Review: droog trainen protocol vrouwen

28 nov

Veel vrouwen hebben last van overgewicht of overtollig vet. Het is vaak lastig om je figuur perfect te krijgen, en het lichaam van je dromen te krijgen. Er zijn veel afval coaches die een bepaalde manier hebben om je lichaam mooier te krijgen. Vaak zijn de methodes zelf bedacht of werken ze niet. Droog trainen protocol vrouwen is een hoog aangeschreven methode in de afval wereld. De bedenkers beweren dat je binnen acht á zestien weken je vetpercentage effectief kan verlagen, zodat je een strakker model krijgt. Ik ga uitzoeken of het daadwerkelijk goed werkt, en of de bekendheid die het heeft ook eerlijk heeft verdiend!

Inhoudsopgave:

Wat houdt het droog trainen protocol vrouwen in?

Hoe werkt het droog trainen protocol vrouwen?

De bedenker

Is het droog trainen protocol vrouwen voor iedereen te gebruiken?

Wat zijn de recensies?

Voordelen

Nadelen

Eindbeoordeling

Wat houdt het droog trainen protocol vrouwen in?

Het product droog trainen protocol voor vrouwen heeft een volledig pakket. Je krijgt meerdere dingen geleerd over het afvallen en verbeteren van je lichaam. Je hebt ook veel extra’s. Ik zal even op een rijtje zetten wat het product allemaal inhoudt. Zo kan je voor jezelf kijken of je 67 euro overhebt voor het volledige pakket.

Droog trainen protocol

Je moet uiteraard weten wat het product inhoud, droog trainen vrouwen protocol houdt twee onderdelen in. Een training & voedingsschema, en extra’s. Je krijgt online schema’s en andere dingen opgestuurd. Alle kennis die je over voeding en droog trainen moet weten, zit er bij.

droog trainen protocol vrouwen product

Ook krijg je veel te weten over krachttraining, maar vooral hoe je het moet volhouden. De motivatie zal de eerste paar weken waarschijnlijk hoog zijn bij de meeste mensen. Wat bij veel mensen gebeurd die willen droog trainen, is het stoppen. Dit komt omdat het soms slopend kan zijn. In het boek wordt uitgelegd hoe je jezelf hierover heen kan zetten. Als dit lukt, gaan ze uitleggen wat de zes basis fundamenten zijn voor het verliezen van vet. Die zijn helemaal uitgeschreven, en kan je voor jezelf rustig doornemen.

12 weken trainingsprotocol

Dit is het beste protocol waar je mee kan beginnen. Het is een zware training waarbij je vijf keer per week naar de gym moet. Er moeten namelijk elke week meer gewichten gebruikt worden, waardoor je spieren niet gewend raken aan de kilo’s. Hierdoor is het belangrijk om het schema elke dag bij te houden en op te schrijven wat je hebt gedaan, en welke kilo’s je hebt getild.

Vrouwelijke sportster

Body weight protocol

Dit is de eerste bonus van het pakket. Het is een boek waarmee je als je niet genoeg tijd hebt, thuis kan gaan trainen. Het kan soms gebeuren dat je een drukke werkweek hebt. Met dit boekje kun je thuis toch verder gaan! Een handige tool dus.

Bodyweight protocol boek

Voedingslijst

Dit is een soort van bonus. Het zijn handige recepten die je kan gebruiken, als je zelf niet weet hoe je het beste iets klaar kan maken. Hier wordt je dus geholpen, en is vooral handig voor de echte beginners die nooit een ster zijn geweest in het maken van eten.

Boodschappenlijst

Progressie meten

Dit is een klein boekje waarin wordt uitgelegd hoe je het beste je progressie kan meten. Zo kan je zien hoeveel vet je hebt verbrand, en hoe beter je spieren zijn geworden. Dit is goed voor je motivatie. Je kan namelijk zien dat het werkt, en zo ga je met nog meer motivatie de sportschool in.

Alternatieve schema’s

Er zijn ook schema’s voor de mensen die vijf dagen niet aan kunnen, of geen tijd voor hebben. Voor mensen met zwaar werk is het lastig vijf dagen per week te gaan. Hiervoor zijn ook schema’s beschikbaar voor drie of vier dagen. Zo kan je soms een dagje extra rust pakken als je dat nodig hebt. Je moet namelijk niet uitgeput raken, je werk is namelijk ook belangrijk.

Alternatief schema sporten

Hoe werkt het droog trainen protocol vrouwen?

Het protocol is speciaal gemaakt voor vrouwen. Het speciale aan het droog trainen protocol vrouwen is dat er puur wordt gefocust op krachttraining en voeding. Als je echt wil droogtrainen moet je namelijk zoveel mogelijk krachttraining doen. Hierdoor krijg je een strak lichaam. Dit is ook het beste van dit product. Je krijgt perfect aangepaste schema’s voor vrouwen zodat het beste resultaat voor elke vrouw gerealiseerd wordt. Je raakt hierdoor ook sneller vet kwijt waardoor je op een korte termijn veel resultaat ziet.

Voeding

Naast veel sporten ga je het natuurlijk niet halen. Voeding is namelijk nog belangrijker dan sporten. Je kan zo veel sporten als je wil maar zonder de goede voeding ga je het niet halen. Als je bijvoorbeeld te weinig eet kan het zijn dat je alleen maar afvalt op de verkeerde manier. Je moet ook bepaalde voedingsstoffen binnenkrijgen. Dit is heel belangrijk voor de groei en herstel van je lichaam. Als je veel eiwitten eet wordt je lichaam sterker, en herstelt het ook sneller. Als je vier tot vijf keer per week moet trainen heb je dit echt nodig. Anders ga je overbelast raken, en kan je geblesseerd raken.

In het droog trainen protocol vrouwen wordt er meerdere schema’s gegeven. Je krijgt dus alles te zien over oefeningen, uitleg, en de beste manier om droog te trainen. Hiernaast krijg je ook boodschappenlijstjes en maaltijden die je moet eten. Dit zijn producten die voor elk persoon goed zijn. Het is dus bedoeld voor alle vrouwen!

De bedenkers

oprichters, Henry en Rinus

Een product kan een leuk verhaal hebben, maar je weet nooit zeker of de mensen die erachter zitten wel te vertrouwen zijn. Dat ga ik uitzoeken en laten zien.

Ik ben op de site gaan kijken wie de bedenkers waren van het droog trainen protocol vrouwen waren. Dit zijn Henry en Rinus. Ze worden over heel internet getoond met afbeeldingen erbij. Hierdoor kan je ze nakijken, en weet je zeker dat ze niet oplichten. Ze zijn dus goed te vertrouwen. Naast dat ze bekend zijn op internet hebben ze ook een officieel KVK (kamer van koophandel) nummer. Je weet dus zeker dat ze ingeschreven staan als officieel ondernemer en beheerder van een site en product.

Henry van Es

Henry is vroeger marinier geweest. Hij heeft geleerd om discipline te tonen tijdens het werken voor het leger. Je moet je lichaam continue op scherp houden, en ervoor zorgen dat je lichaam goed functioneert. Hij heeft hiervoor jarenlang training gehad in het trainen van zijn uithoudingsvermogen en spieren. Toen hij na jarenlange dienst voor het leger gestopt is, ging hij zich focussen op het overbrengen van discipline en het verbeteren van andere mensen hun lichaam. Er blijven namelijk jaarlijks honderdduizenden Nederlanders die niet blij zijn met hun lichaam. Het is daarom belangrijk dat oprichters van zo’n product ervaring hebben en weten wat ze doen. Dit is bij Henry dus zeker het geval, en hij ziet er ook zo uit.

Een van de bedenkers, Rinus

Rinus


Rinus, de andere oprichter van het droog trainen protocol vrouwen is ook bekend in de sport wereld. Hij is geen marinier geweest, maar zit al jaren in de sport. Henry is namelijk een personal coach en heeft meerdere mensen geholpen. Hij kon op elk persoon een schema aanpassen. Hij heeft hier veel in geleerd. Met alle ervaring is hij samen met zijn vriend Henry op een idee gekomen om andere te gaan helpen. Ze hebben qua verkoop alleen dit product, maar hebben rondom hun site nog anderen tips en tricks die handig zijn voor mensen die beter willen gaan sporten. Ze hebben namelijk meerdere blogs waarin uitgebreid uitleg wordt gegeven over voeding en wat belangrijk is. Hier worden vrij veel algemene dingen vrijgegeven. De echt gedetailleerde info moert je uiteraard uit hun protocol halen.

Afbeeldingsresultaat voor ervaring

Ze hebben de discipline door de ervaring van Henry en de ervaring over verschillende soorten lichamen door Rinus. Een perfecte mix dus. Zo heb je alles in één en kun je er van op aan dat de voeding en trainingsschema’s je verder zullen gaan helpen.

Is droog trainen protocol vrouwen voor iedereen te gebruiken?

Het is voor elk type vrouw te gebruiken. Je moet wel de schema’s goed bijhouden en meer gaan koken dan eerst. Dit kan extra tijd in beslag nemen in je vrije tijd. De krachttraining kan ook zwaar zijn in het begin. Dit is alleen een kwestie van aanwennen en doorzettingsvermogen.

Voor de meer ervaren sporters is het een fijn schema om mee door te zetten. Zo kunnen ze hun lichaam extra perfect aftrainen voor de zomer!

Het is dus voor iedereen. Het enige wat de klant die het gebruikt moet hebben, is doorzettingsvermogen. Als je dit niet hebt, is het beter om de 67 euro in je zak te houden en weer zakken friet en frikandellen te halen. Je moet er met de volle honderd procent voor gaan, anders haal je het niet!

Wat zijn de recensies?

Als je internet mag geloven is het een geweldig product. Als je de reviews leest over het gebruik, en hoeveel mensen al in korte tijd processie hebben gemaakt, zou het een schitterend product moeten zijn. Dit is ook de harde waarheid. Er is bijna geen slecht woord over het bedrijf, de oprichters of het droog trainen protocol vrouwen te spreken.

Eerste ervaring
Tweede ervaring
Derde ervaring
Vierde ervaring

Als je op de site kijkt zie je al meerdere succesverhalen met foto’s erbij. De foto’s geven veel mensen ook een bevestiging om te zien dat gebruikers van het product daadwerkelijk progressie hebben gemaakt. Naast hun eigen site zijn ook meerdere andere sites lovend over het product. Ze hebben het product zelf bestudeerd en gezien wat de inhoud ervan is. Die inhoud is professioneel, en goed te lezen, zelfs voor de beginnende sporter. Hierdoor wordt er een grote doelgroep aangesproken. Slim gedaan.

Voordelen

Dit protocol heeft meerdere voordelen. Ik vat ze samen in dit stukje, lees snel verder!

Het handige aan dit protocol is de handigheid. Je hebt namelijk wat je nodig hebt in één. Er zijn verschillende boekjes waarin uitgelegd wordt hoe afvallen werkt, en wat hun methode is. Ook krijg je schema’s waarin staat welke oefeningen moet doen en hoeveel herhalingen het moet. Voedingsschema’s zijn ook aanwezig, hier krijg je allemaal voedingsstoffen die je per dag moet binnen krijgen, er zit ook gelijk een lijstje bij met recepten die het lekkerst en makkelijkst te maken zijn.

Afbeeldingsresultaat voor thumbs up green

Voor de beginners

Je ziet wel dat er is gedacht aan de mensen die willen beginnen. Er worden veel basis regels voor sporten en voeding uitgelegd, en veel informatie begint vanaf het begin. Hierdoor is het voor gevorderde iets minder interessant om te kopen. Je krijgt veel hulp!

Als je denkt:’’Ik wil er gelijk vol tegenaan gaan’’! Kan dit ook. Er is een 12 weken protocol voor de echte bikkels. Je bent bijna elke dag van de week aan het sporten, en moet heel goed op je voeding letten.

Stel je hebt niet de tijd om zoveel tijd in sporten te steken, of je werk te druk is en te zwaar om nog vijf keer te trainen is hier ook een oplossing voor. Er zijn namelijk speciale schema’s voor mensen die maar drie of vier keer per week maximaal kunnen sporten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van twee verschillende spiergroepen op éénd dag. Zo kan je alsnog je hele lichaam in shape houden, en kun je ook nog wat vrije tijd over houden.

Er is dus gedacht aan iedereen, de doelgroep is dus breed genomen. Het is voor bijna iedereen nuttig om slechts 67 euro uit te geven.

Nadelen

Helaas zitten er toch een paar kleine nadelen aan het droog trainen protocol vrouwen. Elk product heeft helaas zijn slechte kanten. Ik zal kort voorlichten welke dit zijn.

Niet realistisch

Er wordt in het boekje wat bij geleverd waarin uitgelegd wordt hoe je het beste motivatie kan krijgen. Je moet altijd in je hersenen fris blijven, en niet negatief te gaan denken. De mens heeft dit wel in zich. Wat vaak gebeurd met zulke schema’s, is dat het niet vol te houden is. Als je jarenlang nooit veel hebt gesport en opeens een schema van vijf tot zes keer per week gaat doen, je niet lang volhoud. Dit is meer een nadeel als je van tevoren weet dat je niet echt een doorzetter bent. Als je het dus van jezelf al weet kan je beter het geld houden.

De recepten en voedingsschema’s zijn soms lastig te begrijpen. Bij de schema’s krijg je tips hoeveel je van een bepaalde voedingsstof moet nemen, en in het boek kan je leuke tips voor recepten vinden. Je hebt alleen geen vast schema waar je tussen kan kiezen. Dit is wel een issue voor sommige klanten die minder goed zijn in het klaarmaken van eten.

Eindbeoordeling

Het is altijd fijn om alles even op een rijtje te zetten voor de lezer. Ik zal een korte samenvatting en eindbeoordeling geven over het droog trainen protocol vrouwen.

Mindere punten

Het lastige is dat je veel doorzettingsvermogen moet hebben. Dit is lastig voor veel mensen omdat het een zwaar protocol is. Als je beginnend bent is dit lastig om in je systeem te brengen. De eet schema’s zijn ook niet op en top. Er wordt in vermeld hoeveel je van welke voedingsstof per dag moet eten, maar niet hoe je dat het beste kan maken. In het boekje staan alleen een paar leuke tips voor recepten. Het is dan lastig om in het begin het perfecte voedingsschema samen te stellen. Dat is vrij lastig.

Top product

Het is een zeer goed protocol. Er zitten meerdere handige dingen in het protocol verwerkt. Je hebt schema’s voor het trainen, en voor je voeding. Dit is de basis. Daarnaast krijg je ook nog boekjes over hoe het afvallen werkt, zo kan je jezelf meer verdiepen in de wereld van het afvallen. Voor de mensen die minder tijd hebben kunnen aangepaste schema’s gebruiken die bedoeld zijn voor mensen die maar een paar keer week kunnen trainen. Als zelfs dat niet lukt is er ook nog een hulp boek waarbij er wordt uitgelegd hoe je thuis kan trainen. Je kan zelfs nog met een programma wat erbij geleverd wordt, opmeten hoe veel je verbeterd ben qua vetpercentage en spiermassa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *