Review: cursus – BOL masterclass

29 nov

Iedereen wil geld verdienen. Elke manier waarmee je geld kunt verdienen wil de mens weten. Dit komt omdat je met geld je leven kan onderhouden. Hoe meer geld je verdiend hoe beter je leven daadwerkelijk wordt, materialistisch gezien. Het grote geld wordt vaak verdiend met bedrijven. Dit komt omdat al het geld wat je verdiend je in eigen zak kan stoppen. Het is wel lastig om een bedrijf te starten als je geen startkapitaal hebt. Hiervoor is er een nieuw soort handelen ontstaan. Het heet e-commerce. Met e-commerce wordt er beweert dat je alleen met je laptop een internet business kunt starten. De grote vraag is; Is het echt zo makkelijk als in alle promotiefilmpjes gezegd wordt. In mijn review laat ik zien of de kwaliteit goed is , en wat de bol masterclass ervaringen zijn van eerdere gebruikers!

Inhoudsopgave

Wat houdt de BOL masterclass in?

Kun je echt snel geld verdienen door de BOL masterclass?

Wie is Jia Ruan?

Is de BOL masterclass voor iedereen weggelegd?

Wat zijn de BOl masterclass ervaringen?

Eindbeoordeling

GIF met geld

Wat houdt de bol masterclass in?

De bol masterclass is een cursus waarbij je veel leert over het handelen via internet. Jia Ruan wil met een exclusieve training laten zien dat iedereen op een simpele manier rijk kan worden. Hij gaat je leren hoe je een winstgevende webshop op kan bouwen, in een zo kort mogelijke tijd. Het is een fijne manier voor iedereen die deze cursus wil volgen. Het is namelijk via internet en kan alles doen wanneer je zelf wilt. Er is meer dan 20 uur aan beeldmateriaal waarin uitgelegd wordt wat je moet doen om een winstgevende webshop op te bouwen. Soms zijn er ook nog seminars waarin live wordt uitgelegd wat je moet doen. Hier kan je dus gelijk geholpen worden door Jia of één van zijn medewerkers.

BOL masterclass product

De uitleg

De bol masterclass zit boordevol met handige tools en informatie die je kan gebruiken. Voordat je echt begint met het kijken van de filmpjes krijg je eerst voorbeelden. Hierin kan je zien hoe je het beste mails kan versturen naar je klanten. Als de klanten hun e-mail hebben ingevuld moeten ze wel geprikkeld raken. Als je het voorbeeld hiervan ziet heb je gelijk een stuk beter beeld. Ook krijg je een voorbeeld hoe een mooie blog pagina eruit ziet. Dit is ook belangrijk om je site hoger in de zoekresultaten te krijgen, en meer te verkopen. Als laatste voorbeeld krijg je een review filmpje te zien hoe de ondernemingen van Jia Ruan eruit zien. Dan heb je een korte samenvatting van wat er allemaal te leren valt en wat het doel is, rijk worden!

Site Jia Ruan

Handige tools

Naast die voorbeeld informatie krijg je nog meer tools om te leren voor jezelf te beginnen. Je krijgt namelijk extra plug-ins voor je site, kant & klare banners en Instagram en Facebook scripts. Plug-ins zijn programma’s die je kan downloaden om je site extra te optimaliseren. De banners zijn ook handig voor je site. Het facebook en Instagram script is heel belangrijk. Hier wordt namelijk uitgelegd hoe je naast je site het beste gebruik kan maken van de sociale media accounts. Via die accounts kun je namelijk bekender worden en bezoekers naar je site toe lijden.

Naast deze tools geven ze je uiteraard de volledige training, en de gouden SEO keywords, die heel belangrijk zijn voor de autoriteit van je site. Kortom een goed pakket!

Kun je echt snel geld verdienen door de bol masterclass?

De laatste jaren is het werken via internet sterk toegenomen met maar liefst 10 procent. De verkoop van bol.com groeit jaarlijks met 500 miljoen euro. Dit is de kans om jou deel van die 500 miljoen mee te pakken. Er zijn al meer dan 2500 mensen die de cursus hebben gevolgd, hierdoor kan er goed gekeken worden wat voor verschillende recensies er zijn. Over het algemeen zijn het goede recensies. Er is een berekening gedaan, en gemiddeld wordt er 250 euro per dag verdiend. Dit kan je verdienen op twee verschillende manieren.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is de eerste. Dit is een strategie waarbij je samenwerkt met andere bedrijven. Je adverteert met deze strategie voor je partner. Als een klant via jou advertentie een product koopt krijg jij een deel van het verkoop bedrag. Zo maak je zelf winst en je partner ook. Het komt dus goed uit voor beide partijen. Hoe meer artikels, hoe meer partnerships je aangaat, hoe meer geld je verdiend. Meestal worden er banners en foto’s gemaakt om te gebruiken in jou blog of artikel. Je gaat dan promoten, en als er verkocht wordt krijg je automatisch een deel naar jou eigen rekening overgemaakt. Dit kan alleen als je site goed geoptimaliseerd is en je goed in de ranking van Google staat. Anders verkoop je niks.

Affiliate marketing

Dropshipping

De andere is dropshipping. Dit is een manier van verkopen door zo min mogelijk op voorraad te hebben. Stel je beheert een site, en er wordt wat bij jou gekocht. Dan bestel jij het product wat besteld is bij een groothandel en laat je het vanaf daar verzenden naar de klant. Zo heb je zelf geen opslag of loods nodig maar kan je makkelijk geld verdienen via je laptop. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de betaling eerst binnen hebt en dan pas gaat bestellen anders ben je je geld kwijt. De winst die je haalt uit het inkomen en verkopen is dan voor jou, simpel verdiend!

Dropshipping

Wie is Jia Ruan?

De cursus is slim in elkaar gezet. Jia Ruan is degene die hierachter zit. Hij zorgt ervoor dat het bedrijf loopt, en houdt uiteraard ook zijn eigen sites online en verdiend zo honderd duizenden euro’s per jaar. Hij is zelf sinds 2017 bezig met het onderhouden van sites en verkopen via affiliate marketing en dropshipping. Dit is ook iets van de laatste paar jaar.

Jia Ruan is een betrouwbare jongen. Dit komt omdat hij zeer aangeprezen is door de mensen die hem hebben gevolgd. Hij heeft er voor gezorgd dat meerdere mensen geen baantje van 5 euro per uur hoefden te doen, maar door te werken via internet hun zakcenten bij konden verdienen.

Jia Ruan

Zelf is hij ook begonnen als een student. Hij heeft zelfs HBO geprobeerd af te ronden. Hij is hier alleen mee gestopt, omdat hij geen zin had mo van negen tot vijf te werken. Hierdoor is hij gaan zoeken om op een andere manier geld te gaan verdienen. Hij is zich gaan verdiepen in de internet wereld. Zo is hij in twee jaar tijd van een normale student naar een vermogende man gegaan. Een mooi voorbeeld voor andere om te laten zien dat iedereen kan doen wat je wil, als je maar goed blijft focussen op je doelen.

Is de BOL masterclass voor iedereen weggelegd?

Het werken via internet is niet voor iedereen de beste manier om geld te verdienen. Dit komt omdat je niet zoals Jia ruan zegt makkelijk geld kan verdienen. Je moet dag in dag uit tijd steken in het verbeteren van je producten. Het kan maanden duren voordat je echt geld gaat verdienen, en moet er zelf eerst wat in investeren. De training zelf kost rond de 1000 euro, dit is dus een risico wat je neemt. Stel het lukt niet dan krijg je geen geld terug, alleen als je binnen 14 dagen niet krijgt wat je wil. Dit is een leuke actie, je hebt er jammer genoeg niets aan. Er wordt namelijk verteld dat je een paar maanden bezig moet zijn voordat je het echte geld gaat verdienen. Veel mooie verhalen, maar toch moet je hard werken voor je geld.

Kortom, deze cursus is echt voor je weggelegd als je een persoon bent die zich goed kan focussen, de cursus duurt namelijk een aantal weken. Je moet dus veel leren in korte tijd over een onderwerp wat je amper kent. Ook moet je doorzettingsvermogen hebben. Als je dit niet hebt kom je er niet. Dit lees je ook in alle recensies van de klanten over de Bol masterclass.

Wat zijn de recensies?

Over het algemeen is de cursus van goede kwaliteit, en zijn veel mensen lovend over de prijs kwaliteit verhouding. Ik heb gestruind over het internet op zoek naar slechte recensies, deze zijn alleen niet te vinden. Wat ik zeer opmerkelijk vind, elk product heeft namelijk slechte recensies. Het lijkt erop dat hij het internet aan het overnemen is, of dat zijn product daadwerkelijk heel goed werkt. Je ziet veel succesverhalen en reviews over mensen die het uitgeprobeerd hebben. Iedereen is blij en laten ook screenshots zien van de bedragen die ze via bol.com hebben verdiend. Het schijnt dus heel goed te werken.

Er zijn een paar mensen die wel een negatief punt hebben. Ze vinden dat de verhalen die worden verteld door Jia Ruan geen realistisch beeld geven van de cursus. Je gaat namelijk geld verdienen maar niet tienduizenden per maand, als je die bedragen wil verdienen moet je veel langer in de business zitten. Niet alleen het verhaal is realistisch, ook de manier hoe het via bol.com werkt is niet altijd positief.

Toen ik filmpjes ging zoeken op YouTube kwam ik toch op een paar filmpjes die niet goed waren. Mensen legden namelijk uit dat je ook veel verlies kan maken. In de verhalen wordt namelijk gezegd dat je pas hoeft in te kopen als het product besteld is. Dit is niet het geval. Je moet namelijk twee weken of langer wachten op het product. Dit kan niet omdat Bol.com een maximale verzendtijd heeft. Je verkoopt het product daarom niet. Je moet dan de producten van tevoren gaan inkopen. Dit kan je doen alleen kan het gebeuren dat je niet alles verkoopt en alsnog verlies maakt. De manier is dus niet zo goed als mensen daadwerkelijk denken. Dit gebeurd zeker niet altijd, het is namelijk een risico wat je meeneemt. In het filmpje hieronder word lang uitgelegd wat er fout is gedaan. In het begin geeft hij een korte uitleg waarom het fout is gegaan! Niet alleen maar goede reviews dus.

Voordelen van de BOL masterclass?

 Er zijn uiteraard voordelen van de BOL masterclass, ik zet ze even op een rijtje in dit stuk.

  • Als je een spaarrekening hebt, en 1000 euro kan missen is het een relatief goedkope investering. Uiteindelijk verdien je je geld zo weer terug.
  • Je kan zelf inplannen wanneer je de cursus maakt. Je krijgt namelijk inloggegevens voor hun site en hier kan je van voor of aan filmpjes gaan bekijken. Als je een keer een drukke week hebt kun je het dus rustig verdelen. Je werkt op je eigen tempo.
  • Elke week zijn er live groepslessen. Hier word er extra uitleg gegeven en kun je vragen stellen. Als mensen een filmpje onduidelijk vinden is er dus elke week de kans om het live te vragen.
  • Als je een doorzetter bent is er een grote kans dat je geld gaat verdienen. Je moet het alleen opbouwen. Uiteindelijk kan iedereen hier dus geld mee verdienen, als je motivatie hebt.

Nadelen van de BOL masterclass?

Er zijn ook een paar nadelen aan de BOL masterclass. Zoals ik eerder in het artikel ook al heb aangegeven.

  • Als je weinig geld hebt, en alles investeert in het kopen van deze cursus is het een groot risico. Je moet namelijk de hele training perfect uitvoeren wil je uiteindelijk geld gaan verdienen met deze e-commerce methode. Ik raad dus af om eerst genoeg te sparen, en dan een deel van je spaargeld hierin te investeren zodat je altijd een extra hebt.
  • Je kan ook verlies maken. Als je te veel inkoopt en niet verkoopt kan je verlies maken. Of je verkoopt niks als de levertijd van de groothandel waar je het besteld te lang is.
  • Omdat dit een online cursus is word je niet fysiek geholpen. Je kan niet naar een bedrijf toegaan als er niet wordt gereageerd via internet. Dit is altijd een beetje riskant.

Eindbeoordeling

De BOL masterclass is een goed product. Bijna alle klanten zijn tevreden, en verdienen geld door het de cursus toe te passen op hun eigen producten. Je krijgt ook een korte gratis training om te laten zien wat de cursus daadwerkelijk inhoudt. Zo krijg je een goed beeld als je twijfelt om het aan te schaffen. Het is simpel om het product te kopen, omdat via verschillende sociale media de advertenties om je oren vliegen. Als je iets intypt over e-commerce of BOL masterclass krijg je gelijk de salespage van Jia Ruan te zien. Een goed geoptimaliseerde site dus. Ook heeft hij een eigen podcast, en is hij al is aan tafel geweest bij het radio station 538. Hierdoor is zijn publiciteit erg omhoog gegaan. Een slimme en betrouwbare jongen dus.

the young pope GIF

Het mindere aan het bedrijf is het fysieke contact, de promotie filmpjes maar vooral de slechte kant van het verhaal. Ze hebben geen winkel waardoor niemand langs kan komen, dit is voor een paar mensen niet zo fijn. De promotiefilmpjes zijn van een slechte kwaliteit. Er wordt gezegd dat iedereen miljonair kan worden, en door de hele dag op het strand te liggen je geld gaat verdienen. Dit is geen realistisch beeld en kan beter. Je kan ook verlies maken, dit is een stuk wat nooit genoemd wordt.

Kortom, de BOL masterclass is een goed product waar je verder mee kan komen. Je moet er veel tijd in stoppen, maar dan heb je uiteindelijk een goed resultaat. Een goede investering, en je leert ook nog is veel bij over de internet wereld. Sommige mensen kunnen verlies maken, dit is wel terug te verdienen. Er zit dus stiekem een klein risico aan, maar het bedrijfsleven is altijd een risico!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *