Review: de Keto revolutie

25 nov

Als je te veel vet hebt of te dik bent wil je afvallen. Dit is wat de meeste mensen uiteraard willen. Het is alleen voor vele lastig een patroon of zwaar dieet aan te houden, het is zwaar, en je moet heel je levensstijl veranderen. Er zou een slimmere manier moeten zijn om van je overgewicht problemen af te komen. Als het goed is bestaat er een nieuwe methode, genaamd de Keto revolutie. Dit is een bepaalde methode waardoor je snel vet zou moeten verliezen. Ik ga laten zien aan jullie of het product daadwerkelijk doet wat het beloofd, en of het de prijs die ervoor gevraagd wordt daadwerkelijk waard is.

Inhoudsopgave:

Wat houdt de keto revolutie in?

Hoe werkt de keto revolutie nou eigenlijk?

De bedenker van de keto revolutie

Is de keto revolutie voor iedereen te gebruiken?

Wat zijn de recensies?

Voordelen

Nadelen

Eindbeoordeling

Wat houdt de keto revolutie in?

De Keto revolutie is een nieuw soort manier om vet te verbranden. Dit is speciaal bedoeld voor mensen die op een makkelijkere manier af willen vallen, zonder je hele levensstijl compleet om te gooien. Er wordt veel gebruik gemaakt van diëten dat je veel groenten en fruit eet of andere diëten. Vaak werken deze niet!

Boek

Bij de Keto revolutie krijg je meerdere tools en lijsten toegevoegd die jij kan gebruiken om te gaan afvallen! Je krijgt namelijk een boek dat gaat over de Keto revolutie. Hierin kan je alles lezen rondom en het ontstaan van de revolutie. Ook krijg je een extra hulpboek waar in wordt uitgelegd hoe je het toe kan passen op jezelf. In deze twee boekjes krijg je dus goede uitleg over het product en hoe het gebruikt wordt!

Afbeeldingsresultaat voor boek over keto revolutie

Receptenboek

Je krijgt dus uitleg, maar met alleen uitleg kom je niet ver. Je moet ook weten wat je kan en zelfs moet maken. Dit wordt uitgelegd in het receptenboek wat er ook bijgeleverd wordt. Hier staan tientallen recepten in, voor ochtend, middag en avond. Je kan alles aflezen en zelf uitkiezen welke recepten je wilt eten. Blijf altijd variëren met je eten, probeer dus meerdere recepten uit, dit is beter voor je lichaam en de vertering van het eten.

Afbeeldingsresultaat voor De 63 keto recepten

21 dagen planner

Als je naast de uitleg en het receptenboek het lastig vind om zelf een planning te maken, is dit ook al voor je gedaan. Er is een planner gemaakt voor mensen die beginnen met de Keto revolutie. Dit is een planning voor de eerste 21 dagen waar alle maaltijden worden uitgeschreven, uitgelegd en de tijd wanneer je het moet eten. Als de planner van 21 dagen voorbij is zit er ook nog een boodschappenlijstje bij. Hier staan ingrediënten en producten op die je kan halen om de planner op je eigen manier te maken, maar wel door te zetten. Je moet je levensstijl dus wel iets gaan veranderen, maar op een makkelijke manier.

boodschappemnlijstjes

Online cursus

De laatste jaren gaat alles steeds meer over het internet. Het is een manier om mensen makkelijker te bereiken, en dingen uit te leggen. Dit wordt dus ook gedaan bij dit product. Je krijgt namelijk een cursus van 20 video’s erbij. Hierbij krijg je een uitgebreide uitleg over hoe het werkt, wat je het beste kan doen, en wat het belangrijkst is om af te vallen in het dieet. Dit is meestal bedoeld voor de jongeren mensen. Zij vinden het fijner om te leren vanaf een scherm. Een boek geeft niet altijd het beste visuele beeld over wat het product daadwerkelijk doet. Met een filmpje krijg je het veel sneller in je hoofd, omdat het daadwerkelijk door iemand wordt uitgelegd. Bekijk een voorbeeldfilmpje op de site!

Hoe werkt de keto revolutie?

Veel mensen dachten dat je gezond afviel als je minder vet ging eten. Dit is een onzin verhaal. Het is uiteraard gezonder om meer groenten en fruit te eten dan frikandellen en kroketten. Maar als je echt af wil vallen is dit niet de beste manier om je doel te bereiken. Het ligt namelijk aan de koolhydraten en de suikers.

Koolhydraten, oftewel suikers zijn de boosdoeners. In het dieet wordt gebruik gemaakt van producten meer amper of geen koolhydraten. Vet en andere voedingsstoffen zijn juist belangrijk om elke dag binnen te krijgen. Met het dieet heb je de recepten die het minst koolhydraten bevatten waardoor je op de snelste, maar ook lekkere manier kan afvallen. Naast dat je vet verliest wordt er ook gezegd dat je energie krijgt, en er beter van gaat functioneren. Je hele leven zou dus beter moeten worden. Dit is kort wat er gebeurd in het dieet. De details worden allemaal vermeld als je het product koopt, dan ga je pas echt aan de slag!

De bedenker

Wie heeft dit nou allemaal bedacht. Dat is Mitchel van Duuren. Hij is al meer dan 10 jaar expert in de gezondheidsbranche. Hij heeft meerdere contacten in wereld van gezondheid, en heeft over heel europa een grote naam. Ook laat hij op zijn site filmpjes zien waar hij zelf dingen uitlegt over hem zelf en zijn familie. Hij is dus 100 procent te vertrouwen. Hij laat namelijk zijn hele privéleven zien op het internet, zodat niemand aan hem of zijn bedrijf twijfelt. Het is dus een betrouwbare man.

Afbeeldingsresultaat voor mitchel van duuren

Hoe is Mitchel van Duuren op het idee gekomen?

Hij is op het idee gekomen om mensen te gaan helpen nadat hij zelf slimmer was gaan leven. Vroeger is hij namelijk dik geweest, en werd hij daar ook door gepest. Hij is toen in de wereld van het gezondere leven gaan duiken, en is toen totaal veranderd. Hij is gezond en sterk geworden. Nadat dit hem gelukt was is hij begonnen met het helpen van andere mensen. Hij voelde zich zo goed dat hij dit gevoel ook met andere mensen wilde gaan delen. Hij is begonnen met het schrijven van boeken. Zes maar liefst. Dit gaat allemaal over gezondheid en op welke manieren het beste zijn gezond te worden. Na de boeken wilde hij verder gaan, en een officiële methode gaan maken. Zo konden mensen perfect uitstippelen wat ze moesten doen, en hoe! Dit is uiteindelijk de Keto revolutie geworden. Het is een volledig uitgewerkt programma wat is gemaakt door Mitchel en nog een paar andere professionele afvalcoaches. Mitchel heeft het meeste bedacht en ook zijn eigen ervaringen gebruikt om het product voor de klanten het beste te maken.

Afbeeldingsresultaat voor mitchel van duuren

Is de keto revolutie voor iedereen te gebruiken?

Als je gaat kijken naar een product zijn er meerdere aspecten die het product goed maken. De doelgroep is daar een hele belangrijke in. Stel je maakt een product, en het is maar voor een klein gedeelte van de bevolking te gebruiken, gaat de kwaliteit ook gelijk naar beneden. Gelukkig is dat met dit product niet het geval. Met de Keto revolutie wordt er veel aandacht gegeven aan het menselijk lichaam, en hoe dat werkt. Dit is een slimme manier omdat je zo kan inspelen op elk persoon. Sommige lichamen reageren anders op vernieuwende eet patronen, maar over het algemeen werkt het goed. Het kan dus zijn dat het iets langer duurt voordat je jou bepaalde gewicht wilt bereiken.

Er zijn helaas een paar uitzonderingen. In principe is het bedoeld voor elk lichaam, er zijn alleen een paar ziektes die niet goed zijn voor de werking van het product. Als je diabetes type 1, een nieraandoening of een zwangere vrouw bent, is het product niet goed voor je. Bespreek dan eerst met de huisarts wat het slimste is, en maak dan een beslissing.     

Wat zijn de recensies?

Als je gaat kijken naar recensies zie je veel goede verhalen. Er zijn veel succesverhalen te vinden over het internet, en het ziet er voor alsnog positief uit. Mensen vallen daadwerkelijk af en kunnen het eetpatroon goed toepassen op hun levensstijl. Er zijn veel mensen tevreden en zijn lovend over het product. Het product heeft van de vijf sterren 4,5 ster gemiddeld gekregen van de klanten. Het werkt dus goed. Ik zet de voordelen en de nadelen van het product even op een rijtje. Zo kun je kijken of het product voor jou geschikt is.

Voordelen

Er zijn gelukkig meerdere voordelen aan het product. Het snel afvallen op een fijne manier wat wordt beweert door Mitchel van Duuren is daadwerkelijk waar. Het zorgt er echt voor dat je snel afvalt door het verminderen van voedsel met koolhydraten. Je hoeft geen honger meer te hebben om af te vallen. Dat werkt dus zeker goed.

Afkicken

Als je verslaafd was aan voedsel met suiker of andere slechte voedingsstoffen word je hier automatisch vanaf geholpen. Dit is bij meerdere gebruikers al gebeurd. Het is een extra die niet eens wordt vermeld. Een leuke verrassing dus.

Afbeeldingsresultaat voor afkicken

Makkelijke recepten

De recepten zijn niet ingewikkeld gemaakt. Het zijn simpele maar gezonde gerechten. Dit is ook handig voor de doelgroep, die wordt namelijk veel groter hierdoor. Alle ingrediënten zijn ook aan de normale kant qua prijs dus elk persoon met een modaal inkomen zou het kunnen verantwoorden.

Niet-goed-geld-terug garantie       

Ook is er een regel wat er bij de meeste bedrijven is. De niet-goed-geld-terug garantie. Als je niet bent afgevallen of niet tevreden bent met de informatie kan je dit aangeven en je geld terug kijken. Ze zijn er dus echt voor de klant en willen het beste voor u.

Nadelen

Er zijn helaas ook wat nadelen aan de Keto revolutie. Ik zal de paar minpunten laten zien.

Lastig dieet

Vanaf de buitenkant lijkt het een simpel dieet, je zou alleen maar minder koolhydraten hoeven te eten. Maar als je gaat kijken wat er veranderd moet worden is dit iets meer dan gedacht. Je moet namelijk je gehele eetpatroon veranderen en veel gezonder gaan eten. Dit zal voor sommige in het begin wat lastig zijn.

De Keto griep

Over het begin gesproken. Er zijn een paar mensen die een beetje ziek zijn geworden in de eerste week van het dieet. Dit wordt ook wel; de Keto griep genoemd. Dit komt, omdat je lichaam een totale andere hoeveelheid aan voedingsstoffen binnenkrijgt. Het lichaam reageert dan wat raar, en moet aan het patroon wennen. Je kan in de eerste week iets vermoeider zijn dan anders. dit hebben maar een paar mensen, en als je het hebt duurt het maximaal een week voordat het over is. Hierna zul je absoluut meer energie hebben dan eerst. Ook kan je door die verandering de eerste paar dagen een stinkende adem hebben. Zorg en dan gewoon voor dat je kauwgom mee hebt naar je werk!

Afbeeldingsresultaat voor de keto griep

Eindbeoordeling

Het is altijd goed om een eindbeoordeling te maken en te kijken hoe goed het product uit de bus komt.

Krijg je waar voor je geld?

Als we gaan kijken naar kwaliteit prijs verhouding zit het zeer goed. Op dit moment kost de Keto revolutie maar 37 euro. Je krijgt hiervoor een boek waarin uitleg wordt gegeven wat afvallen inhoud, en hoe je lichaam precies werkt. Ook krijg je een receptenboek. Hierin worden alle recepten die gemaakt zijn door Mitchel zelf getoond. Je ziet alle ingrediënten, en hoe je het klaarmaakt. Zo hoef je alleen maar naar de supermarkt te gaan en het boek erbij te houden tijdens het koken.

Als het koken niet goed lukt of je niet meer weet wanneer je het beste iets kan eten is er een 21 dagen planner. Deze planner laat zien wat je elke dag kan eten op welk tijdstip. Hierdoor krijg je in de eerste drie weken hulp, en kun je zien hoe je het best varieert. Na drie weken heb je goed kunnen oefenen en kun je met de recepten je eigen schema maken. Als dit niet lukt contacteer je de medewerkers van de Keto revolutie, die helpen jou dan verder. Als je het dan nog niet snapt of de boeken zat bent is er nog een online cursus. Dit zijn 20 filmpjes die uitgebreid uitleggen hoe alles in elkaar zit. Zo kan je het extra goed in je opnemen. Er is dus aan alles gedacht.

Uiteindelijke besluit!

De eerste week kan het dieet wel wat zwaarder vallen, en je kan wat vermoeider zijn dan normaal. Hier moet je even doorheen en na die eerste week gaat het alleen maar omhoog. Dit is bij sommige mensen dus het kan ook zijn dat je er niet eens last van hebt!

Kortom, een goed product. Het heeft alle benodigde middelen om af te vallen, helemaal als het maar 37 euro kost. Het werkt goed en je gaat gegarandeerd afvallen, je moet dan uiteraard wel volhouden. Voor de mensen die gemotiveerd zijn, en die gezonder willen worden. Veel succes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *