Review: Cursus – Agency Masterclass

28 feb

Agency masterclass is het product wat we vandaag gaan bespreken. Deze cursus beweert dat je geld kan verdienen op een nieuwe soort strategie in de marketing. Deze strategie heet SMMA, oftewel; social media marketing agency. Dit sluit ook goed aan op de masterclass van Jia Ruan. Hij verdient op een zelfde soort manier zijn geld, door gebruik te maken van een slimme marketing strategie. Ik ga in deze review alle ervaringen bekijken en tonen aan jou. Ook leg ik uit hoe het product in elkaar zit, of het daadwerkelijk werkt, maar ook hoe betrouwbaar de bedenker van de cursus agency masterclass is. Lees snel verder!

Inhoudsopgave:

  1. Wat houdt de cursus agency masterclass in?

2. Wie is de bedenker?

3. Is de cursus agency masterclass voor iedereen te gebruiken?

4. Wat zijn de recensies?

5. Eindbeoordeling

GIF; ''Let's go.''

Wat houdt de cursus agency masterclass in?

Het is altijd belangrijk om te weten hoe een product in elkaar zit, en wat de inhoud is. Het is belangrijk om te kijken naar kwaliteit hiervan, en of de inhoud en tips die gegeven worden, ook daadwerkelijk werken. Bij deze cursus wordt er uitgelegd hoe je het beste facebook advertenties kan maken, en zo meer klanten naar je toe kan trekken. Ook wordt er geleerd hoe je dit voor andere bedrijven kan doen. Dit is makkelijker voor de alleenstaande ondernemer, omdat je dan zelf geen product hoeft te hebben. Er zijn namelijk honderden bedrijven die hulp nodig hebben met het maken van advertenties op online platformen.

De cursus bestaat uit 7 verschillende modules, die je stuk voor stuk moet volgen. Stap voor stap wordt alles uitgelegd over hoe je facebook ads moet maken, en hoe je dit verkoopt aan de klant.

Agency masterclass product

Module 1 Mindset voor succes

In deze module krijg je vooral een goede intro over het succesvol denken met je brein. Je krijgt motiverende teksten te zien, en krijgt uitleg hoe je een weg naar succes kan vinden. Ook wordt er uitgelegd waarom je moet starten met facebook ads en waarom financiële vrijheid fijn is. Voor de rest wordt hier niet veel info gegeven. Dit is een pure motivator om te gaan starten met je eigen onderneming.

Succes met plaatje klaver vier

Module 2 Het nieuwe paradigma

Hierin wordt de perfecte klantenformule uitgelegd, en hoe websites werken. Je krijgt hier dus inzicht over hoe je klanten moet gaan binden.

Module 3 Attract

In deze module ga je kijken naar hoe je facebook ads kan verkopen aan anderen. Hoe je die klanten trekt, en hoe je uiteindelijk een succesvolle facebook campagne kan krijgen. Ook worden hier voorbeelden van facebook ads laten zien die goed, en minder goed zijn. Zo zie je een goed verschil. Dit kan je later zelf toepassen op je eigen facebook ads.

Voorbeeld facebook advertentie

Module 4 Capture

Hier leer je de echte technische handigheden van facebook ads kennen. Dit is belangrijk om te weten, omdat je met deze info echt kan gaan beginnen met een facebook ad te maken. Hier wordt onder andere uitgelegd wat de giacomo casanova methode is, en hoe alle dingen werken terwijl je een facebook ad aan het maken bent. Vanaf deze module komt de belangrijkste informatie, lees dus snel verder!

Facebook ads logo

Module 5 Transform

Hierin wordt uitgelegd hoe je het beste je campagnes kan gaan uitbreiden, en vast geld kan gaan verdienen. Je moet het namelijk wel blijven onderhouden, en steeds meer klanten naar je toe trekken, en vasthouden. Het vasthouden van klanten wordt hier uitgelegd.

Module 6 Jouw eerste klanten binnenhalen

In de een na laatste module ga je daadwerkelijk klanten binnenhalen. De modules hiervoor was de uitleg. Hoe bereik je succes. Hoe werken facebook ads. Wat kan je het beste toepassen. Nu ga je het zelf uitvoeren. Je gaat hier je eerste klanten binnenhalen. Je krijgt hier onder anderen uitleg over sales, en hoe je gatekeepers het beste kan gebruiken, en nog veel meer tips om klanten te werven.

Twee mensen die hand schudden

Module 7 Schalen

In deze module krijg je uitleg hoe je het meer kan gaan verdienen, maar minder gaan werken. Dit wordt onder andere gedaan door jezelf van oprichter naar CEO te promoveren. Hier wordt uitgelegd hoe je het kan gaan uitbreiden, en uiteindelijk een mooi team neer te kunnen zetten. Hier wordt dus als laatste uitgelegd, hoe jij uiteindelijk een groot succesvol ondernemer kan gaan worden. Een heel belangrijk gedeelte, als jij de rest van je leven veel geld wil gaan verdienen!

2. Wie is de bedenker?

Je weet nu hoe goed het product is, en wat het inhoudt. Naast de betrouwbaarheid van het product is het ook belangrijk om te weten hoe belangrijk de bedenker is. Ik heb voor jou research gedaan om te kijken hoe de bedenker op dit product gekomen is, en wat ervaringen zijn van klanten met hem.

Team unstoppable lifestyle

De bedenker van de cursus agency masterclass is een bedrijf. Dit bedrijf heet team unstoppable lifestyle. Dit team is opgericht door Jia Ruan, Virgil Brewster & Mitchell Weijerman. Jia Ruan klinkt voor u waarschijnlijk goed in de oren. Hij is een van de meest bekende marketiers in Nederland, mede door zijn vele advertenties en filmpjes op het internet. Hij heeft extra informatie toegevoegd aan deze cursus.

Team unstoppable lifestyle foto

Mitchell Weijerman

De gene die het meest van de cursus agency masterclass af weet is Mitchell Weijerman. Hij heeft het een groot gedeelte bedacht, en uitgevoerd. Het staat alleen onder naam van team unstoppable. Mitchell Weijerman is samen met Jia Ruan, en Virgil Brewster CEO van team unstoppable lifestyle. Met dit bedrijf runnen ze meerdere ondernemingen en maken ze verschillende soorten cursussen en seminars over marketing. Mitchell heeft deze cursus opgezet. Hij heeft van meerdere soorten bronnen, en ervaringen van mensen deze cursus in elkaar gezet.

Mitchell Weijerman

Naast dat hij al jaren in het vak zit is hij ook betrouwbaar omdat hij overal zijn ware identiteit laat zien. Dit voelt altijd wat betrouwbaarder dan normaal. Sommige zaken mensen gebruiken een andere naam en foto op internet. Zo houden ze hun privé leven gescheiden van hun zakelijke leven. Dit is voor de persoon zelf fijn, maar de klanten weten niet wie ze voor zich hebben. Daarom is het fijn dat de hele crew waaronder dus Mitchell Weijerman zich bloot legt voor iedereen. Super betrouwbaar dus!

3. Is de cursus agency masterclass voor iedereen te gebruiken?

Het is altijd belangrijk om te kijken of een product voor iedereen te gebruiken is. Bij deze cursus kan ik je alvast gerust stellen. Voor elk normaal persoon die werkt of ergens een bijbaantje heeft, is het zeker te gebruiken. De cursus kost namelijk 997 euro. Een grote investering zou je denken. Dat is het ook. Als je goed spaart of goed werkt zou ik het zeker aanschaffen. Met facebook ads ga je namelijk veel meer geld verdienen dan de cursus je gekost heeft. Je hebt alleen maar een beter voor uitzicht, stop er gewoon tijd in, dan komt het goed.

Voor mensen die weinig geld hebben zou ik het niet aanraden. Als je al je geld erin stopt, en je er na een paar maanden geen zin meer in hebt is het onzin. Daarom moet je ervoor zorgen dat je motivatie erin houdt. Dit is belangrijk om te de cursus goed te kunnen gebruiken, maar ook voor de rest van je leven. Hou altijd motivatie erin, dat is een motto wat heel belangrijk is in de marketing. Anders zak je uiteindelijk weer weg, en is alles voor niks geweest.

GIF;''Everyone.''

4. Wat zijn de recensies?

Het is ook altijd belangrijk om te kijken wat de reviews zijn. Dit is goed om te weten wat anderen mensen ervan vinden. Aan het gemiddelde van de recensies kan je zien wat de meeste mensen ervan vonden en of ze het die 1000 euro wel waard vinden.

Ervaringen klanten

Als we gaan kijken naar klanten en reacties van hun kom je veel verschillende dingen tegen. Alleen alle recensies wijze erop dat je er sowieso positief uit komt. Er is namelijk een niet goed geld terug garantie. Dit is namelijk een garantie dat als het niet goed gaat, of niet lukt, je altijd je geld terug kijkt. Zo loop je geen risico en is iedereen toch tevreden. Naast dat er voor de mensen waarbij het niet lukt ze hun geld terug krijgen zijn er ook veel mensen waarbij het wel lukt. Er zijn online honderden recensies te vinden over de cursus. Veel goede reacties en positieve berichten over de service en de kwaliteit van het product.

Ervaringen agency masterclass

Voordelen

De inhoud is zeer goed. Dit is het meest belangrijke van het hele product. De inhoud die verteld heeft in module 1 en 2 minder met goede info te maken, maar als je verder leest en de cursus afmaakt zie je dat alles volledig wordt uitgelegd op een manier dat iedereen het kan begrijpen. Super fijn voor elke normaal persoon.

Naast dat het product goed is, is het bedrijf wat erachter zit ook betrouwbaar. Unstoppable lifestyle is een bedrijf wat verbonden zit aan meerdere bekende mensen, zoals Jia Ruan en Mitchell Weijerman. Hierdoor is het zeer betrouwbaar, en hoef je je geen zorgen te maken of het product wel aankomt in je mailbox. Mede door de niet goed geld terug garantie zijn veel mensen niet bang om het te kopen, omdat ze je geld terug geven als het niet gewerkt heeft.

Omdat het pakket alles bevat is de prijs relatief goedkoop. Door de goede uitgebreide uitleg kun je namelijk heel snel duizenden euro’s per maand gaan verdienen in het begin. Super goed dus!

Groene vink

Nadelen

Naast dat een product goed is, heeft het altijd zijn nadelen. Dit product heeft dat volgens mijn mening wel. Het gaat over de prijs. 997 euro. Dit is vrij veel geld voor de meeste mensen. Ook al krijg je je geld terug, sommigen mensen vinden het simpel weg te veel geld. Hierdoor is dit product misschien niet geschikt voor jou als je het niet durft om een drempel over te gaan.

Ook het behalen van klanten is niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Bij sommige mensen lukt het niet altijd. Dat is jammer. De tips en trucs die worden gegeven zijn goed, alleen zal de een minder succes hebben dan de ander met het binnenhalen van klanten.

Rood kruisje

5. Eindbeoordeling

Dit is de eindbeoordeling. Ik zal hier alles samenvatten voor jou. Ook zal ik uitleggen waarom je het product wel of niet moet kopen, bekijk het hieronder!

Cursus agency masterclass

Het product is goed! Alle informatie die je nodig hebt over facebook ads, en hoe je dit moet gebruiken zit in de cursus. Ook zit naast de gebruikers handleiding en uitleg ook nog extra tips en trucs bij. Hierdoor wordt er gelijk op een slimme manier verteld hoe je klanten kan werven. Super handig en leuk toegevoegd door team unstoppable lifestyle!

Agency masterclass product

Team unstoppable lifestyle

De bedenkers van het product zijn zeer bekend. Zij hebben meerdere cursussen, seminars en andere bezigheden rondom marketing. Ook op Youtube hebben ze veel aanhang en worden hun motivatie en uitleg video’s veel bekeken. Team unstoppable lifestyle is een bedrijf waar meerdere mensen de baas zijn. Één van deze bazen is Mitchell Weijerman. Hij heeft grotendeels deze cursus in elkaar gezet. Samen met Jia Ruan en Virgil Brewster is hij CEO van het bedrijf. De anderen hebben wel geholpen met de cursus agency masterclass, maar Mitchell is de man.

Ook zijn ze zeer betrouwbaar, door de vele goede recensies op internet. Het ziet er allemaal goed uit, en verkopen honderden producten per maand. Succesvolle jonge gasten die je je geld kan toevertrouwen.

Team unstoppable lifestyle team foto

Beoordeling

De uiteindelijke beoordeling is een goed. Ze hebben alle elementen die ze beweren daadwerkelijk in de producten zitten. Dit is belangrijk, omdat er ook verkopers zijn die snel geld willen verdienen en hierdoor mensen gaan oplichten. Deze gasten doen dat zeker niet.

Kortom, een goed product, wel wat aan de dure kant als je geen geld hebt. Zorg er dus voor dat je altijd blijft werken, ook al begin je op je vijftiende bij de jumbo of albert heijn. Begin met iets, uiteindelijk groei je uit tot de beste, onthoud dat motto. Zo behaal je jouw doelen. Dit product zal jou daar zeker mee gaan helpen is mijn mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *