Review: Affiliate marketing revolutie

7 jan

Affiliate marketing revolutie zou een goede manier kunnen zijn om geld te verdienen. Ieder mens wil namelijk geld verdienen op een snelle, en makkelijke manier. Dit zou kunnen bij de affiliate marketing. Met deze cursus ga jij in zien hoe je het beste een winstgevende site kan opzetten. Je gaat ervoor zorgen dat je alles weet over affiliate marketing, en hoe dit werkt! Bekijk wel eerst deze review zodat je kan zien wat jij ervan denkt. Ik geef eerlijk antwoord over ervaringen van anderen, en of de inhoud wel goed is voor de prijs die je ervoor betaald! Je bent er zo doorheen dus lees snel verder!

Inhoudsopgave:

  1. Wat houdt de affiliate marketing revolutie in?

2. Wie is de bedenker?

3. Is de affiliate marketing revolutie voor iedereen te gebruiken?

4. Wat zijn de recensies & ervaringen?

5. Eindbeoordeling

Wat houdt de affiliate marketing revolutie in?

Deze cursus bestaat volledig uit video’s. Dit is heel handig, omdat je altijd een filmpje terug kan vinden over een bepaald onderwerp als je het even vergeten bent. Er zijn meerdere hoofdstukken waarin uitgelegd wordt hoe je een site opbouwt, en alle extra’s. Ik leg de hoofdstukken goed voor je uit zodat je weet wat je te wachten staat! Bekijk de video hieronder om een korte introductie te krijgen van de affiliate marketing revolutie.

Markt onderzoek

In het eerste gedeelte krijg je uitgelegd wat je moet gebruiken met affiliate marketing. Je hebt namelijk een programma waarin veel producten staan die jij kan promoten. Dit is belangrijk om te weten, omdat je met dit gedeelte uiteindelijk geld kan verdienen.

affiliate marketing

Domeinnaam en hosting

Zoals je ziet krijg je bij dit gedeelte uitleg over de domeinnaam en hosting, en hoe je deze dingen aanschaft. Je krijgt ook een korte uitleg over het installeren van wordpress. Met dat programma worden alle sites gemaakt en onderhouden! Gratis en simpel, dus heel goed dat dit wordt uitgelegd. Zo krijg je namelijk een officiële site die door anderen mensen gevonden kan worden.

Lijsten opbouwen

Het is belangrijk om email lijsten aan te maken. Zo kan je klanten die op jou site gegevens hebben ingevuld, mailtjes sturen. Dit zijn handige extra’s die je helpen om te verkopen. Je krijgt in dit gedeelte dus; e-mail marketing software, campagnes en autoresponders.

Landingspagina

De landingspagina is een belangrijk aspect. Als mensen iets gekocht hebben op jou site worden ze doorverwezen naar een landingspagina. Hier staan blokjes waarin de (mogelijke) klanten hun gegevens kunnen invullen, of gelijk kopen. Een hele belangrijke pagina waarmee je meer mensen naar je toe kan trekken.

groene landingspagina

Facebook ads

In dit gedeelte krijg je uitleg over Facebook, en hoe het werkt om een campagne te maken! Dit is ook een goed stukje van de cursus, omdat dit nog een manier is om extra klanten te werven.

logo van Facebook
Maak campagnes!

BONUS

Je hebt één bonus erbij. In deze bonus krijg je e-mails die gemaakt zijn door de maker van de cursus. Deze mails kan je overnemen, en in je eigen autoresponders zetten. Je past ze aan op jou onderwerp en klaar! Super handig.

Bonus met gouden munten

2. Wie is de bedenker?

Bij elk product is het belangrijk wie de bedenker is. Ik ga altijd op zoek naar ervaringen met de bedenker, en wat zijn de verleden is. Dan kan je meestal zien wat voor persoon het is, en of hij daadwerkelijk wat af weet van het bepaalde onderwerp.

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Van de affiliate marketing revolutie is de bedenker Jacko Meijaard. Hij is jaren geleden al begonnen op het internet. Hij runt nu zelfs twee verschillende bedrijven over het internet. Het eerste bedrijf is Meijaard media. Met dit bedrijf heeft hij de cursus opgezet, en een eigen site gemaakt. Zo vertegenwoordigd hij andere mensen, en stimuleert hij andere mensen om hetzelfde te gaan doen. Hiernaast heeft hij ook nog een ander bedrijf opgestart samen met anderen collega’s. Dit bedrijf heet BJ Media. Hiermee helpen ze anderen bedrijven website op te bouwen en te optimaliseren.

Meijaard media logo

Hij komt ook bij andere blogs en sites, en is bekend bij meerdere partijen. Een jonge jongen met een goed stel hersens, en motivatie!

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Is Jacko Meijaard betrouwbaar? Dit is een zeer goede vraag. Het kan namelijk dat er een pseudoniem wordt gebruikt. Dit is een persoon die bedacht is door de echte maker, om zijn privé leven te scheiden met het bedrijfsleven. Dit kan voor verwarring zorgen. Gelukkig is Jacko de echte naam van de maker, en staan er zelfs foto’s van hem op internet.

Jacko Meijaard en pianoles van René op de foto
Jacko Meijaard samen met oprichter ”pianoles van René”

3. Is de affiliate marketing revolutie voor iedereen te gebruiken?

Het is handig om te weten voor wie de affiliate marketing revolutie te gebruiken is. Het is namelijk belangrijk dat de mensen die het kopen, het ook daadwerkelijk kunnen gebruiken. Anders is het zonde van de tijd, en het geld die je investeert.

Gelukkig is dit product bedoeld voor iedereen die een computer heeft. Het enige wat je namelijk nodig hebt is een computer, en wifi uiteraard. Als je dit product koopt krijg je online uitleg via video’s waardoor je gewoon mee kan kijken, en het zelf kan toepassen. Zo kan je op een simpele, maar ook snelle manier een site opzetten. Als je de motivatie, en een klein beetje extra tijd erin stopt is dit product echt iets voor jou! Het kost maar 47 euro, hierdoor kan iedereen het kopen, en is het makkelijk toegangbaar.

GIF van een kat met computer

Je moet wel doorzettingsvermogen hebben. Een site aanmaken is niet het enige wat je moet doen. Als de site eenmaal aangemaakt is en je hebt alle landingspagina’s en andere extra dingen toegevoegd. Moet je het gaan onderhouden. Dit is belangrijk, omdat je door het onderhouden steeds bekender wordt bij Google. Als je dit niet doet gaat je site nooit omhoog komen, en kan je er beter niet aan beginnen. Heel belangrijk om dus motivatie te hebben!

4. Wat zijn de recensies?

De recensies zijn altijd te vinden op het internet. Ik heb deze bekeken en geanaliseerd. Als ik ga kijken op sociale zie je veel goede dingen. Zijn Facebook pagina heeft al meer dan 1100 likes en er zijn leuke reacties te lezen. Ook is hij veel bezig met het reageren op vragen of opmerkingen van zijn bezoekers. Dit geeft een goed beeld, omdat hij ook gelijk goede uitleg erbij geeft.

reacties facebook

Ook heeft Jacko een Youtube kanaal waarin veel video’s worden gepost over de affiliate marketing, en andere tips en tricks in de internet wereld. Hij heeft al meer dan 1,5 duizend abonnees. Hij is dus op meerdere gebieden bekend, en is goed te vertrouwen. Mede door de leuke reacties onder de video’s en berichten die hij publiceert.

Recensie 1
Recensie 2
Recensie 3 en antwoord van Jacko Meijaard
Hier zie je 1 van de vele reacties die Jacko heeft gegeven aan zijn kijkers!

Voordelen

Het is altijd goed om de voordelen op een rijtje te hebben, dan weet je wat je aan het product hebt!

Je kan beginnen wanneer je zelf wil! het is namelijk een korte cursus van ongeveer 16 video’s. Dit valt mee als je dit vergelijkt met andere cursussen. Je kan elke keer een deel van de video’s bekijken, en stoppen als je concentratie weg is. Het fijne is dat je gelijk mee kan doen, en je na de cursus je hele site al online hebt staan! Het is dus simpel en snel!

Ook leer je omgaan met online betalen, en ontvangen. Dit zorgt ervoor dat je een bijbaan of andere baan die je niet meer wil doen, uiteindelijk van de hand kan doen. Als je de site blijft onderhouden kan je veel geld verdienen met deze manier van marketing.

De kosten zijn minimaal. Het onderhouden van een site met domeinnaam is 50 euro per jaar. De cursus kost nu met korting 47 euro. Je bent dus 100 euro kwijt in totaal. Dit ga je met gemak terugverdienen als je de site blijft onderhouden!

Groene duim omhoog

Nadelen

De nadelen zijn er meestal wel bij een product. Ik zal kort laten zien wat de nadelen zijn.

Als je niet genoeg tijd hebt, of zin hebt, om een site te onderhouden wordt dit niks voor jou. Er zit niet veel tijd in, maar je moet elke week meerdere activiteiten hebben, en posten. Zo blijf je goed ranken in Google en kan je bekender worden. Zorg er dus voor dat je met volle honderd procent ervoor gaat, dan kom je er wel.

rode duim omlaag

5. Eindbeoordeling

Dit is de eindbeoordeling van de affiliate marketing revolutie. Het is altijd goed om te kijken wat het eindresultaat van het product en de maker is. Zo heb je de hele review in één!

Het product

De affiliate marketing revolutie is een goed product! Het is goedkoop, en geeft een compleet beeld over hoe je een online marketing moet runnen, door middel van een site. Je krijgt uitleg over hoe wordpress in elkaar zit, en hoe je dit effectief kan gebruiken door middel van producten promoten. Hiernaast krijg je ook nog uitleg over een landingspagina, emails bouwen en facebook ads. Hiernaast krijg je ook nog voorbeeld e-mails die je zo goed als over kan nemen. Heel handig!

Product; affiliate marketing revolutie

De prijs die je betaald is relatief goedkoop. 47 euro is namelijk geen geld voor alle inhoud die je erbij krijgt. Het staat ook hoog aangeschreven, en is al duizenden keren verkocht, een bestseller!

De bedenker

Als we gaan kijken naar de bedenker van het product, Jacko Meijaard, ben je in goede handen. Hij is een betrouwbaar persoon met veel ervaring in de internet industrie. Hij heeft twee verschillende bedrijven genaamd; BJ media, en meijaard media. Twee goed lopende bedrijven met veel inkomsten. Hiernaast is hij op sociale media bekend, en zeer vriendelijk. Hij reageert op berichten als mensen iets vragen, en upload ook nog veel Youtube video’s op zijn kanaal. Een goede man die veel weet over zijn vak!

GIf van vrouw met duimen omhoog

Alles bij elkaar is het product perfect! Het is makkelijk te gebruiken, en voor meerdere doelgroepen. Hiernaast kan je de maker van de cursus ook vertrouwen, omdat hij zeer ervaren, en goed aangeschreven staat. De prijs is ook goedkoop, dus ik zou zeggen, doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *