Review: cryptocurrency beginnerscursus

27 dec

Cryptocurrency is een nieuwe manier om geld te verdienen! De vraag is alleen; op welke manier doe je dit? Wat is het slimste? Bij de cryptocurrency beginnerscursus wordt er uitgelegd hoe je om moet gaan met crypto. Dit is een manier die al langer gebruikt wordt. Het betekent dat je online munten gaat inkopen, en ze op een moment dat ze meer waard worden verkoopt. Zo zou je winst kunnen maken. Het is alleen de vraag of je met de cryptocurrency beginnerscursus ook daadwerkelijk geld kan verdienen. Lees deze review om te kijken of het een goed product is!

Inhoudsopgave:

  1. Wat houdt de cryptocurrency beginnerscursus in?

2. Wie is de bedenker?

3. Is de cryptocurrency beginnerscursus voor iedereen bruikbaar?

4. Wat zijn de recensies?

5. Eindbeoordeling

Wat houdt de crypcurrency beginnerscursus in?

Het meest belangrijke wat bij elk product gecontroleerd moet worden is de inhoud. Als de inhoud, en de manier waarop de inhoud aan de klant gegeven wordt niet goed is, kan het grootste verschil geven in een voldoende of onvoldoende, als eindresultaat.

In deze beginnerscursus worden alle ins en outs van de cryptowereld verteld. Er wordt eerst uitgelegd hoe het werkt, en wat de belangrijke punten zijn om te weten. Daarna mag je al vrij snel gaan oefenen en bekijken naar crypto. Je moet gaan kijken wat voor soort crypto bij jou past. Als je die eenmaal gevonden hebt kun je gelijk aan de slag, met hulp van de medewerkers van cryptocurrency beginnerscursus, en de uitleg die erbij geleverd wordt.

Online cursus

In de online cursus hebben je meerdere delen waarin je uitleg krijgt, dit wordt ook wel opgedeeld in hoofdstukken!

Cryptocurrency Beginnerscursus Review

Hoofdstukken

Het eerste deel is de inleiding. Hierin wordt uitgelegd wat de geschiedenis van de crypto is, hoe het is ontstaan en de basis uitleg over crypto. Dit is fijn voor beginners, omdat je waarschijnlijk niet veel van deze wereld af weet.

H1

In het eerste hoofdstuk ga je leren hoe je het moet gaan inkopen. Je hebt namelijk handige trucjes en slimme inkoop strategieën zodat je zo min mogelijk verlies kan maken. Er wordt ook gelijk uitgelegd waar dit moet, op welk platform. Ze nemen stap voor stap met je door hoe je een eigen account kan krijgen, en hoe je dit instelt.

H2

Het hoofdstuk hierna krijg je uitleg hoe je ervoor kan zorgen dat niemand aan jou account en investeringen kan komen. Er wordt een beveiligingsprogramma bijgeleverd, deze moet je gelijk installeren, omdat op internet, en vooral in de cryptowereld veel mensen zijn die proberen te hacken of jou aandeel proberen te stelen!

H3

In hoofdstuk 3 wordt er uitgelegd hoe je op een veilige manier je geld kan laten storten op je rekening. Zo weet je zeker dat alle winst naar jou toe gaat, en niet wordt weggesluisd.

H4

Hoofdstuk 4 gaat over de ICO. Hier wordt uitgelegd dat de ICO bedoeld is voor startende ondernemers, en dat je mede door de ICO een startkapitaal kan krijgen. Een belangrijk deel voor de beginners, of mensen die financieel wat krapper zitten.

H5

Dit is het hoofdstuk waarin de hele cryptocursus wordt samengevat. Je krijgt alle stof extra toegelicht, en gaat jezelf voorbereiden op de eindtoets. Je gaat ervoor zorgen dat je weet hoe je moet inkopen en verkopen, hoe je het beste kan checken welke crypto voor jou het beste is. De details hiervan zijn heel belangrijk.

H6

Dit is het laatste hoofdstuk! Je gaat getest worden op je kennis over de cryptocurrency beginnerscursus. Deze toets bestaat uit 60 verschillende vragen. Over elk hoofdstuk wordt er even veel gevraagd, dus je moet van alles wat af weten. Dit is voor veel klanten heel fijn, omdat je zo naar jezelf kan kijken, en kan zien of de cursus bij jou gewerkt heeft, en het ook daadwerkelijk snapt! Super handig dus.

Je kan nog een bonus les krijgen. Hierin krijg je een korte speciale uitleg over de bitcoin, en de leverage. Dit zijn de meest populaire crypto munten. Ik zou zeggen, gebruik deze les. Je kan er veel van opsteken, en de meeste mensen zullen de informatie zeker nodig hebben.

BONUS

De cryptocurrency beginnerscursus is niet alleen een cursus. Je krijgt namelijk naast de bonus les ook nog bonussen die een goede waarde hebben. Deze producten krijg je er gratis bijgeleverd.

Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst (15,-)

De eerste bonus is een begrippenlijst. Hier kan je alles teruglezen in de vorm van begrippen. Ook als je iets in de uitleg om een of andere rede een woord niet begrijpt, kan je het in deze begrippenlijst opzoeken. Kei handig! De waarde is 15 euro, dat is weer wat bespaard!

https://v.fastcdn.co/t/c0ee5cb7/1fd8830a/1576420172-44205590-339x221x352x231x1x0-Mockup-Begrippenlijs.png

Crypto belastinggids (30,-)

Dit is een gids waar nog specifieker uitgelegd wordt hoe de belasting werkt op crypto munten, en op welke manieren je het minst hoeft te betalen. Dit is een handig gidsje om nog is door te lezen. Dat bespaard je geld, en je bespaard de 30 euro die je had moeten betalen als je de gids wilde kopen.

Crypto belastinggids

5 beste tips voor een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (35,-)

Hier wordt uitgelegd wat voor mooi leven je kan gaan volgen. Het is belangrijk om motivatie te krijgen voor deze nieuwe wereld. Als je er daadwerkelijk tijd, en een beetje geld in steekt kun je heel ver komen. In dit boekje wordt uitgelegd waarom je dit moet doen, en hoe je met de bitcoin het beste naar de droom toe kan werken. Je bespaard weer 35 euro, wat de officiële waarde is van dit motiverende boekje!

5 beste tips voor een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

12 waardevolle crypto tips voor beginners (40,-)

In dit boekje worden veel beginnersfouten uitgelegd die vaak gemaakt worden. Voor beginners is dit heel belangrijk omdat je nog nooit met crypto hebt gewerkt. Er wordt uiteraard ook uitgelegd hoe je deze fouten kan vermijden. Waarde is 40 euro, ook weer bespaard!

12 waardevolle crypto tips voor beginners

De bitcoinbijbel (40,-)

Hier wordt uitgelegd waarom cryptocurrency de nieuwe wereld revolutie is. Alle mensen die veel verdiend hebben, en hoe ze hiermee begonnen zijn worden allemaal getoond. Nog meer motivatie dus! En je hebt weer 40 euro bespaard.

De Bitcoinbijbel

De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten (75,-)

Dit is een boekje waarin veel informatie staat over het kopen, en verkopen van cryptomunten. Een hele goede extra, omdat dit één van de belangrijkste aspecten is van de cryptowereld. Koop in op het perfecte moment. En nog is 75 euro bespaard, wat de oorspronkelijke prijs van dit mega e-book is!

De juiste cryptocurrency's kopen en verkopen op de juiste momenten

2. Wie is de bedenker?

Normaal heeft een product maar één bedenker. Deze heeft er twee! Dit is vaak een goed teken, omdat je in een team om feedback kan vragen, en kan overleggen wat het beste is. Alleen maar een voordeel dus!

De oprichters zijn Derek Westra en Patrick Suiker. Dit zijn twee hoog opgeleide mannen, beide studies hadden iets met geld te maken. Derek heeft namelijk gedragseconomie gestudeerd, en afgerond. Patrick Suiker heeft bedrijfskunde gestudeerd en afgerond. Beide op de universiteit, ze weten dus alles over het bedrijfsleven, en de economie. Na hun studie zijn hun eigen site begonnen, genaamd; Allesovercrypto.nl. Dit is een site waar je blogs en uitleg kan vinden over de cryptowereld. Aan deze site hebben ze later ook het product, de cryptocurrency beginnerscursus gekoppeld. Zo konden mensen die na het lezen van de blogs het interessant vonden om zich erin te gaan verdiepen, ook een product hadden wat ze aan konden schaffen. Dit was een slimme zit, want de site heeft vele bezoekers, en de cryptocurrency beginnerscursus staat in de top 20 meest verkochten producten van Paypro (een online platform voor bedrijven om hun producten op te zetten).

Patrick Suiker
Derek Westra

Betrouwbaar?!

Het is vaak belangrijk om te weten of de bedenkers van een product wel betrouwbaar zijn. Als we gaan kijken naar deze twee gepassioneerde mannen, zit die betrouwbaarheid wel goed. Ze hebben al meer dan 5 jaar ervaring in de cryptocurrency, en hebben beide een goede universitaire studie gedaan.

https://v.fastcdn.co/t/c0ee5cb7/1fd8830a/1576419728-41859656-191x180-Money-Back-Guarantee.png

Ze zijn niet alleen slim, ook kun je erop vertrouwen dat je waar voor je geld krijgt, en er op tijd geleverd wordt. Als je besteld hebt krijg je gelijk een bevestigingsmail met het hele pakket bijgeleverd. Er is ook een niet-goed-geld-terug garantie. Dit is voor de mensen waarbij het niet gewerkt heeft. Als het echt niet werkt wordt je altijd goed geholpen, en kunnen ze altijd een oplossing vinden. Als je de oplossing niet goed genoeg vind, kan je altijd je geld terug kijken. Goede service dus!

3. Is de cryptocurrency beginnerscursus voor iedereen te gebruiken?

Bij elk product moet je goed naar de doelgroep kijken. Zo kan je namelijk inschatten voor wat voor type mensen het bedoeld is, en of er een leeftijd aan vastzit. Bij de cryptocurrency beginnerscursus is dit helaas wel het geval. Sommige producten zijn voor iedereen te gebruiken, zoals de pianoles van René. Bij deze is dat helaas niet. De mensen die geld niet durven te investeren kunnen beter niet beginnen aan deze cursus. Je moet namelijk wel risico nemen in dit vak. Dit kan soms ook verlies opleveren. Als je hier te bang voor bent zal deze cursus jou niet verder helpen om geld te verdienen. Het is ook niet bedoeld voor mensen die te weinig geld overhebben. Het beste is wel om een goede spaarrekening te hebben zodat je een gedeelte daarvan kan investeren. Met kleine bedragen wordt de winst vrij minimaal.

Voor de rest is het voor iedereen bedoeld. Jong of oud, man of vrouw maakt niet uit. De ouderen mensen zijn tegenwoordig ook steeds meer bezig met internet, dus het sluit goed aan. Alles is voorgeprogrammeerd en goed uitgelegd. Het is makkelijk en leerzaam.

4. Wat zijn de recensies?

Het bekijken van recensies en ervaringen van anderen is zeer belangrijk. Als ik over het internet ga zoeken komen er veel verschillende dingen langs. Er zijn veel positieve en negatieve reacties over het programma. Op facebook is er maar 1 recensie die niet goed is. Zoals je hier ziet is het niet al te best. Er wordt gezegd dat er gehackt kan worden. Het is ook aanbevolen door drie andere mensen. Ik weet niet of dit waar is. Een rare reactie.

Als we naar video’s en andere review sites gaan kijken wordt er uitgelegd dat het juist veilig is, en bijna niemand last heeft van hackers. Je kan het programma goed vertrouwen. Stel dat er gehackt wordt, en er gaat iets fout op jou account. Krijg je je geld gewoon terug. Het is dus 100 procent veilig!

Voordelen

Er zitten gelukkig veel voordelen aan deze cursus. Ik zet ze even op een rijtje zodat je kan zien wat al die goede voordelen zijn!

Het eerste voordeel is de prijs. Normaal kost de cursus maar liest 400 euro, en nu met korting nog maar 197 euro. Dit is een goede prijs voor alles wat erbij geleverd wordt. De cursus zelf, maar ook alle bonussen.

Ook kan je gelijk aan de slag. Tijdens de cursus wordt je namelijk begeleid om je eigen account op te starten. Je gaat gelijk beginnen met investeren, dit doe je met weinig geld zodat je het kan uitproberen. Het is wel belangrijk dat je eerst kijkt wat je doet, je wordt hierbij dus volledig geholpen door de cryptocurrency beginnerscursus.

Ook kan je via messenger altijd berichten of vragen sturen. Dit krijgen de oprichters, Derek en Patrick, binnen en geven binnen een dag antwoord. Zo kan jij gelijk door met het inkopen en verkopen van je crypto munten.

De 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is ook heel fijn. Als er na 2,5 maand nog steeds niks gelukt is, krijg je je geld terug. Je gaat altijd eerst overleggen, en wordt goed geholpen om te kijken wat je problemen zijn. Als het echt niet lukt wat bijna niet gebeurd, krijg je gelijk je geld terug.

Nadelen

Er zitten weinig nadelen aan deze cursus. Helaas zitten er toch een paar minderheden aan. Lees hier om te kijken wat niet super is aan het product.

Als je kijkt naar de review op Facebook, wordt er gezegd dat je gehackt kan worden. Dit probleem komt, omdat de veiligheid die ook uit wordt gelegd heel strikt is. Je moet er voor zorgen dat jou account volledig beveiligd is. Het is en het blijft internet, let hier dus goed voor op. Bekijk het hoofdstuk over veiligheid dan ook goed!

Ook zijn de bonussen niet van top kwaliteit. Veel informatie overlapt wat er in de cursus verteld wordt. Aan de andere kant is dit alleen maar goed. De cursus heeft namelijk zoveel goede informatie dat er niet heel veel extra’s bij zou kunnen. De boekjes die je erbij krijgt zijn wel handig als je een keer terug moet kijken, of iets vergeten bent. Alsnog leuke bonussen dus, alleen een beetje overlappend.

5. Eindbeoordeling

De eindbeoordeling is altijd belangrijk om te kijken hoe goed het product is. Lees het laatste gedeelte om te kijken of de beoordeling goed is.

De cryptocurrency beginnerscursus

Als we gaan kijken naar het product, komt er veel goeds uit. In de cryptowereld kan je namelijk snel en makkelijk geld verdienen, als je er veel vanaf weet. Veel mensen denken vaak dat het eeuwen duurt voordat je het een beetje begrijpt. Met deze cursus worden alle belangrijke aspecten van de crypto uitgelegd, je kan het ook gelijk proberen. Hierdoor kom je gelijk in aanraking tijdens de training waardoor je in korte tijd grote stappen kan maken. Alle uitleg, lessen, en bonussen geven de informatie die je nodig hebt. Je kan zelfs een eindexamen maken om te kijken of je alles weet. Als je de hele cursus hebt afgerond weet je alles over crypto!

De oprichters

De bedenkers van het product zijn betrouwbaar! Het zijn beide professionals en hebben een studie afgerond op de universiteit. Dit hebben ze in bedrijfskunde en economie gedaan. Dit sluit goed aan op de manier hoe de cursus in elkaar zit. Ze weten namelijk goed hoe je het beste dingen kan verkopen, en hoe de economie in elkaar zit. Hierdoor hebben ze na vijf jaar ervaring al heel wat gedaan. Goed te vertrouwen dus!

Ik zou het product zeker aanraden. Voor 197 euro krijg je alle informatie over de cryptowereld. Je wordt goed geholpen, en als er iets fout gaat krijg je gewoon je geld terug. Het proberen zeker waard!

One Reply to “Review: cryptocurrency beginnerscursus”

  1. Beste Madelon, Hier breng je alweer een staaltje boeiend Crypto-beleving, die zelfs de belgen zin geeft naar meer. ?? Ik ben benieuwd naar de volledige Cursus. Laat me er nog een nachtje over slapen en dan gaan we ervoor. Bedankt Madelon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *