Review: Conversatiekoning

6 jan

De conversatiekoning zou de manier moeten zijn waarop jij gaat leren te praten. Het is best spannend om een nieuw iemand te leren kennen. Een onderzoek heeft zelfs vastgesteld dat er bij het grootste gedeelte van de mensen absolute doodsangst is als ze met nieuwe mensen moeten praten. Er is een grote angst in de maatschappij om iets fout te zeggen, of te doen. Als het één keer is fout gegaan krijgen mensen een trauma. Dit gebeurd vaak op jonge leeftijd al. Er zijn daardoor veel mensen die het altijd lastig blijven vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Met de conversatiekoning is het de bedoeling dat jij gaat leren hoe je het beste mensen aanspreekt. Ik ga onderzoeken of het ook daadwerkelijk waar is wat er beweert wordt. Als je dit probleem hebt, kan je na deze review bekijken of het product voor jou bedoeld is. Lees snel verder!

Inhoudsopgave:

  1. Wat houdt de conversatiekoning in?

2. Wie is de bedenker?

3. Is de conversatiekoning voor iedereen te gebruiken?

4. Wat zijn de recensies?

5. Eindbeoordeling

Wat houdt de conversatiekoning in?

Het belangrijkste van het product is de inhoud. als de inhoud niet goed is, kan ik dat nu al controleren. Ik zal een overzicht geven van de inhoud.

Modules

Module 1

In de eerste module krijg je een intro en uitleg over waarom mensen bang zijn. Je kan dus zien dat meerdere mensen hetzelfde probleem hebben als jij. Je voelt je niet alleen, dit is fijn! Ook krijg je nog uitleg over hoe je jezelf het beste voor stelt, en de eerste basis tips.

Module 2

De tweede module gaat laten zien hoe je het beste een gesprek kan voeren. Als je de persoon niet kent, weet je niet hoe je het beste kan doorvragen. Het kan dus gebeuren dat het stil valt. In deze module heb je een grote uitleg en voorbeelden van vragen. Dit zijn belangrijke dingen om te onthouden. Een handige tip is ook om voor jezelf de belangrijkste op te schrijven of samen te vatten. Zo kan je het altijd terugvinden, en hoef je niet elke keer de hele module weer door te nemen.

Module 3

In deze module krijg je specifiek de zinnen als voorbeeld. Je krijgt 15 voorbeeldzinnen, en ook wanneer je deze moet gebruiken. Hiernaast krijg je ook nog leuke spelletjes die je kunt gebruiken om toe te passen op een date, of meisje in de club. Een openingszin is namelijk niet altijd het beste wat je kan doen. Met de spelletjes die getoond worden kan je op een leuke speelse manier overkomen. Dat vinden andere mensen fijn, vooral als je iemand leuk vind kan sneller de vonk overspringen.

Module 4

Het sociale gedeelte heb je nu gehad. Je kan nu tegen iedereen praten. Voor de mensen die iemand willen regelen, en uiteindelijk een relatie willen krijgen is deze module heel goed om door te lezen. Je krijgt hier namelijk uitleg over hoe je iemand verliefd kan laten worden. Je hebt bepaalde aspecten en handige tricks, waardoor de man of vrouw op jou zou kunnen vallen. Dit leer je dus in deze formule

Module 5

Als je niet op zoek bent naar een relatie, maar gewoon plezier wil beleven is deze module handig. Hier wordt er uitgelegd wat je het beste kan doen als je met iemand naar bed wilt. Dit is dus voor de mensen die nog niet klaar zijn voor een relatie, maar nog niet gedurfd hebben iemand aan te spreken, en daar dan mee naar bed te gaan.

Module 6

Dit is de laatste module waarin alleen maar uitleg gegeven wordt om pijnlijke stiltes te voorkomen. Dit is een belangrijke als je verlegen bent. Hierna kan je op iedereen afstappen! Het beste motto is, niet zeggen maar doen.

Bonussen

De kroonjuwelen

Dit is een boekje waarin 575 voorbeeldzinnen staan. Hier staan van alle categorieën wat in. Als je iemand wil leren kennen als vrienden, als vriendin, of als bed partner. Een handig boekje waar je veel aan zult hebben.

BONUS video’s

De bedenker van het product heeft meerdere video’s gemaakt waarin hij laat zien hoe je het beste iemand aanspreekt en experimenteert ook in de video’s hij filmt met een verborgen camera, waardoor hij kan laten zien hoe het werkt, en dat de tips die gegeven worden ook echt werken.

27 flirterige comebacks

In de laatste bonus krijg je 27 flirterige dingen die je kan zeggen als degene die je wil versieren een irritante opmerking maakt. Zo kun je op een grappige manier je stem laten horen, en wordt niemand boos of geïrriteerd.

2. Wie is de bedenker?

Bij elk product is het belangrijk door wie het gemaakt is, en welk bedrijf erachter is. Bij de conversatiekoning is dit ´´AttractionGym´´. Dit is een website die valt onder de bedrijfsnaam ´´Best Practice Marketing´´. De site en bedrijf worden beide gerund door één man genaamd, Arnoud van Veen. Arnoud van Veen is een specialist in de liefdes, en sociale wereld. Hij heeft namelijk naast dit product ook nog het product ´´de man van je dromen vinden´´ gemaakt. Hij wil zijn kennis over de liefde delen met anderen mensen die het niet kunnen uiten naar anderen.

Is Arnoud van Veen betrouwbaar?

Arnoud heeft dus meerdere bedrijven en producten gemaakt, wil dit dan ook zeggen dat het betrouwbaar is? Dat heb ik voor jou uitgezocht. Ik ben gaan kijken wat hij op sociale media aan bereik heeft. Dit heeft goede resultaten gebracht. Hij heeft namelijk een kanaal met meer dan 30.000 abonnees. Hij post hier elke week video’s waarbij hij extra tips en trucs geeft om iemand aan te spreken of aan je te binden. Een super leuke extra! Hij legt alles zelf uit en ziet zijn hoofd. Hij verschuilt zich niet waardoor hij zeer betrouwbaar overkomt. Ook zit hij in een aflevering op npo 3. Lauren, de bekende presentatrice maakt een aflevering over de liefde, hierbij legt Arnoud alles uit over de liefde, eng aan ze ook experimenteren! leuk om even te kijken. Hij is dus zeer gespecialiseerd.

Naast de bekendheid op TV staat hij ook ingeschreven bij de kamer van koophandel. Hij is dus bekend bij veel mensen. Kortom, Arnoud van Veen is een bekende man, die geen slechte activiteiten heeft meegemaakt. Als je het niet geloofd kun je altijd zijn naam intikken, dan zie je het zelf! Toffe gozer.

3. Is de conversatiekoning voor iedereen te gebruiken?

Als we gaan kijken naar de doelgroep, komen er weer goede resultaten. De tips die gegeven worden zijn bedoeld voor de mens, in het algemeen. Je kunt ze op iedereen toepassen. Vrouwen kunnen het gebruiken om mannen te versieren, en andersom. Super handig dus. Voor jongere kinderen, en volwassen zullen de flirterige grapjes wel iets verschillen van elkaar. In de methodes staan wel voor beide groepen mensen grapjes. Je kan dus zien welke jij kan gebruiken. Er staat voor ieder wat wils.

4. Wat zijn de recensies?

Het is altijd belangrijk om te kijken wat andere mensen ervan vinden. Ik ben op zoek gegaan naar recensies en meningen van mensen over het product. De conversatiekoning is over het algemeen een goed product. Je ziet dat veel mensen er profijt van hebben. Dit zie je op internet maar ook onder zijn youtube video’s. Een goede en betrouwbare gast. Ik zal voor de handigheid voordelen, en nadelen tonen. Zo kan je zelf afwegen of het wat voor jou is.

Voordelen

De uitleg is makkelijk. Elk persoon begrijpt wat er wordt gezegd. Dit is een heel groot voordeel, omdat er in sommige producten met moeilijke taal wordt gepraat. Bij de conversatiekoning niet! Naast de goede uitleg, is het ook uitgebreid. Het is namelijk gemaakt voor alle soorten mensen, of doelgroepen.

Door alle video’s en filmpjes op internet kan je van tevoren kijken wat voor tips hij heeft. Als je dit goed vind, en je helemaal in de sociale wereld wilt duiken is de conversatiekoning een hele goede.

Je krijgt op een simpele manier zelfvertrouwen, door de oefeningen die je kan doen ga je vanzelf de zinnen en manieren onthouden die het beste bij jou passen. Er worden namelijk zoveel manieren, en zinnen uitgelegd dat er altijd wel wat voor jou bij zit!

Het laatste voordeel is voor veel mensen een belangrijk voordeel. Als je kijkt naar de inhoud en betrouwbaarheid van het product is de prijs zeer laag. Voor maar 97 euro heb je 6 modules waarin alles over hoe je sociaal moet zijn of iemand moet versieren uitgelegd. De bonussen worden ook nog bijgeleverd, wat alleen maar extra is als samenvatting! Alle bonussen kosten bij elkaar een paar honderd euro, als je ze los zou moeten kopen. Super goedkoop dus!

Nadelen

Het kan soms wat lang duren. De modules bevatten veel teksten, plaatjes, en filmpjes. Als je jezelf niet goed kan concentreren kan het wat langer duren. De bonussen zou je altijd een andere kunnen doen, maar dan blijft het nog vrij lang om allemaal door te nemen.

Je kan jezelf soms gaan vergissen in de verschillende zinnen. Voordat je het daadwerkelijk gaat uitproberen kun je beter goed oefenen! Anders kan je veel dingen door elkaar gaan halen, er zit dus echt veel tijd in, maar dan heb je uiteindelijk een zeer goed resultaat.

5. Eindbeoordeling

Het is altijd fijn om de eindbeoordeling te zien. Hier kan je bekijken hoe het product is, en wat de eindbeoordeling van de bedenker is. Een goede samenvatting. lees dus snel verder om te kijken of het goed genoeg is!

Het product

Als we gaan kijken naar de conversatiekoning, zien we veel goeds. Het product heeft 6 verschillende modules waarin elke module een ander onderwerp heeft. Zo heb je alle soorten van versieren, leuk praten, en het krijgen van zelfvertrouwen om iemand aan te spreken in één. Naast dat je goede modules hebt krijg je nog bonussen erbij. Je krijgt 575 zinnen die je kan gebruiken om te zeggen tijdens een gesprek. Zo kan je de zinnen gebruiken die je zelf het fijnst vind om te gebruiken. Ook krijg je 27 flirterige reacties die je kan geven op een irritante opmerking van degene waar je mee praat. Zo maak je een grapje wat flirterig en leuk kan overkomen, op een sarcastische manier.

De video’s zijn ook heel goed. Er zijn talloze video’s waarin voorbeelden worden uitgelegd, op het kanaal van attractiongym. Hier zie je meerdere reacties en zie je veel leuke extra’s!

De bedenker

De bedenker, Arnoud van Veen, is een zeer bekend in de liefdeswereld. Hij is meerdere keren bij het radio station Fun X geweest. Ook is hij in een aflevering geweest van Lauren, dit is een presentatrice van NPO 3. Hij heeft een aflevering van een half uur gemaakt voor op de televisie. Dit betekent dat hij een goed aangeschreven man is in deze wereld. Hiernaast is hij ook nog bekend op internet, als je kijkt naar alle recensies, reviews en reacties onder video’s is hij heel groot. Een top man!

Om deze review af te sluiten, raad ik zeker aan dit product te kopen. 97 euro is een zeer schappelijke prijs. Het is een volledig product met alles erop en eraan. De bedenker, Arnoud van Veen is betrouwbaar en zeer ervaren. Ik zou zeggen; aanschaffen die handel!

One Reply to “Review: Conversatiekoning”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *