoor kon hij stoppen met het werken als klusjes man en is hij full time aan de slag gegaan met de verkoop van zijn pakket. Het is goed gaan lopen, omdat de prijs kwaliteit zeer goed is. Van een normale klusjesman naar een grote en slimme ondernemer!

Wat vinden de klanten van Freds bouwtekeningen?

Als je op zoek gaat naar recensies kom je veel tegen over Freds bouwtekeningen. Het hele internet staat vol met goede beoordelingen over zijn site en product. Er zijn meerdere recensies gedaan en review filmpjes om te laten zien wat hij doet en hoe het product eruit ziet. Door iedereen wordt gezegd dat hij een neppe naam gebruikt, en dat dit gedaan is om zijn bedrijfsleven en privéleven uit elkaar te houden. Voor de rest wordt er gezegd dat de tekeningen goed te gebruiken zijn en je in vele categorieën wat kan gaan maken. De tekeningen hebben goede uitleg en geven een duidelijk beeld over hoe je bijvoorbeeld een bank van hout in elkaar moet zetten. De recensies die getoond worden zijn dus goed en de mensen zijn blij met het kopen van Freds bouwtekeningen.

Je ziet aan veel verschillende sites, mensen en recensies dat het een betrouwbare site en man is. Als je dus iets wil weten van het bouwen of creëren van leuke dingen voor in je huis of tuin. Koop het op de site Freds bouwtekeningen.

Voordelen

Als we gaan kijken naar de voordelen en positieve aspecten van het product en het bedrijf kan je meerdere dingen opnoemen.

Site

De site, Fredsbouwtekeningen.nl is goed geoptimaliseerd. Alles wat je wil weten over het bedrijf, het product en of het betrouwbaar is staat erin. Het product kan leuk zijn, maar elke koper wil weten hoe de tekeningen er dan uit zien. Zo kunnen klanten een goed beeld krijgen wat ze eigenlijk gaan kopen. Gelukkig zijn er op de site meerdere afbeelden te zien waar je kan zien hoe de plaatjes eruit zien. Je ziet ook alle categorieën die inbegrepen zijn in het product. Zo kan je kijken of jij er wat aan hebt.

https://www.fredsbouwtekeningen.nl/wp-content/uploads/2017/07/nederlands-anim2.gif

Betrouwbaar

Ook is het handig dat je kan kijken of het een betrouwbaar bedrijf is. Omdat het bedrijf een verzonnen naam heeft worden mensen vaak bang dat ze worden opgelicht. Gelukkig is dit niet zo en kan je op de site checken of het een Kamer van koophandel en BTW nummer heeft. Dit staat allemaal vermeld en kan het nummer nakijken op de site van de kamer van koophandel.

Hij heeft een extra wat de meeste online webshops niet hebben. Een echte winkel. Hier kunnen mensen langskomen als ze er niet uitkomen op de website. Dit is ook handig voor de mensen die niet geloven dat de site van een echt persoon is. Ook al zijn de recensies allemaal positief.

Het product is door iedereen aangeprezen en er zijn al meerdere foto’s te zien waar de bouwtekeningen werkelijk in elkaar zijn gezet, en er ook nog is mooi uit zien. Het is een product wat voor veel meer mensen bestemd is. Je moet wel over weg kunnen met gereedschap, en niet te klunzig zijn. Als je niet goed bent in objecten in elkaar zetten gaat het eindresultaat minder zijn. Het kan zijn dat je kast of tafel scheef gaat staan. Schakel dan iemand in die kan helpen of haal het product helemaal niet. Dan is het niet voor jou bestemd. Gelukkig kunnen de meeste mensen goed overweg met gereedschap, en zijn de bouwtekeningen voor een groot gedeelte van de bezoekers een slimme en goedkope investering.

Nadelen

Dit product heeft ook zo zijn nadelen, zoals elk product heeft.

Het lastige aan dit bedrijf is dat je van tevoren niet weet of het wel echt is. Als je goed doorzoekt en uiteindelijk helemaal naar de onderkant van de pagina gaat, zie je het Kvk nummer en andere gegevens. Als je op de pagina komt zijn er geen knoppen of andere dingen waar je op kunt klikken. De site is op een andere manier in elkaar gezet als de meeste sites. Dit kan verwarring brengen bij sommige klanten. Het zou beter zijn als deze handige knoppen, ‘’contact’’, ‘’over ons’’, en ‘’blogs’’ bovenaan de site zouden staan, dat zou een stuk overzichtelijker zijn.

Ook wordt er het verhaal iets te mooi gemaakt als dat het daadwerkelijk is. Het zelf in elkaar zetten van meubels of andere objecten is niet voor iedereen weggelegd, terwijl dit wel gezegd wordt. Je moet goede handen hebben en een oog voor detail hebben wil je een mooi recht meubel produceren. Dit is het enige nadeel wat er te bedenken valt, voor de rest heeft het product veel waarde en is 67 euro niet veel geld.

Eindbeoordeling Freds bouwtekeningen

Dit product bevat boordevol handige uitleg voor het maken van leuke decoraties of meubels. Als je kijkt naar de voorbeelden zie je al hoe professioneel het is. Er worden duidelijke plaatjes weergeven. Dit is handig, vooral voor de beginners. Zo wordt er een hele grote doelgroep bereikt, en kan bijna elk capabel persoon het product kopen en gebruiken. Als mensen twijfelen, en zoeken naar recensies en ervaringen over het product krijg je alleen maar goede. Hierdoor worden mensen nog extra overgehaald, omdat verschillende sites heel lovend zijn over het product.

Besluit!

De site zelf is redelijk onderhouden. Als je naar beneden scrolt kom je bij de officiële cijfers van het bedrijf. Daar kan je nakijken of het bedrijf echt bestaat en ze ook ingeschreven staan bij de kamer van koophandel. Dit is voor de mensen die het zeker willen weten. Onderaan staan ook de klik buttons die normaal bovenaan de site staan. Hierdoor kan je de blogs en de informatie over het bedrijf zelf gelijk krijgt. Dit is wel een rare lay-out. Het heeft voor de rest niet veel te maken met het product maar wel een klein min puntje.

Uiteindelijk kun je wel zeggen dat het een goed product is waar je waarde voor je geld krijgt. Alles is uitgezocht en het is geen oplichter. Hij stuurt je de tekeningen gelijk op. Als je na de aankoop vraagt om extra tekeningen krijg je die gelijk opgestuurd. De service is dus ook perfect. Hij heeft al meer dan 12.500 keer het pakket verkocht. Je kan dus zien dat het en welvarend bedrijf is met een groot bereik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *