Productbeoordeling Merken Productbeoordeling
Home | Laptops | TV's | Mobiele telefoons | Printers | Beoordelingen | Partners | Merken | Nieuws | Video |    Productbeoordelingen en prijzen vergelijken!
Aantal producten: 421.369
producten vergelijken en win een prijs

Deel je ervaringen en win!

Ervaring met één van onze producten? Schrijf een beoordeling en maak kans op de Sony Playstation 3 of één van de andere prijzen zoals een Ipod Nano, Samsung digitale camera en videosoftware van Magix!

Meedoen is simpel: zoek je product en klik op 'plaats jouw beoordeling'.

De volgende actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Win een Sony Playstation 3". Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.
producten vergelijken en win een prijs producten vergelijken en win een prijs producten vergelijken en win een prijs
Actievoorwaarden:
1. Uw inzending moet voldoen aan de richtlijnen voor het schrijven van een beoordeling.
2. Deelname aan de actie is gratis, deelnemers mogen meerdere beoordelingen plaatsen maar maken maar één keer kans op een prijs.
3. Er worden willekeurig winnaars getrokken, hierbij maken deelnemers kans op het winnen van de Sony Playstation 3 of andere prijzen indien volledige gegevens zijn achtergelaten.
4. Slechts één deelnemer kan de Sony Playstation 3 winnen, andere deelnemers zullen één van de overige prijzen winnen.
5. De actie loopt ten einde nadat de 1000ste beoordeling is geplaatst. Hierbij wordt geteld vanaf de ingangsdatum van de actie (ingangsdatum 01-03-2010).
6. Indien er op 31 Mei geen 1000 deelnemers aan de actie hebben meegedaan zal de actie verlopen. De winnaars worden getrokken uit alle deelnemers die tot dan hebben meegedaan.
7. Deelnemers zullen op de hoogte gesteld worden van de 1000ste plaatsing. Binnen 14 dagen na het eindigen van de actie zullen de winnaars bekend gemaakt worden.
8. Er zal via e-mail contact opgenomen worden met de winnaars.
9. Prijzen kunnen niet ingewisseld worden voor geld.
10. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
11. Productbeoordeling behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze actievoorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt jegens Productbeoordeling.
12. Productbeoordeling behoudt zich tevens het recht voor om de actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beeindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.

Populair

Dc7900 SFF + L1950g
HP Dc7900 SFF + L1950g

Aspire 9412ZWSMi
Acer Aspire 9412ZWSMi

IP4600
Canon IP4600

Mobile Freedom™ Headset
Logitech Mobile Freedom™ Headset

1.3 MP Webcam C500
Logitech 1.3 MP Webcam C500

F3JC-AP088M, ES
Asus F3JC-AP088M, ES

23LS7DC
LG 23LS7DC

(c) Productbeoordeling.nl 2009 - 2018