Review: eCursus blijvend zelfvertrouwen

10 dec

De eCursus blijvend zelfvertrouwen is een fijn product voor veel mensen. Er zijn genoeg personen die niet in zichzelf geloven. Het komt omdat de echte wereld hard is. Je moet sterk in je schoenen staan wil je wat bereiken, helaas heeft niet iedereen dit. Het is lastig om zelfvertrouwen en te zeggen wat je vind. In deze cursus is het de bedoeling dat je jezelf beter en zelfverzekerder gaat voelen. Door de E-books die je krijgt zal je geholpen worden je zelfvertrouwen. Ik ga kijken of het ook echt werkt en wat de eCursus blijven vertrouwen nou precies inhoudt. Ik zal alles goed nakijken en laten zien of het de 45 euro waard is. Lees snel verder!

Inhoudsopgave:

  1. Wat houdt de eCursus blijvend zelfvertrouwen in?

2. Hoe werkt het?

3. De bedenker

4. Is de eCursus blijvend zelfvertrouwen voor iedereen te gebruiken?

5. Wat zijn de recensies?

6. Eindbeoordeling

Man die zegt dat hij egoïstisch en brutaal is.


1. Wat houdt de eCursus blijvend zelfvertrouwen in?

Het is altijd belangrijk om te weten wat de inhoud is van het product. De eCursus blijvend zelfvertrouwen heeft meerdere invalshoeken waar uitleg over krijgt. Ook zitten er nog bonussen bij.

1ste gedeelte

In het eerste deel van de cursus ga je jou zelfvertrouwen analyseren. Je gaat bekijken hoe erg jou vertrouwen is, en wat je mist. Dit is heel belangrijk om de basis te leggen. Je ziet dan wat je mist, en kan dit gaan toepassen in de cursus.

Kat kijkt in de spiegel en ziet een leeuw.

2de gedeelte

In het tweede gedeelte ga je kijken hoe dit ontstaan is. Hoe kan het dat je jezelf niet thuis voelt of niet goed kan meekomen met bepaalde mensen? Dit ga je uitzoeken, en trekt conclusies in hoe het beter zou kunnen.

Vrouw met een kooltrui over haar mond.

3de gedeelte

In het derde gedeelte van de cursus ga je de oplossing in jezelf vinden. Je gaat nu door de problemen die je hebt ingevoerd een oplossing krijgen. Hier krijg je dus je uiteindelijke oplossing, en zul je jezelf beter gaan voelen. Dit is de algemene procedure van de eCursus blijven zelfvertrouwen. Er zitten ook bonussen bij, dit is handig als de basis cursus niet goed werkt.

Baby die zijn vuist opsteekt en trots is.

Bonussen

Hier zijn een paar bonussen die altijd bij de cursus bijgeleverd worden. Er zitten een paar handige dingen tussen, dus lees maar snel verder om te kijken of het voor jou nut zou hebben.

Inzicht in je kracht

De eerste bonus die je krijgt is het e-book, genaamd,’’ inzicht in je kracht!’’. Dit is een boek wat inzicht geeft in jou kracht. Er staan bijvoorbeeld tien redenen in waarom jou doel nog niet bereikt is en hoe dit zou kunnen komen. Het gaat over hoe je op de beste een ontspannen maar toch nuttig leven kunt hebben. Een extra motivator om te lezen dus, helemaal omdat je 25 euro bespaard, wat je zou moeten betalen als je het los zou kopen!

e-book: inzicht in je kracht

Je bent prima zoals je bent!

Dit E-book is nog een extra die je kan lezen. Het is fijn om na een zware dag een stimulerend boekje te lezen om in jezelf te blijven geloven. Het zorgt ervoor dat je zelfkritiek omzet naar zelfvertrouwen. Het is echt fijn om dit soort kleine extra’s erbij te krijgen, het kan je heel erg helpen om in het dagelijks leven er altijd even aan te denken, en vooral eraan te denken hoe goed je bezig bent! Ook dit boekje is 25 euro als je hem los zou moeten kopen. Je bespaart dus alweer geld!

E-book: je bent prima zoals je bent!

Volg je eigen weg

Deze extra gaat over jezelf, en hoe je je kwetsbaar opstelt tegenover anderen. Wat is goed wat is slecht, en wat kan jij het beste doen. Er wordt bijvoorbeeld uitgelegd dat je voor jezelf mag kiezen, dat is niet egoïstisch, hoe vaker je voor jezelf kiest hoe beter. Je moet ook anderen helpen, maar doe dit alleen als je het kan, en er tijd voor wil maken. Als dit niet mogelijk is moet je nee durven zeggen. Kom voor jezelf op en geef je eigen mening, loop niet achter iemand aan. Ook dit boek net zoals de twee anderen E-books 25 euro. Je bespaard dus al 75 euro!

E-book volg je eigen weg

30 dagen-geld-terug-garantie

Dit is de laatste extra die handig is voor mensen die niet zeker weten of het bij hun werkt. Als je na gebruik van de cursus en de extra’s nog steeds minder zelfvertrouwen hebt kun je je geld terug  vragen. Je moet dit wel binnen één maand doen. Zorg er dus voor dat je gelijk aan de slag gaat, dan weet je het gelijk. Als het goed uit pakt, dan ben je ook gelijk blijer, als het niet werkt zoals jij zou willen kun je je geld terugvragen, en heb je het wel geprobeerd. Dit gebeurd overigens bij bijna niemand!

100 procent niet goed geld terug garantie! In het goud

2. Hoe werkt het?

Zoals ik net heb uitgelegd krijg je dus eerst een cursus waarin je uitleg krijgt. In de cursus moet je uit gaan zoeken en vragen beantwoorden over wie jij bent, en hoe jij in het leven staat. Je gaat met behulp van de cursus jezelf ontleden, en bekijken wat beter kan. Als de cursus afgerond is moet je veel positiever en zelfverzekerder in het leven staan. Als dit niet zo is, of je kan het maar een paar dagen volhouden zijn de extra e-books ervoor om jou op de been te houden. Zo krijg je door de weeks, door het lezen van de e-books, een extra motivatie!

Er wordt je geleerd om de sterke en zwakke punten te tonen. Jezelf laten zien wie je echt bent. De cursus zorgt er voor dat je anders over jezelf gaat denken, en jezelf gaat accepteren. Zo word je positiever, en denk je niet meer na over wat mensen van je vinden. Dit is heel belangrijk, omdat veel mensen het lastig vinden om zichzelf bloot te stellen, en hierdoor zelf vaak in de knoop komen te zitten met hun zelf.

3. De bedenker

De maker van deze cursus is Frank de Moei. Hij is zelf een ondernemend man. Hij heeft namelijk naast de eCursus blijvend zelfvertrouwen ook nog anderen cursussen gemaakt. Deze cursussen gaan allemaal over hoe je gelukkiger kan worden en meer successen kan gaan boeken in je leven. Een echte life-coach dus! Hij is zelfs opgeleid in dit gebied.

Hij is namelijk gediplomeerd als life coach. Ook is hij aangesloten aan de NOBCO, dit is de Nederlandse orde van beroepscoaches. Het is dus niet door hem bedacht, en behoort echt tot één van de beste beroepscoaches van Nederland. Ook is hij aangesloten aan het EMCC, dit is het European Mentoring and coaching Council. Hij is dus ook in Europa bekend als een life-coach. Hierdoor gaan zijn cursussen als een trein, omdat ze over heel Europa verkocht kunnen worden, en hij geverifieerd staat als professioneel life-coach. Een bekend man dus.

Portret Frank de Moei, de bedenker van eCursus blijvend zelfvertrouwen.

Het bedrijf wat Frank runt heet, Capedium Coaching. Dit is een bedrijf wat mensen helpt met het beteren van hun leven. De cursussen zijn ook aangesloten op dit bedrijf. Mensen die bij hem afspraken hebben krijgen één van zijn cursussen ook als voorstel om te gebruiken, naast de persoonlijke hulp.

Is Frank de Moei betrouwbaar?

Om iedereen gerust te stellen. Frank de Moei is zeker betrouwbaar, en heeft al veel mensen geholpen met het beteren van hun leven. Hij is bij de Nederlandse en Europese bond van beroepscoaches aangesloten, en staat met zijn bedrijf ingeschreven bij de kamer van koophandel. Dit is dus goed te vertrouwen. Hij heeft zelfs een site die rond de miljoen bezoekers per jaar heeft. Hieronder zie je een afbeelding die weergeeft dat hij per maand rond de 73.000 bezoekers zit. Een bekende site, en persoon dus. Ik zou zeggen, alles bij elkaar opgeteld dat hij zeer betrouwbaar is!

Bezoekers aantal per maand van de site.

4. Is de eCursus blijvend zelfvertrouwen voor iedereen te gebruiken?

Het zou voor iedereen te gebruiken moeten zijn. Dit is helaas niet helemaal het geval. Niet bij elk persoon kan het helpen. In het programma wordt namelijk gezegd dat je jezelf kan motiveren door te zeggen dat je geweldig bent. Dit is alleen niet de manier om jezelf te motiveren. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je zelfvertrouwen krijgt. Sommige mensen hebben hier een anderen kijk op. Het is daarom lastig te beslissen of het wel of niet voor jou werkt. Voor sommigen zou het misschien wel kunnen werken.

Man die schreeuwt everyone!

De opdrachten die je krijgt zijn niet altijd even goed. Het zijn vrij oppervlakkige opdrachten en vragen die je krijgt. Als je niet met volledige inzet de cursus gaat doen gaat het niet veel voor je doen. Zorg er dus voor dat je jezelf wil blootstellen, en open kan zijn. Dan is het wat voor je. Als je twijfelt zou ik het altijd proberen. De mensen die het geld terug wilde kregen het terug. Frank vraagt wel waarom het niet lukte en op welke manier het wel zou kunnen werken. Als je dit uitlegt, en er samen niet uitkomen heb je binnen een week je geld weer op je rekening staat.

5. Wat zijn de recensies?

De recensies zijn wisselend. Bij sommige klanten helpt het, en krijgen ze een beter gevoel over het leven. Ik zal even laten zien wat mensen ervan vinden, en of de klanten tevreden zijn met de eCursus blijvend zelfvertrouwen.

Als ik recensies bekijk zie je veel positieve berichten over Frank en zijn bedrijf. Hij heeft over heel Europa bekendheid waardoor de recensies automatisch positief zijn. Dit is heel belangrijk voor zijn image.

Echte recensies?

Op zijn eigen site staan twee reviews waar lovend wordt gepraat over het product. Er staan helaas geen foto’s bij en de mensen die de review geven, geven het vijf sterren. Dit ziet er onrealistisch uit. Ik weet dus niet of dit te geloven valt. Als je op internet gaat kijken kom je talloze recensies tegen. Het verschilt enorm. Sommige mensen zeggen dat het wel heeft gewerkt, dit wordt op basis van hun eigen mening uitgelegd. De eCursus blijvend zelfvertrouwen is dan volledig getest en bekeken hoe het werkt.

Foto van review, foto van een man doorverwezen naar een ander product.

Er zijn ook meerdere recensies waar negatief wordt gedaan over het product. Hier wordt je doorverzonden naar een programma van een ander bedrijf wat ook gaat over het verbeteren van je leven. Het kan dus zijn dat door een concurrent recensies gaan geschreven om het bedrijf er slecht uit te laten zien. Ik weet dus niet zeker over dit te vertrouwen is. Één ding is wel zeker. Dit is dat Frank de Moei te vertrouwen is. Als je het product niks krijg je je geld terug. Er zit dus geen risico aan het gebruik van de eCursus blijvend zelfvertrouwen.

Negatieve punten eCursus blijvend zelfvertrouwen.

6. eindbeoordeling

Ik zal alles over de eCursus blijvend zelfvertrouwen opsommen in de eindbeoordeling. Je kan dan voor jezelf de beslissing nemen of het product geschikt is voor jouzelf.

Het product; eCursus blijvend zelfvertrouwen

Eerst gaan we kijken naar het product zelf. De eCursus blijvend zelfvertrouwen is over het algemeen een leuk programma. Het kost maar 45 euro. Dit is niet veel geld dus hoef je er niet heel veel van te verwachten. Als je kijkt wat je voor die 45 euro allemaal krijgt ben je voordelig uit. Je bespaard meer dan 100 euro als je alles wat in het pakket zot los zou moeten kopen. De prijs is dus top! De cursus zelf is niet perfect. Er wordt namelijk vaak gezegd dat je elke keer tegen jezelf moet zeggen dat je geweldig bent. Dit is niet de beste manier om jezelf te motiveren of zelfvertrouwen te krijgen. De methode is dus niet op en top. Het werkt bij sommige mensen heel goed. Mede door de e-books die erbij worden geleverd. Deze kan je altijd lessen, en pept je ook goed op. Het zal dus voor veel mensen werken. Voor anderen zal het misschien niet goed genoeg werken. Als dit het geval is vraag je je geld terug, en heb je het in ieder geval geprobeerd. Er kan dus niks negatiefs uitkomen als je het product koopt.

Product Blijvend zelfvertrouwen pakket.

Frank de Moei

Frank de Moei is zelf ook bekend in de beroepscoaching. In Nederland en Europa. Dit zorgt ervoor dat je hem altijd kan vertrouwen, ook als je niet tevreden bent met het product. Je kan niet opgelicht worden door deze man. Het is een betrouwbare, en eerlijke man. Als je je leven wil beteren probeer dan dit product. Het is het proberen zeker waard!

GIF dat mensen klappen in het rood gekleed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *