Review: leer gitaar spelen in 22 lessen!

23 dec

Muziek is een bepaalde hobby waar normaal gesproken veel tijd in zit. Als je een instrument wil bespelen, moet je eerst veel oefeningen doen en maanden lang proberen om uiteindelijk het instrument te kunnen bespelen. Het leer gitaar spelen in 22 lessen is een cursus die jou probleem zou kunnen oplossen! Dit is een cursus waarin je in 22 lessen zou moeten leren hoe je een gitaar bespeeld. Een simpel klusje zou je denken. Het meest belangrijke is, werkt het?! Ik ga voor jou het product onderzoeken, en alle ervaringen goed bekijken. Zo kan ik een eerlijk antwoord geven over het product! Lees snel verder om te kijken hoe de cursus in elkaar zit!

Inhoudsopgave:

  1. Wat houdt het leer gitaar spelen in 22 lessen in?

2. Wie is de bedenker?

3. Is het leer gitaar spelen in 22 lessen voor iedereen te gebruiken?

4. Wat zijn de recensies?

5. Eindbeoordeling

GIf ; Here we go.

Wat houdt het leer gitaar spelen in 22 lessen in?

Met deze cursus ga je bekijken, en leren hoe je de gitaar moet bespelen. Dat kan je ook wel zien aan de titel. Het is handig om te weten wat je gaat leren, en hoe je dit gaat doen. Ik zal je even een overzicht geven van de inhoud en de manier waarop de maker van het leer gitaar spelen in 22 lessen is opgebouwd!

Je gaat veel verschillende onderdelen leren van een gitaar. Je gaat een schema aanhouden wat je zelf fijn vind. Zo kan je rustig je lessen doornemen, en op je eigen tempo werken. Als eerste ga je leren hoe je het beste een gitaar kan vasthouden zodat je alle snaren goed, en snel kan bespelen. Je leer hiernaast ook hoe je een gitaar stemt, snaren vervangt, en de techniek.

Techniek & akkoorden

Een groot gedeelte van de cursus gaat over de techniek, en hoe je liedjes kan bespelen. Je moet namelijk liedjes kunnen bespelen en noten kunnen lezen. Anders zul je niet veel met een gitaar kunnen. In de cursus leer je dus de belangrijke basis van de gitaar. Hiernaast ga je ook leren hoe je bekende liedjes kan gaan spelen. Je kan zelf kiezen welke nummers je wil leren, er is veel keuze! Je oefent hierdoor ook gelijk met het overpakken van akkoorden en het daadwerkelijk spelen van akkoorden. De toonladders en extra’s die handig zijn om te weten voor het bespelen van een gitaar zitten allemaal in begrepen. Kortom een goede inhoud.

Gitaarakkoorden.

Hoe ga je leren gitaar te spelen?

Op welke manier zit de cursus in elkaar. Ik zal een korte en simpele uitleg geven over hoe dit in zijn werk gaat.

Je gaat namelijk te werk op het apparaat wat je zelf wil. Je krijgt een app toegewezen die ervoor zorgt dat jij goed leert stemmen. Dit is een extra om op je telefoon te gebruiken. Daarnaast krijg je de filmpjes waarin alle uitleg zit, en de oefeningen van de cursus op de site toegewezen. Dit kan je openen via telefoon, tablet, of laptop. Wat je zelf wil! De eerste 12 lessen gaan vooral over de basis van de gitaar. Als je deze lessen doorlopen hebt kun je al veel dingen met een gitaar doen. De laatste tien lessen gaan over het verbeteren van de extra’s zoals akkoorden lezen.

Product leer gitaar spelen in 22 lessen.

Ook zit er een leuke extra bij, namelijk een event. Dit is een event waar je aan mee mag doen als je zin hebt. Het is namelijk een kampvuurfeest. Dit feest is bedoeld voor cursisten. Je kan samen een community worden, en met andere mensen gaan praten over gitaar spelen. De mensen die de cursus gedaan hebben kunnen elkaar zo ontmoeten, en er nieuwe vrienden aan overhouden. Dit is uiteraard onder leiding van Koen Snoek zelf.

Groep kampvuurfeest Koen Snoek.

2. Wie is de bedenker?

Het product kan er altijd leuk uit zien. Helaas kan er soms een slecht iemand achter zitten die jou wil oplichten. Als dit aan de hand is vermeld ik dit gelijk! Gelukkig hoef je niet bang te zijn. De man die achter het leer gitaar spelen in 22 lessen zit is; Koen Snoek. Hij is een professioneel gitarist, en is op internet een bekend persoon. Hij is zelf een gitaarleraar geweest waardoor hij een goed inzicht heeft in het helpen van beginners. Deze cursus is namelijk bedoeld voor mensen die niet veel van een gitaar bespelen af weten.

Koen Snoek met gitaar.

Is Koen Snoek te vertrouwen?

Het is altijd belangrijk om te weten of iemand te vertrouwen is. Sommige bedrijven gebruiken nep profielen, en bedenken personen om hun eigen privéleven erbuiten te houden. Dit is vaak niet erg, maar kan mensen afschrikken. Als we gaan kijken naar Koen, en wat zijn verleden is, hoeft niemand bang te zijn om opgelicht te worden.

100 % betrouwbaar.

Koen is namelijk een bekend gitarist. Hij heeft jaren geleden les gehad van de twee gitaristen van de 3 j’s, een bekende Nederlandse band. Hij heeft zelfs met een paar optredens van de 3 j’s meegedaan als gitarist. Hij heeft een lange tijd in Volendam zich bezig gehouden met muziek. Na een bepaalde is hij dus begonnen met het opzetten van een cursus, de leer gitaar spelen in 22 lessen. Hier is hij nu full time mee bezig. Ook geeft hij normale gitaar les. Dit is voor de mensen die tijd en geld overhebben voor lessen in real life. Koen Snoek is een betrouwbare man met veel lof voor de muziek wereld, en vind het leuk om dit met andere mensen te delen, en ze verder te helpen.

Jaap Kwakman met een citaat.

3. Is het leer gitaar spelen in 22 lessen voor iedereen te gebruiken?

Het is altijd goed om te kijken naar de doelgroep. Is het voor mannen en vrouwen, is het voor oude of jongen mensen. Of kan iedereen het gebruiken. Dat ga ik uitzoeken!

Muziek is van iedereen.

Als ik ga kijken naar de methode is het vrij simpel. Gitaar spelen is voor iedereen toegankelijk, het is geen mannen, en geen vrouwen instrument. Muziek is namelijk voor iedereen. De leeftijd is ook geen probleem. Ik zeg altijd; ‘’Je bent nooit te oud om te leren!’’. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren het mooie instrument, de gitaar, te bespelen.

4. Wat zijn de recensies?

De recensies en ervaringen van andere mensen zijn heel belangrijk. Zo kan je kijken of de verhalen die verteld worden door de bedenker van het product, ook daadwerkelijk kloppen. Lees verder voor ervaringen!

Op internet zijn er veel positieve berichten over Koen en zijn cursus te vinden. Op Facebook is hij zeer actief. Er staan meer dan 100 foto’s op. Je kan hierdoor het hele leven van Koen meevolgen. Dit is leuk, en fijn om te zien. Zo weet je dat hij zeer betrouwbaar is. Naast dat hij leuke foto’s heeft krijgt hij een heel hoog cijfer, namelijk 5 uit 5! Dit is door 10 verschillende klanten beoordeeld. Een goed cijfer dus!

Eerste review.
Tweede review.
Derde review.

Zoals je hier ziet heeft hij goede reviews van klanten gekregen. Het zijn er nog veel meer, maar heb deze drie uitgekozen. Er is geen slecht woord te vinden over hem of het leer gitaar spelen in 22 lessen. Dit is een goed teken.

Naast de bekendheid op zijn sociale media heeft hij ook veel recensies op zijn site. Onder andere van de bekende TV bekendheid, Henny Huisman. Ook DJ van radio 2 genaamd, Jasper de Vries heeft een review achtergelaten. Dit geeft een goede indruk, vooral omdat het bekende mensen zijn, die moet je wel vertrouwen!

Review Henny Huisman.

Voordelen

Het leer gitaar spelen in 22 lessen is een goed product! Ik zal alle voordelen van het product nog even op een rijtje zetten voor u!

Één groot voordeel is dat het product online is. Dit is handig voor iedereen, omdat je zo zelf je tijd in kan delen. Als je het een keer een week heel druk hebt kun je even een weekje rusten en daarna weer inhalen en verder gaan. Je mist dan niks!  

Een ander voordeel is dat je voor het geld wat je betaald, 77 euro, je veel goedkoper uit bent dan als je echte lessen moest gaan nemen. Het is dus voordeliger en beter voor de portemonnee.

Wat ook heel fijn is, is de bedenker van het product. Koen Snoek. Als je een onbekend persoon als oprichter hebt, heb je vaak minder vertrouwen in het product. Het kan soms te moeilijk, te makkelijk, of met te weinig informatie gemaakt zijn. Je weet met dit product zeker, dat het goed in elkaar zit. Dit komt puur omdat Koen Snoek een bekend gitarist is, ook bij andere bekenden muzikanten en celebraties.  

Groene duimen omhoog.

Nadelen

Bij elk product moet je ook de nadelen analyseren. Helaas is er bij dit product niks te bedenken. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Op internet zijn er geen slechte recensies te vinden waardoor het lastig is om nadelen te verzinnen. Een zeer goed product nogmaals!

Rode duimen omlaag.

5. Eindbeoordeling

Het is fijn om elk product een eindbeoordeling te geven. Ik zal dat bij het leer gitaar spelen in 22 lessen dan ook doen. Lees verder om het laatste deel van deze review te bekijken!

Het product

Het leer gitaar spelen in 22 lessen is een zeer succesvol product. Het is al veel vaker verkocht! Dit geeft aan dat het product goed is. Naast de beweringen die gedaan worden, is het ook daadwerkelijk waar. Het bevat namelijk alle ins en outs van de gitaar, en hoe je ermee om moet gaan. Het is een online cursus, die alles bevat wat je nodig hebt. Je leert akkoorden, en noten lezen. Zo kan je zelf nummers maken en bestaande nummers na spelen. Als je dit kan krijg je ook veel verschillende liedjes bij de cursus geleverd. Zo kun je zelf oefenen, en nummers die jij leuk vind na spelen.

Naast de goede inhoud van dit pracht product zijn er ook veel goede recensies! Op internet is het een bekend bedrijf en wordt er goed gepraat over het product. Er zijn door klanten en andere review sites alleen maar goede reacties achtergelaten. Dit is een goed teken voor de mensen die op zoek zijn naar een cursus om gitaar te leren spelen.

Product deel 2 leer gitaar spelen in 22 lessen.

Koen Snoek

Het product is goed. Dit is alleen niet het enige wat goed is aan de opzet. Degene die het heeft bedacht, Koen Snoek, is een zeer ervaren gitarist. Hij heeft onder anderen bij de 3 j’s als gitarist op het podium gestaan, en is een levende legende in Volendam, de stad van de volksmuziek. Hij heeft een mooie carriére achter de rug, en is na vele jaren opgetreden te hebben iets voor zichzelf begonnen. Uit dit idee kwam de cursus; Leer gitaar spelen in 22 lessen. Door alle ervaring heeft hij de basis kennis, die hij vroeger zelf ook lastig vond, perfect kunnen verwoorden. Zo kan iedereen het begrijpen. Kortom een aardige, betrouwbare man, met veel ervaring in de muziek wereld.

Koen Snoek tweede foto.

Conclusie

Het product is dus zeer goed. Als je gitaar wil leren spelen moet je ervoor zorgen dat je deze cursus als start gebruikt. Je krijgt alle informatie over het lezen van noten. Maar ook over de gitaar zelf, hoe het werkt, wat valkuilen zijn, en de belangrijkste tips. Je kan ook zelf bepalen wanneer je de cursus doet en wanneer je hem afmaakt. Er zit geen bepaalde tijd op, als je het eenmaal hebt gekocht, hou je het voor altijd. Dan kan je ook altijd terugkijken.

De man die het bedacht heeft, Koen Snoek, is ook zeer betrouwbaar en ervaren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over wie het bedacht heeft. Ik zou zeggen, koop het leer gitaar spelen in 22 lessen voor maar 77 euro. Je kan het je hele leven gebruiken, en zal er enorm veel profijt van hebben. Als u mij niet geloofd moet u andere recensies gaan lezen over het hele internet. Dan krijgt u nog meer bevestiging. Ik zal u zeker aanraden dit product te kopen! Veel plezier ermee, hopelijk wordt u een ware gitarist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *