Review: Pianoles van René programma

11 dec

In het pianoles van René programma ga je leren hoe je piano kan spelen. Het is altijd lastig om te beginnen met een nieuwe hobby. Als je met iets begint is het altijd lastig. Daarom is het fijn als je op de snelste manier de basis kan leren van iets. Met piano spelen moet je daar eigenlijk een leraar voor hebben. Als je dit gaat doen krijg je waarschijnlijk elke week een les van een uurtje. Zo duurt het maanden voordat je een beetje noten kan lezen en een piano kan bespelen. Het pianoles van René programma is iets veel handigers. Je kan namelijk op korte termijn online les krijgen over het bespelen van het prachtige muziekinstrument genaamd, de piano. Bekijk mijn review, en zie of het pianoles van René programma iets voor jou zou kunnen zijn!

Inhoudsopgave:

GIF van vrouw ze zegt: Let's do this

Wat houdt het pianoles van René programma in?

Het belangrijkste van een product is de inhoud. Als de inhoud niet goed is kom je niet ver. Ik zal aan jullie tonen wat alle modules en extra’s zijn van het programma. Voordat je echt gaat beginnen krijg je 11 korte introductie video’s. Hier krijg je uitgelegd wat je gaat leren, en wat je allemaal te wachten staat. Hierna ga je echt beginnen.

Beginnerscursus

De beginnerscursus is uiteraard het begin van je cursus. Je krijgt 6 verschillende modules en een bonus video, als je dat nog erbij wilt. De bonusvideo’s zijn bekende liedjes die je kan uitproberen. Je kan zo elke keer testen of je al beter de noten en toetsen uit je hoofd weet. Dit zijn 53 video’s. Het klinkt veel, maar als je geconcentreerd te werk gaat ben je er snel doorheen.

Vervolgcursus

De vervolgcursus heeft ook 6 verschillende modules.  Hier ga je meer in op hoe je de toetsen en noten toepast in een echt nummer. Zo kan je bestaande nummers na spelen. Je gaat hier ook veel meer oefenen met echte nummers, en veranderd langzamerhand van amateur naar semi prof.

Notencursus

Dit is de laatste cursus die 5 modules bevat. Hier ga je noten op de moeilijkste manier gebruiken. Namelijk het maken van een eigen nummer met de piano. Dit is de lastigste, maar als je de beginnerscursus en vervolgcursus hebt afgerond gaat je dit ook goed vanaf. Als je de notencursus hebt afgerond ben je een volmaakt pianist en kan je aan de slag met je eigen nummers of parodies.

Snelstartcursus noten lezen product

Als je na deze cursus nog meer wil oefenen om het niet te vergeten zijn er veel bonussen.

Oefenen met nummers

Je krijgt twee bonussen waarbij meerdere piano challenges en lastige nummers zitten die je na moet spelen. Dit is om na de cursus niet gelijk alles te verliezen, maar bijvoorbeeld elke week een nieuw nummer te oefenen. Dit is leuk voor de eerste paar maanden zodat het echt goed blijft gaan.

Jongen is een piano aan het bespelen

Technologie video’s

Je hebt ook nog rond de 10 video’s over de piano zelf. Hoe kan je leuke effecten toevoegen of een bepaalde melodie maken. Dit is als je even vergeten bent hoe een bepaalde tool op de piano werkte, zodat je niet in de video’s van de cursus hoeft te zoeken. Een leuke en makkelijke tool dus!

Webinars en opnames

Als je klaar bent met filmpjes bekijken zonder vragen te kunnen stellen heb je een oplossing. Er zijn namelijk ook live webinars en andere opnames, waarin René of collega’s van hem uitleg geven en je vragen beantwoorden. Zo kan je ook nog in contact komen met een professionele pianist! Je hebt ook nog een community waarin je de hele dag kan chatten met andere gebruikers. Zo kan je ook nog dingen aan elkaar vragen, als je ergens mee zit. Of zelfs een keer samen afspreken en samen een nummer maken.

Foto van een computer met webinar erop.

Levenslang toegang tot materiaal

Als je het pakket eenmaal hebt gekocht, voor maar 197 euro, kun je dit heel je leven gebruiken. Het is niet dat je na een jaar opnieuw moet gaan betalen voor een abonnement of iets dergelijks. Dit is dus goed besteed geld, en je zal het er makkelijk uit terug kunnen verdienen, als je goed piano kan spelen.

Niet goed geld terug garantie 100 %

2. Hoe werkt het programma?

De meesten van jullie zullen waarschijnlijk, hoe werkt dit nou, is het echt zo makkelijk om piano te leren spelen? Al helemaal als je er niks vanaf weet? Ik zal kort uitleggen hoe het werkt, en waarom elk ander persoon dit ook kan leren.

Het pianoles van René programma werkt als volgt. Je hebt tientallen naspeelvideo’s in de verschillende modules. Zo kun je zelf meedoen, en als het te snel gaat kan je terugspoelen en het opnieuw bekijken. Je begint helemaal bij het begin, en de basis van het piano spelen. Zo kan elk persoon, ook met totaal geen ervaring het pianoles van René programma prima volgen.

Hoelang duurt het?

De cursus duurt bij elkaar 12 weken oftewel 3 maanden. In deze 3 maanden leer je de basis. Dit zal vooral de eerste maand jou doel zijn om goed te kunnen. De tweede maand ga je je meer focussen op het toepassen van noten en het echte leren van een piano. En de laatste maand ga je proberen volledige nummers te spelen, en het af te ronden. In de maanden hierna kan je de bonussen gebruiken om het te onthouden en te blijven oefenen. Hierna ben je een volmaakt pianist, en kan je heel je leven lang genieten van het bespelen, en maken van nummers met de piano!

Vrouw die zegt, ''you're very speedy''

3. Wie is de bedenker?

De ontwikkelaar en bedenker van het pianoles van René programma is uiteraard René zelf. Zijn volledige naam is René Knops. Hij is sinds dat hij 10 jaar was begonnen met het bespelen van een piano. Hij heeft dus al 32 jaar ervaring in het gebruiken en bespelen van een piano. Hiernaast is hij ook al 20 jaar lang piano en keyboard docent. Dit is zelfs zijn full time job waardoor hij volledig is meegegaan met de nieuwste trends van de piano.

René Knops

Naast zijn ervaring geeft hij dus les. Hij geeft wel meer dan 750 lessen per jaar in zijn eigen studio! Veel mensen willen dus speciaal van hem leren hoe je een piano bespeeld. Het maakt voor hem ook niet uit hoe oud je bent. Zijn leerlingen zitten tussen de 6 en 80 jaar. Het maakt niet uit of je nou heel jong of wat ouder bent. Iedereen kan leren! Een fijne leerschool, voor als je naast de cursus nog 1-op-1 lessen wilt hebben. Dit zit uiteraard niet inbegrepen in het pakket. Dat zou iets te mooi zijn 😉

Is René Knops betrouwbaar?

De vraag is voor veel mensen, is het product, en de maker ervan te vertrouwen? Dat is zeker het geval. René heeft al meer dan 5500 klanten gehad met de cursus, en veel zijn er tevreden. Ook kan je aan zijn ervaring zien dat hij veel van piano’s afweet en er geen onzin wordt verteld in zijn cursussen, lessen en Webinars. Kortom een betrouwbare man met een liefde voor de muziek. Ook kan je deze video bekijken als bevestiging. Hij heeft op YouTube maar liefst 120 duizend weergaven en zijn YouTube kanaal staat vol met hulpvideo’s die je ook nog kan bekijken. Hij heeft ook nog meer dan vier duizend abonnees op zijn kanaal, zo kan je zien dat hij één van de beste muziek leraren van Nederland is!

4. Is het pianoles van René programma voor iedereen te gebruiken?

Zoals ik al zei is dit programma echt voor iedereen te gebruiken. Van jong tot oud. Het is speciaal gemaakt voor mensen die niks snappen van een piano. Zo kun je van de basis tot in de puntjes alles leren. Ook is het bedoeld voor mensen die jaren geleden piano hebben gespeeld, en het weer op willen pakken. Deze mensen kunnen de basiscursus bekijken en iets sneller door naar de vervolgcursus als ze dat zelf willen. Je kan namelijk zelf bepalen hoe snel je gaat! Er zit geen haast op.

Ook is dit voor de mensen die geen tijd of geld hebben om een real life les te nemen bij een leraar. Dit kan je vaak maar één keer per week doen, en gaat je ontwikkeling veel slomer. Je kan met dit programma zo snel als je zelf wil, heb je een zondag lekker vrij? Doe de cursus en leer in één dag veel dingen over de piano.

Kansen voor iedereen, geciteerd.

Moeite met noten lezen?

Het kan ook zijn dat je piano kan spelen maar niet goed overweg kan met akkoorden of sommige noten nog niet goed snapt. Dan is 200 euro ook niet veel voor alles wat je krijgt. Je kan dan zelf opzoeken wat je niet snapt en die filmpjes bekijken. Of je kan meedoen aan Webinars en in de community vragen stellen aan andere mensen. Zo maak je ook nog vrienden, en leer je wat bij.

Kortom, het pianoles van René programma is voor iedereen geschikt, de 197 euro die je ervoor uitgeeft is 100 procent waard.

5. Wat zijn de recensies?

Elk product heeft zijn goede en slechte kanten. Ik ga uitzoeken wat de goede kanten zijn, maar ook of er minder goede kanten zitten aan het product. Lees snel verder voor de uitslag!

Goede ervaringen!

Als je de sociale media, het internet, en andere reviews bekijkt kom je veel tegen. Gelukkig zijn de meeste ervaringen met René en zijn cursussen allemaal zeer goed. Veel mensen zijn blij met het product en kunnen ook goed piano spelen. De mensen waarbij het niet lukt worden goed geholpen via de online Webinars die gegeven worden.

Recensie 1
Recensie 2
Recensie 3
Recensie 4

Zoals je ziet zijn veel mensen enthousiast, daarom krijgt de cursus zelf een beoordeling van vijf sterren, op de google pagina. Hij is dus betrouwbaar, en helpt je goed verder met het behalen van je doelen met het muziekinstrument.

Slechte ervaringen?!

Bijna elk product heeft slechte recensies. Het pianles van René programma zou dit ook moeten hebben. Ik ben op zoek gegaan naar mensen waarbij het mislukt is of ontevreden waren over het programma. Ik heb nergens op het internet iets van slecht nieuws over het programma gehoord. Het is bijna niet geloven, zelf maak ik dit zelde mee. Dit komt omdat elk product nooit voor iedereen goed uitpakt. Blijkbaar is dit voor iedereen goed. Ook de hulp die geboden wordt is perfect. Het is daarom voor veel mensen aan te raden!

GIf van man die zegt: ''nothing bad''

6. Eindbeoordeling

Ik zal alles wat er verteld is even samenvatten in de eindbeoordeling, bekijk hierna voor jezelf of het product geschikt voor je is!

Het pianoles van René programma

Het belangrijkste is het programma zelf. Als ik ga kijken naar de inhoud van het programma en de prijs die je er voor betaald, ben je zeer goedkoop uit. De basiscursus, vervolgcursus, en notencursus zijn zeer uitgebreid. Bij elkaar zijn dit rond de 100 video’s. Eerst krijg je uitleg over hoe een piano werkt en wat je moet doen als je nog nooit een piano hebt aangeraakt, dit is natuurlijk voor de echte beginners. Dan heb je de vervolgcursus waar veel in wordt uitgelegd over hoe je die kennis hoe de piano werkt kan toepassen op de piano zelf, zodat je weet wat je indrukt. Als laatste heb je de notencursus waarin je de noten en akkoorden gaat toepassen. Hier leer je definitief een nummer na te spelen of er zelf eentje te maken. Als je er zelf eentje maakt zal die niet heel speciaal of mooi zijn, maar de basis is er dan zeker!

René Knops op computer

Bonussen!

Hiernaast heb je de vele bonussen zoals, het oefenen met nummers, technologie video’s, Webinars, opnames, en levenslang toegang tot het materiaal en de lesstof. Met deze extra’s kun je als je de methodes gevolgd hebt blijven oefenen. Zo hoef je niet elke keer filmpjes terug te zoeken in de cursus, maar kan je zelf elke week of elke dag een paar nummers oefenen of akkoorden blijven leren. Als je het even niet meer weet kan je ook altijd nog meedoen aan de webinars en live opnames. Dan kun je vragen stellen over problemen waar je mee zit. Je zit dus nooit met een probleem!

René Knops

De maker van het product is altijd belangrijk. Dat is in dit geval René Knops. Hij is zelf al 32 jaar actief met het bespelen van een piano en is al 20 jaar pianoleraar. Hij heeft dus veel ervaring, en wil dit overdragen aan andere mensen. Hij heeft naast deze cursussen ook nog 750 lessen per jaar in zijn eigen studio als je in het echt een les wil. Sommige mensen vinden dit toch fijner, alleen is het vaak te duur of hebben ze er geen tijd voor. Daarvoor is de cursus dus! Voor ieder wat wils. Hij is ook zeer betrouwbaar. Dit is te zien aan de vele goede recensies. Een aardige man die graag zijn kennis van de piano over wil dragen aan anderen, en ook graag wil helpen. Ik zou zeggen, als je een plan hebt om een piano te gaan bespelen, zorg dan dat je deze cursus volgt. Alles zit inbegrepen en het kost maar 197 euro éénmalig!

René Knops bij piano

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *