Review: Labrador handboek

17 dec

Deze review gaat over het labrador handboek. In dit handboek ga je verschillende dingen leren over de labrador, hoe je hem gelukkig maakt, hoe je hem gehoorzaamd, en hoe je hem het meest gezond houd. Een labrador is een bekende hond, en veel mensen in Nederland hebben hem. Daarom is dit handboek heel handig voor die mensen. Je kan aan een hond namelijk niet zien wat zijn emotie is of wat hij het liefste wil, alleen als hij met zijn staart kwispelt. Dit boek zou jou uitleg moeten geven over hoe een labrador denkt, emotie voelt, gelukkig wordt en andere extra’s. Het zou super handig kunnen zijn! Ik ga kijken of het ook daadwerkelijk werkt, en of het de 37 euro waard is, die je voor het handboek moet betalen. Lees snel verder voor de volledige review!

Inhoudsopgave:

  1. Wat houdt het labrador handboek in?

2. Wie is de bedenker?

3. Is het labrador handboek voor iedereen te gebruiken?

4. Wat zijn de recensies?

5. Eindbeoordeling

Kim Kardashian, zegt ''it's just starting.

Wat houdt het labrador handboek in?

 Dit handboek is bedoeld voor mensen met een labrador. Het is altijd belangrijk wat de je er allemaal bij krijgt. Dat gaan we nu bekijken en uitleggen.

Het labrador handboek

Dit pakket bestaat uit een handboek, dit is het basis handboek met alle info! Ook zitten er bonus boekjes bij! Het is zeer handig omdat je nu niet meer hoeft na te denken wat er aan de hand is met je hond. Het boek heeft meerdere hoofdstukken, en alles wat je over de labrador wil weten staat erin beschreven.

Zwarte labrador in het gras

Acht gouden tips

Het e-book bestaat vooral uit acht gouden tips. Het zijn tips die gaan over hoe je het beste kan omgaan met een labrador, hoe je het beste gedragsproblemen kan oplossen, en hoe je het beste kan omgaan met pups. Bij pups moet je altijd wat rustiger zijn, en ze op een bepaalde manier opvoeden, hetzelfde als bij baby’s.

Tips in 4 kleuren

Elke tip wordt helemaal uitgelegd, het is namelijk belangrijk dat je goed weet wat de tip is, waarom de tip belangrijk is, en wat het verschil kan zijn. Ook wordt er verteld wat het verschil kan bieden bij een labrador. Zo weet je zelf wat er is, als hij geen zin heeft om te spelen, of heel moe wordt of iets dergelijks.

Angst en agressie

Een gedeelte van het labrador handboek gaat over de angst en agressie van een labrador. Dit zijn namelijk emoties die je vaak als mens niet makkelijk kan zien, alleen als hij niet of wel met zijn staart kwispelt. Het is daarom belangrijk om te weten hoe de hersenen van jou labrador denken. Dit wordt uitgelegd op een simpele manier, maar wel met allen nodige info. Zo valt het voor de meesten mensen goed te begrijpen!

Boze labrador hond

Verzorging

Het grootste gedeelte van het handboek gaan over het wassen en verzorgen van een labrador. Dit is een belangrijk gedeelte, omdat dit over de gezondheid van het beestje gaat. Je leert namelijk hoevaak je een labrador moet wassen, op welke manier enz.

Alles wat je over de labrador moet weten zou er dus in moeten zitten, lees snel verder om te bekijken of mensen die het product gekocht hebben dat ook zo vinden, en wie de bedenker is van het labrador handboek!

Hond met schuim in bad

Bonussen

Het speciale van dit pakket is dat het vier verschillende bonussen heeft, die je er allemaal gratis bij krijgt. Het gaat wel over dezelfde info maar dan met nog meer extra tricks en leuke verhalen, kijk verder om te zien wat voor bonussen je krijgt!

Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

Het eerste bonus e-book gaat over het verzorgen en trainen van je puppy, dit is eigenlijk de mini versie van het handboek, maar met andere info. Zo krijg je toch wat extra’s mee. Altijd handig, en het scheelt je ook nog is een tientje. Het boekje kost los namelijk 9.95.

Succesvolle-tips-voor-de-verzorging-en-training-van-je-puppy

Je hond de baas

Dit boekje gaat over het oplossen van probleemgedrag bij honden. Sommige honden kunnen namelijk niet goed luisteren en wel heel stout zijn, en luisteren daarom niet. In dit boekje worden er meerdere manieren uitgelegd hoe je dit kan verminderen. Het boekje kost net zoals het eerste e-book een tientje, dus dat bespaar je nog een keer.

E-book; Je hond de baas

Honden training geheimen

In dit e-book krijg je geheimen te horen van professioniële hondentrainers. Zo kom je allemaal nieuwe dingen te weten over de hond zelf. Een leuk boekje met leuke verhalen! Ook dit boekje zou rond de tien euro moeten kosten als je het los koopt. U heeft hem gratis!!!

E-book; honden training geheimen

8 technieken om je hond te laten komen als je hem of haar roept

Zoals de titel van het product al zegt, leer je 8 verschillende technieken om ervoor te zorgen dat je hond gelijk naar je toekomt. Dit is een klein boekje, maar voor veel mensen een hele handige extra! Dit is tevens de laatste bonus. Bij elkaar bespaar je zo’n 35 euro extra aan kosten als je de boekjes zou willen. Het labrador handboek zelf kost maar 37 euro dus je verdubbeld bijna je winst!

E-book; acht ongelooflijk simpele technieken om je hond te laten terugkomen als je hem roept.

2. Wie is de bedenker?

Het is bij elk product belangrijk om te weten wie het bedacht heeft. Ik ben op zoek gegaan naar de persoon die het labrador handboek gemaakt heeft, en kwam op zijn site een naam tegen! De bedenker is Jan Jacobs, althans, dat dacht ik. Op de site staat namelijk beschreven wie de bedenker is, wat hij doet en hoeveel ervaring hij heeft. Helaas is deze persoon verzonnen om privacy redenen. Dit gebeurd vaker bij grote bedrijven, zie ook andere reviews op mijn site, waarbij bedrijven een persona verzinnen zodat ze hun eigen leven goed gescheiden kunnen houden met het bedrijfsleven. De foto hieronder zou Jan Jacobs moeten zijn.

Jan Jacobs, persona van blue sky marketing

Wel betrouwbaar!

De meeste mensen die dit zullen lezen denken waarschijnlijk dat ze opgelicht gaan worden. Dat is helemaal niet zo. De persoon is verzonnen vanwege privé redenen, maar het bedrijf wat het handboek en de site gemaakt heeft is echt. Het heet namelijk ‘Blue sky marketing’. Dit is een bekend bedrijf in de categorie dieren. Ze hebben al meerdere boeken gemaakt over tips & tricks voor anderen soort honden. Één van zijn bestsellers is ‘border collie geheimen’. Hiernaast heeft het bedrijf nog meer handboeken gepubliceerd, en ook allemaal goed verkocht. Ook heeft hij een Kvk nummer en is ingeschreven op een adres in Berkel-Enschot, dat is een klein stadje naast Tilburg. Het is een bekend bedrijf, en dus 100 procent betrouwbaar!

100 procent geld terug garantie

3. Is het labrador handboek voor iedereen te gebruiken?

Als we gaan kijken voor welke mensen of doelgroep het labrador handboek te gebruiken is, komen we al gauw op een antwoord. Het is namelijk voor elk persoon te gebruiken die een labrador heeft, simpel!

Groep van vrienden die elkaar knuffelen

Het is vooral voor de mensen die net een labrador krijgen. Deze mensen weten meestal het minst over de labrador zelf. Anderen mensen die al wat langer een labrador hebben, maar niet weten hoe die denkt en doet is het ook handig. Het is leuk voor jezelf, want je weet nu wat er mis is als die niks wilt doen. Je labrador vind het ook fijn want die voelt zich meer op zijn plek!

4. Wat zijn de recensies?

Bij elk product is het belangrijk wat de gebruikers of oud gebruikers ervan vinden. Daarom zal ik gaan kijken wat die ervaringen zijn, en wat de voordelen en nadelen zijn van het labrador handboek. Lees snel verder!

Review over labrador handboek

Als je gaat kijken naar ervaring en reviews valt het reuze mee. Het product is wel al 2000 keer verkocht maar de reviews vallen mee. De reviews die er zijn, zien er zeer positief uit. Dit komt vooral omdat het product vrij simpel is, maar wel de info heeft die wordt beweert door de makers. Als dit is zijn alle gebruikers blij, omdat ze waar voor hun geld gekregen hebben.

labrador handboek review tweede

Dit zie je ook aan de recensies die op de site staan. Je ziet dat er mensen tevreden zijn met het product, en er veel van geleerd hebben. Op een site staan meestal goede reviews omdat je geen slechte publiciteit op je website wilt hebben. Maar het laat wel zien dat er sowieso klanten waren die het een heel goed product vonden.

Voordelen

Het is altijd belangrijk om te kijken hoe het product eruit ziet. Hierbij heb je voor-en- nadelen. Ik zal eerst de voordelen opnoemen, omdat dat natuurlijk het leukste en belangrijkste is! Wat is goed aan het labrador handboek?!

Groene duim omhoog

Het grote voordeel van het labrador handboek is dat alles erin vermeld wordt. Dit is ook te zien aan de reviews. Over de verzorging, opvoeding van een puppy, emoties van de hond en alles wat met het leven van de labrador te maken heeft zit erin. Het is dus een volledig boek, daarom is 37 euro niet duur voor zo’n volledig boek.

Ook zijn de bonussen leuk om erbij te krijgen. Zo kan je je nog meer verdiepen in extra tips & tricks en bespaar je ook nog is 35 euro, omdat je het niet hoeft te kopen. Hierdoor is de prijs nog voordeliger dan dat het al was.

Bonus plaatje met cadeautje eraan

Als je het echt niet goed vind, en de tips & tricks niet goed vind werken, heb je een niet-goed-geld-terug garantie. Dit is voor de mensen die twijfelen om het product te kopen. Het zorgt ervoor dat je altijd verzekerd bent van een vredige uitkomst. Als het wel werkt, ben je blij voor jezelf en voor je labrador. Als het niet werkt heb je het toch geprobeerd, en ben je geen geld verloren. Het laatste gebeurd overigens bijna niet dus wees niet bang!

Nadelen

Er zitten ook altijd nadelen aan een product. Het labrador handboek heeft dat bijna niet. Er is helaas wel een puntje wat beter had gekunt, laten we die is even doornemen.

Rode duim omlaag

Het nadeel van dit product en de site, is de echtheid. Het verzonnen verhaal van Jan Jacobs is niet erg professioneel, omdat je niet weet wie erachter zit. Er zijn sommige bedrijven die het ook doen, alleen is dit niet de slimste manier om je bedrijf neer te zetten. Er komen namelijk mensen achter, en zodra dit bekend is gaan mensen het niet vertrouwen. Dit kan je dus klanten kosten. Het zou dus beter zijn als de echte auteur, of de baas van blue sky marketing zijn hoofd daadwerkelijk liet zien en uitleg kon geven over wie hij is. Dit maakt het meer geloofwaardiger, ook al is het geen oplichting. Sommige mensen kunnen er heel erg van schrikken als ze dit ergens lezen.

schaap steekt vingers omhoog GIF

Voor de rest is het labrador handboek heel goed. De inhoud en bonussen zijn van uitstekende kwaliteit. Er zijn voor de rest geen slechte reviews te vinden op het internet. Het is dus een zeer betrouwbaar bedrijf en product. Ook zitten ze hoog aangeschreven bij PayPro. Dit is een platform waar bedrijven met hun producten op kunnen staan. Veel positiviteit.

5. Eindbeoordeling

Ik zal als einde een beoordeling maken. Dit is om het voor iedereen samen te vatten. Hier staat het artikel in samengevat!

Het product!

Het labrador handboek is een uitstekend product! Het helpt daadwerkelijk je labrador. Het verzorgen, onderhouden, voeden, trainen, en blijer maken werkt allemaal. Het is een leuk en handig handboek voor jou labrador! De bonussen zijn leuk en besparen je ook nog is geld. Dit is top. Voor de rest valt er niet veel meer over te vertellen, er is weinig op aan te merken. Ik raad je zeker aan dit product te gaan aanschaffen als je een labrador hebt.

Product foto labrador handboek

De bedenkers

Ik zal nog even in het kort uitleggen hoe het zit met de bedenkers van dit product. Er is namelijk niet 1 persoon die het labrador handboek bedacht heeft maar het is een bedrijf wat hierachter zit. Op de site wordt een persoon voorgesteld die helemaal niet bestaat. Dit is gedaan wegens privacy redenen. Er is niks illegaals aan alleen een beetje raar. Het bedrijf, blue sky marketing, heeft een goede reputatie en heeft al meerdere boeken gemaakt over honden. Ze weten alles van het dier af, en hoe je de verschillende soorten op kan voeden. Het is dus volledig betrouwbaar, en niks engs aan. Ik raad dus aan het product zeker te kopen als je een labrador hebt. Het is handig om te hebben, en het kost eenmalig maar 37 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *