Productbeoordeling Merken Productbeoordeling
Home | Laptops | TV's | Mobiele telefoons | Printers | Beoordelingen | Partners | Merken | Nieuws | Video |    Productbeoordelingen en prijzen vergelijken!
Aantal producten: 421.369

Merken (46)

3com

3Com wereldwijd een leverancier van netwerkapparatuur en heeft een brede portfolio aan producten en diensten die klanten voorziet van oplossingen voor problemen. 3Com heeft drie globale merken: H3C, 3Com en TippingPoint. Deze bieden als kernactiviteit hoog presterende netwerk en veiligheid diensten aan grote en kleine ondernemingen. Het portfolio van H3C bevat producten voor het datacentrum tot aan de rand van het netwerk, waarnaast Tippingpoint netwerk gebaseerde preventiesystemen en toegangsbeheer oplossingen levert ter bescherming van de infrastructuur en prestaties.
Bekijk de producten van 3com

Acer

Acer is van oorsprong een Taiwanees bedrijf dat internationaal merk-pc's verkoopt. Acer behoort tot een van de vijf grootste bedrijven in de branche Merk-pc's. Acer bezit de grootste computerwinkelketen in Taiwan zelf. Acers produceert desktop- en mobiele PC's, displays, randapparaten, servers en opslag en e-businessoplossingen. Acer Begon onder de naam Multitech en werd in 1987 veranderd in Acer. Multitech was opgericht in 1976. Acer heeft ruim 39000 mensen in dienst en is in meer dan 100 landen werkzaam. Acer nam in oktober 2007 Gateway over. Na deze overname is Acer een van de grootste bedrijven in Azie, Europa en Amerika.
Bekijk de producten van Acer

Adobe

Al 25 jaar levert Adobe software en technologie. De nieuwe methodes van Adobe geven een nieuwe kijk op werk, entertainment en persoonlijke communicatie. Het bedrijf werkt altijd aan het verbeteren en vernieuwen van de manier waarop ideeen en informatie verwerkt wordt. Kenniswerkers en bedrijven, creatieve professionals en ontwerpers, high-end consumenten en partners en ontwikkelaars zijn allemaal gebruikers. Adobe biedt deze klanten desktop oplossingen evenals oplossingen voor bedrijven. Met een reputatie als uniek is Adobe een van de grootste softwarebedrijven op de wereld.
Bekijk de producten van Adobe

Asus

ASUS is een bedrijf dat onderdelen produceert voor computers. ASUS is in 1989 opgericht en het is van oorsprong een Taiwanees bedrijf. Het hoofdkwartier van ASUS ligt in Taipei.Het bedrijf maakt onder andere netwerkproducten, barebone-pc's, moederborden en laptops. De naam ASUS is afgeleid van het woord Pegasus. Pegasus is een gevleugelde paard uit de Griekse mythologie. ASUS, ofterwel Pegasus, staat voor de kracht, creatieve geest en zuiverheid. Bij elk product dat ontwikkeld word, staan kwaliteit en innovatie volgens ASUS voorop.
Bekijk de producten van Asus

AT Telecom

A.T. Telecom is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van mobiele- telefoons en accessoires. Klanten kunnen bij A.T. Telecom de nieuwste, populairste, maar ook de minder bekende producten vinden.
Bekijk de producten van AT Telecom

Basexx

Basexx is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in notebook- en laptopdraagtassen. Basexx is een wereldwijd geregistreerd merk. Basexx maakt handige tassen voor notebooks en laptops. Deze draagtassen zijn gemaakt op vorm en hebben als voornamelijk doel de notebooks en laptops te beschermen tegen weersomstandigheden, stoten en krasjes.
Bekijk de producten van Basexx

Belkin

Belkin is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1983. Belkin is gespecialiseerd in het vinden van connectiviteit oplossingen. Belkin voorziet consumenten en bedrijven van een uitgebreid aanbod van innovatieve producten binnen zoals; netwerkoplossingen, iPod en iPhone accessoires, laptop accessoires, draagbare audio accessoires, spanningsbeveiliging, kabels, hubs, game accessoires, toetsenborden, muizen en nog veel meer.
Bekijk de producten van Belkin

Benq

BenQ is een Taiwanees bedrijf dat is opgericht in 1984. Het bedrijf brengt producten uit in de computer- communicatie- en consumentensector. De naam is de afkorting van het bedrijfsmotto; Bringing Enjoyment and Quality to life. Het productassortiment van BenQ bevat onder andere projectoren, LCD displays, laptops, netbooks, all-in-one PC's, LCD Tv's, digitale camera's, communicatie producten en draagbare randapparatuur.
Bekijk de producten van Benq

BoXXed

BoXXed is een bedrijf dat computersystemen, servers en monitors levert aan hun klanten. BoXXed heeft een eigen technische afdeling die er voor zorgt dat de computersystemen optimaal hersteld worden. Hun slogan luidt: Simple, Powerfull and easy. BoXXed keeps it cool. Daarnaast hebben zij ook een andere slogan: All you need is in this boXXed. Dit is afgeleid naar de computers die zij verkopen.
Bekijk de producten van BoXXed

Canon

Canon is van oorsprong een Japans bedrijf. Canon staat vooral bekend om zijn multifunctionals, faxen, printers, copiers en foto- en videoapparatuur. Bij de consument staat canon vooral bekend om hun digitale camera's. Wereldwijd werken er ruim 100.000 mensen bij Canon. Canon wilt met zijn producten informatie makkelijker en toegankelijk maken. Daarbij willen zij de communicatie tussen mensen verbeteren.
Bekijk de producten van Canon

Cisco

Cisco is opgericht in 1984 en was oorspronkelijk gespecialiseerd in routers. Tegenwoordig produceert en verkoopt Cisco een grote varieteit aan netwerkapparatuur voor grote bedrijven en telecom bedrijven. Cisco biedt het volgende aan: ethernetswitches, Routers, IP-telefonieproducten, netwerkbeveiligingsapparatuur zoals firewalls, ATM-switches, kabel- en DSL modems en concentrators, storage area network en switches, draadloze netwerkproducten en meer. Cisco creeert oplossingen die niet alleen een uitkomst voor het probleem vormen maar ook kunnen bijdragen aan het vergroten van het succes. Cisco probeert met dit idee lange termijn relaties met klanten op te zetten.
Bekijk de producten van Cisco

Conceptronic

Conceptronic is binnen tien jaar een belangrijke internationale speler op het gebied van mobiliteit en connectiviteit geworden. Conceptronic biedt randapparatuur oplossingen en meertalige ondersteuning voor mobiel en thuis-computer connectivity behoeften, ontworpen voor kleine en middelgrote kantoren en voor thuisgebruik. Conceptronic heeft het assortiment opgedeeld in vier groepen: de connectivity collection, networking collection, grab and go collection en de lounge collection. Conceptronic concentreert zich hoofdzakelijk op producten die gericht zijn op lifestyle. deze producten functioneren als oplossing en aanvulling op de wensen in het dagelijks leven.
Bekijk de producten van Conceptronic

Creative Labs

Creative Labs, ook wel bekend als Creative Technology Limited, is een bedrijf dat producten maakt voor de digitale entertainment wereld. Creative Labs is in 1981 ontstaan in Singapore. Creative Labs heeft ruim 5,000 medewerkers wereldwijd in dienst. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers van deze markt. In 2005 heeft Creative Labs een reeks draagbare muziekspelers ontwikkeld en had als concurrent de Apple iPod.
Bekijk de producten van Creative Labs

DELL

Dell is een Amerikaans computerbedrijf opgericht in 1984 door Michael Dell. Deze IT-leverancier is gespecialiseerd in desktop computersystemen, servers, netwerk producten, software en randapparatuur en een uitgebreide varieteit aan services. De klanten van Dell kunnen innovatieve technologie en toonaangevende services verwachten. Dell probeert klanten altijd op maat gemaakte services te leveren die optimaal waarde toevoegen aan het hele proces. Ze bieden dan ook een brede serie van aanpasbare en uitbreidbare producten aan, zodat het eindproduct volledig aansluit op de eisen van de gebruiker. Dell doet aan verantwoord ondernemen en steunt hiermee verschillende projecten gericht op derde wereld landen en het milieu.
Bekijk de producten van DELL

Dexim

Dexim is een bedrijf dat met name gespecialiseerd is in productaccessoires voor de Apple iPhone. Daarnaast heeft het ook andere productaccessoires die door verschillende merken gebruikt kunnen worden. Dexim is een wereldwijd geregistreerd merk en is ontwikkeld door Teleway industrial Ltd. Het assortiment bestaat uit uitgebreide producten en productaccessoires zoals iPhone laders, docking stations, Dual Dock lader, Audio/Video Docking, oplaad Docking in MACbookAir design, battery packs, ethernet adapters en diverse andere accessoires die gerelateerd zijn aan de iPhone.
Bekijk de producten van Dexim

Epson

Epson is een dochteronderneming van de Japanse Seiko Epson Corporation, een van de toonaangevende aanbieders van producten en diensten op het gebied van afdrukken en digitale beeldverwerking. In 1964 ontwikkelde Seiko een geminiaturiseerde printer. Deze wekte wereldwijd zoveel bewondering dat in 1968 de printer in serie ging als de 'Electronic Printer'. In 1975 kreeg het product behoefte aan een eigen merknaam en EPSON werd gelanceerd, de naam afgeleid van 'Son of Electronic Printer'. Tegenwoordig bevat het assortiment producten zoals laser-, inktjet- en naaldprinters, multifuntionele apparatuur, scanners, digitale camera's, multimediaprojectoren, kassaprinters en -systemen en precisierobots.
Bekijk de producten van Epson

Freecom

Freecom is een Duits bedrijf dat is opgericht 1989. Freecom's hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Freecom produceert gebruikersvriendelijke externe opslagapparatuur. Daarnaast bedient Freecom zowel de PC als de Mac-gebruikers. Freecom ontwerpt, produceert en vermarkt innovatieve desktop en mobiele opslagoplossingen, op het netwerk aangesloten opslagapparaten, professionele tape-opslag, USB-sticks, internetradio's, DVD-recorders en mediaplayers.
Bekijk de producten van Freecom

Fujifilm

Fujifilm is een Japans bedrijf dat filmmateriaal, camera's en gegevensdragers produceert. Het bedrijf werd in 1934 opgericht in een klein Japans dorp aan de voet van de berg Fuji. Wereldwijd heeft Fujifilm ruim 75.000 werknemers. In 1982 opende Fujifilm de eerste productiefaciliteit buiten Japan. De productie van fotorolletjes werd in 2006 beeindigd en functioneerde het bedrijf onder de nieuwe naam FUJIFILM Corporation. Fujifilm is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in de informatie- en communicatie-industrie.
Bekijk de producten van Fujifilm

Fujitsu

Fujitsu is een Japanse producent van elektronica. Het bedrijf werd in 1935 onder de naam Fuji Tsushinki Seizo opgericht. Het hoofdkwartier van Fujitsu ligt in Tokio. Fujitsu heeft Wereldwijd ruim 167.000 werknemers in 70 landen en 500 dochtermaatschappijen. Een van deze dochterbedrijven is Fujitsu Siemens. Zij produceren onder andere consumenten-elektronica, halfgeleiders, telecommunicatie-apparatuur en computers. In 1954 heeft Fujitsu de eerste Japanse computer geproduceerd. In 1967 werd de naam van het bedrijf officieel veranderd in Fujitsu. In 1992 had Fujitsu een doorbraak gecreeerd doordat zij de eerste plasmascherm van 21 inch op de markt introduceerden.
Bekijk de producten van Fujitsu

Gigaset

Gigaset.nl is een onderdeel van SDC Logistics BV. SDC is een moderne, zelfstandige distributeur die gespecialiseerd is in Siemens telefonie -oplossingen. Gigaset is gespecialiseerd op het gebied van traditionele-en VoIP telefonie. Daarnaast levert Gigaset een compleet assortiment van zowel hard- als software aan resellers. SDC levert ook rechtstreeks aan particulieren. Dit gaat voornamelijk via de website gigaset.nl. De nadruk wordt gelegd op de verkoop van restvoorraden van uitgefaseerde producten en het leveren van toebehoren en spareparts. Gigaset stabiliseert zich door zijn jarenlange praktijkervaring. Gigaset is een leverancier die in staat is telecom- en IT bedrijven deskundig te ondersteunen. Telecom- en IT bedrijven worden ondersteund op technische en commerciele vlakken. Techniek wordt door Gigaset niet gezien als doel maar als middel om klantwaarde te genereren. SDC zorgt daarbij voor een compleet en betrouwbaar telefonie-oplossing.
Bekijk de producten van Gigaset

Haier

Haier is een Chinese fabrikant van huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica. Het hoofdkantoor is gevestigd in Qingdao in China. Haier werd opgericht in 1987. Binnen het organisatie van Haier werken ruim 51.000 werknemers. Haier is een van de grootste fabrikanten wereldwijd die huishoudelijke apparaten maakt. Daarnaast produceert Haier ook IT producten. Haier is een Internationale onderneming met een sterke positie en een wereldwijde distributie.
Bekijk de producten van Haier

HP

HP is een technologiebedrijf opgericht door William Bill R. Hewlett in 1939. HP biedt particulieren en bedrijven hulp bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Zij ontwikkelen verbeterde technologie en diensten waarbij zij gebruik maken van nieuwe methoden en ideeen. HP heeft een zeer uitgebreid aanbod aan technologieproducten, van klein handapparatuur tot grote supercomputer-installaties. Het assortiment bevat dan ook heel diverse producten, het brede aanbod zet HP in de juiste positie om producten, diensten en uitkomsten te bieden voor de specifieke behoeften van de klanten.
Bekijk de producten van HP

Hundyx

Hundyx is een bedrijf die zich specialiseert in het maken van laptops. In 1998 heeft Hundyx de eerste laptop De HU-T5000 op de markt gebracht. De HU-T5000 was een laptop met TFT scherm van 12,1-inch, toen ter tijd nog uitgerust met Pentium MMX 233 MHz. Daar is Hundyx mede bekend door geworden. Hundyx heeft een breed assortiment. De nadruk ligt vooral op het lage gewicht van de laptop, een lange levensduur van de batterijen en specialisatie in draadloze 802.11g-technologie. Hundyx biedt tot maar liefst 2 jaar garantie aan zijn klanten.
Bekijk de producten van Hundyx

IBM

IBM is de afkorting van International Business Machines Corporation. Het bedrijf heeft als bijnaam Big Blue. Deze is afgeleid van hun blauwe logo. Het hoofdkantoor van IBM ligt in Armonk, New York. IBM is met name bekend geworden door hun eerste IBM Personal Computer. Dit was de eerste PC die op de markt kwam. IBM ontwerpt en verkoopt computer hardware, dienstverlening, software en technologie in de ICT-sector.IBM is het grootste IT-bedrijf wereldwijd. IBM heeft gemiddeld 385.000 werknemers en is in ruim 160 landen actief.
Bekijk de producten van IBM

ION

ION is een internationaal bedrijf dat naast de DJ-markt ook voor de consumentenmarkt producten maakt. ION is van oorsprong een bedrijf dat producten ontwikkelde voor de DJ markt. ION produceert apparatuur die een verbinding legt tussen het digitale en het analoge tijdperk. Apparaten zoals platenspelers en cassette-decks, videoplayer, dia/negatief en fotoscanners zijn dan voorzien van hedendaagse technieken. Een voorbeeld daarvan is een alomtegenwoordige USB aansluiting waarbij LP's, cassette-tapes, vhs video-tapes, dia's en foto's naar een computer kan worden geimporteerd. ION Biedt daarnaast ook een groot aantal Ipod gerelateerde apparaten op de markt en een complete lijn elektronische drumstellen.
Bekijk de producten van ION

Kingston

Kingston is wereldwijd een vooraanstaand bedrijf op de geheugenmarkt met digitale geheugenproducten. In 1987 begon Kingston met het aanbieden van een enkel product, inmiddels bieden ze meer dan 2000 geheugenproducten aan die bijna alle apparaten die geheugen gebruiken ondersteunen. Van desktop pc's, laptops, servers en printers tot aan MP3 spelers, digitale camera's, PDA's en mobiele telefoons.
Bekijk de producten van Kingston

Kodak

Kodak, ook wel Eastman Kodak genoemd, is een multinational bedrijf dat is opgericht in 1881. Het bedrijf was ooit begonnen onder de naam Eastman Dry Plate Company. In 1888 bracht George Eastman de eerste kodak camera op de markt uit met de slogan 'you press the button, we do the rest'. Door de stijgende populariteit besloot George Eastman de naam te wijzigen in Eastman Kodak Company. Het bedrijf is uitgegroeid tot een fotografie- en filmbranche bedrijf. In 2004 kondigde Kodak de stop van het maken van filmrolletjes. Hierbij zag men duidelijk dat Kodak een nieuwe koers was ingeslagen. Het bedrijf richt zich nu op de markt van digitale fotografie, zowel op consumenten- als op professioneel niveau.
Bekijk de producten van Kodak

Lenovo

Lenovo is een Chinees bedrijf dat zich specialiseert in het maken van PC's. Het bedrijf is momenteel de grootste computerfabrikant van China. Het bedrijf levert ook IT services en biedt internettoegang aan Chinese consumenten. Naast PC's, IT services en Internettoegang, worden ook mobiele telefoons, handheld computers, servers en fotoapparatuur gemaakt. In december 2004 kondigde IBM aan dat het zijn PC-afdeling zou gaan verkopen aan Lenovo. Op 9 maart 2005 werd de deal goedgekeurd. Na de voltooiing van de overname is Lenovo nu geeindigd op nummer drie op de markt van de computerfabrikant.
Bekijk de producten van Lenovo

Lexmark

Lexmark is een Amerikaans bedrijf dat zich sinds 1991 richt op kantoorartikelen. Lexmark ontstond als een aftakking van IBM inmiddels is Lexmark al sinds 1995 zelfstandig en uitgegroeid tot een vooraanstaand ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van print- en imagingoplossingen voor thuis en op kantoor. Lexmark produceert kopieerapparaten, laserprinters, inkjetprinters, multifunctionals en bijbehorende supplies, diensten en oplossingen. Daarnaast is een deel van Lexmark zich ook gaan richten op het ontwikkelen van software voor bedrijven.
Bekijk de producten van Lexmark

LG

LG bestaat sinds 1958 en is een wereldwijd vooraanstaand bedrijf op gebied van technologische vernieuwingen binnen consumenten elektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur. LG werkt binnen vijf vakgebieden; Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning en Business Solutions. LG is een van de grootste fabrikanten van flat-panel-televisies, audio- en videoproducten, mobiele telefoons, airconditioners en wasmachines. LG richt zich nu op het realiseren van duurzame groei in de mobiele communicatie en home-entertainment om daarmee zijn leiderschap in de IT-sector te verstevigen.
Bekijk de producten van LG

Logitech

Logitech is een Zwitsers bedrijf het is een innovatief bedrijf gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige persoonlijke randapparatuur. Logitech is in 1981 begonnen met de ontwikkeling van computermuizen, waarbij het ontwerp steeds wordt verandert om aan de behoeften van de gebruikers te voldoen. Het assortiment bevat wired als draadloze producten, met speciale nadruk op producten voor PC-navigatie, gaming, internetcommunicatie, digitale muziek en bediening van thuis entertainment systemen.
Bekijk de producten van Logitech

McAfee

Mcafee is een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd beveiligingstechnologie ontwikkeld voor consumenten en bedrijven. Het is opgericht door John McAfee. Het bedrijf begon als McAfee Associates, nadat er een fusie plaats vond met Network General veranderde de naam in Network Associates. De beveiligings-technologieen die Mcafee ontwikkeld, bieden oplossingen voor consumenten en bedrijven om in staat te zijn opkomende en bekende bedreigingen te bestrijden.
Bekijk de producten van McAfee

Medion

De onderneming van Medion ligt in Essen, Duitsland. Medion ontwikkelt en distribueert elektronische consumentenartikelen en computerhardware. Medion ondersteunt detailhandelsondernemingen en fabrikanten met eenmalige verkoopcampagnes. Hiermee complementeert Medion het non-food productaanbod van detailhandelsondernemingen. Daarnaast levert Medion ook aan Media Markt. Verder ontwikkelt Medion nieuwe verkoopkanalen voor fabrikanten van merkartikelen.
Bekijk de producten van Medion

Netgear

Netgear is sinds 1996 een wereldwijd producent van de allernieuwste technologie in netwerkapparatuur zoals routers, hub, switches, firewalls, modems en netwerkadapters. Netgear richt zich vooral op het verschaffen van innovatieve netwerk oplossingen voor kleine bedrijven en thuisgebruikers.
Bekijk de producten van Netgear

Packard Bell

Packard Bell ontstond in 1926 en heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van radio, TV en PC. In de jaren 20 en 30 stond Packard Bell bekend als een populair merk van console radio's en in 1948 werd de eerste Packard Bell televisie gelanceerd. Sinds 1986 ontwerpt Packard bell ook pc's en verkocht deze aan een nog niet eerder aangeboord marktsegment: thuisgebruikers. Packard Bell heeft er dan ook voor gezorgd dat de computer een onmisbaar gereedschap is in de huidige moderne woning. Naast het ontwikkelen van vernieuwende functies heeft Packard Bell ook zeer vernieuwende computers ontwikkeld. In 2008 werd Packard Bell aangekocht door het in Taiwan gevestigde Acer Inc. en de gecombineerde entiteiten vormen nu het derde grootste computerbedrijf in de wereld.
Bekijk de producten van Packard Bell

Panda

Panda is sinds de oprichting in 1990 wereldwijd een toonaangevend ontwikkelaar en leverancier van beveiligingstechnologieen, -producten en -diensten die de gebruikers veilig stellen van virussen, indringers en andere internetbedreigingen. Panda biedt de volgende productlijnen aan voor bedrijven en thuisgebruikers: beveiligingssoftware, beveiligings-appliances en managed security-diensten. Alle oplossingen geven recht op technische ondersteuning door een team van professionals die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn.
Bekijk de producten van Panda

Philips

Philips, ook wel genaamd Koninklijke Philips Electronics N.V., is een multinationaal bedrijf dat van oorsprong uit Nederland komt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Gerard Philips was samen met zijn vader de oorspronkelijke eigenaren van het bedrijf. Het bedrijf is opgebouwd in 1891. Een van de eerste producten van Philips waren gloeilampen. Philips is een van de grootste elektronische bedrijven wereldwijd. Philips produceert onder andere lampen, consumentenelektronica en communicatie- en medische apparatuur. Philips is onderverdeeld in een aantal sectoren zoals: Philips consumenten lifestyle, Philips verlichting en Philips Healthcare.
Bekijk de producten van Philips

Ricatech

Ricatech BV is een bedrijf dat is opgericht in 2005. Ricatech voorziet afnemers van technologieen op het gebied van consumenten elektronica. Daarnaast biedt Ricatech ondersteuning in het after-sales traject. Deze ondersteuning is met name gericht op de eindgebruiker. Ricatech werkt binnen Europa samen met een team van distributeurs om hun efficiency en service over de grenzen te verbeteren. Ricatech heeft een service genaamd OEM waarbij klanten hun producten kunnen customizen naar hun wensen. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld een eigen huisstijl, logo en merk aanpassen.
Bekijk de producten van Ricatech

Samsung

Samsung is al 70 jaar vooraanstaand op het gebied van het maken van innovatieve producten. Samsung Electronics is wereldmarktleider op het gebied van hightech elektronica en digitale media. De producten en diensten die Samsung aanbiedt, hebben geholpen bij het vormgeven van de digitale revolutie. In de toekomst wil Samsung met zijn producten, een verantwoorde benadering van zakendoen, maatschappelijk ondernemen en in samenwerking met partners en klanten de wereld kennis laten maken met nieuwe mogelijkheden.
Bekijk de producten van Samsung

Sony

Sony is een wereldwijd vertegenwoordigd concern dat veel elektronische producten maakt. Van oorsprong een Japans bedrijf dat is opgericht in 1947. Sony heeft meer dan 158.500 werknemers in dienst. De playstation 1,2 en 3 zijn een van de bekendste producten van Sony. Sony heeft destijds ook walkmans geproduceerd en verkocht die ontworpen waren door Andreas Pavel. Later had Sony ook walkmans geproduceerd die cd's, minidics en mp3s afspeelden i.p.v. cassettes. Sony maakt daarnaast ook televisies, headsets, mobiele telefoons, computers en game players.
Bekijk de producten van Sony

Symantec

Symantec is een Amerikaans bedrijf die gespecialiseerd is in antivirussoftware en de computerbeveiliging. Het bedrijf heeft naamsbekendheid gecreeerd door de Norton Utilities, van oorsprong ontwikkeld door de software-ingenieur Peter Norton. Symantec werd opgericht in 1982. Het hoofdkantoor is gevestigd in Californie, Amerika. Er werken meer dan 14.000 werknemers bij Symantec. Symantec bedenkt onder andere middelen die de integriteit, beveiliging en beschikbaarheid van informatie waarborgt voor organisaties en particulieren.
Bekijk de producten van Symantec

TomTom

TomTom is een Nederlands bedrijf dat navigatiesystemen ontwikkelt. TomTom behoort wereldwijd tot een van de marktleiders van navigatietoepassingen. Er werken gemiddeld 3300 werknemers in het bedrijf. Tomtom produceert onder andere de Portable Navigation Devices, line fitted in-dash navigation solutions en software voor PDA's and smart-telefoons.
Bekijk de producten van TomTom

Toshiba

Toshiba is een computer- en elektronicabedrijf en is inmiddels al 30 jaar actief op de markt in Europa. De kwaliteit van de prestaties op het gebied van technologie, producten, systemen en services maakt Toshiba betrouwbaar en gewaardeerd. Toshiba heeft alles te danken aan het hardwerkende personeel op de research & development afdeling. Toshiba heeft al vele innovaties en nieuwe ontwikkelingen gerealiseerd op gebied van informatie-en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. In Europa is Toshiba op dit moment vooral groot leverancier van portable computers en toebehoren.
Bekijk de producten van Toshiba

Trust

Trust is een bedrijf dat onder andere muizen, toetsenborden, webcams en game-accessoires ontwikkeld. In het assortiment van Trust is er van alles te vinden voor de PC, laptop, mac of netbook. De producten van Trust zijn overal verkrijgbaar. Bij de plaatselijke elektronicawinkel maar ook bij de warenhuizen en grotere supermarkten. Trust kent een lange geschiedenis als sponsor van motorsport.
Bekijk de producten van Trust

Xerox

Xerox is wereldwijd marktleider op het gebied van documentbeheer en biedt het meest uitgebreide assortiment aan technologie, adviseringsdiensten en oplossingen in de industrie. Ze beschikken over het breedste productassortiment in de industrie waarin producten zoals printers, copiers en multifunctionele systemen evenals digitale drukpersen en kleurenprinters de toon zetten. Daarnaast doet Xerox aan documentbeheer. Hierbij beheren zij documenten binnen de onderneming gedurende hun hele levenscyclus. De advies en outsourcing diensten bij Xerox zijn verdeeld in drie groepen: Xerox office services, document uitbesteding- en communicatieservices, bedrijfsprocesservices. Bij deze diensten werkt Xerox nauw samen met de betreffende organisatie om de documentprocessen te verbeteren en zo een concrete meerwaarde te bieden.
Bekijk de producten van Xerox

ZyXEL

Zyxel Communications Corporation is een fabrikant dat DSL en andere netwerkapparatuur ontwikkeld. Het bedrijf is gevestigd in Hsinchu, Taiwan. In 1989 is Zyxel opgericht als ontwikkelaar en producent van analoge modems. Zyxel heeft zich meerdere malen moeten aanpassen aan de veranderde marktomstandigheden in de netwerkindustrie. Naast het in Taiwan gevestigde hoofdkantoor heeft Zyxel vestigingen in en andere Aziatische landen, Europa en Noord-Amerika. De producten worden in meer dan 150 landen, verspreid over alle continenten op de markt gebracht.
Bekijk de producten van ZyXEL

Populair

Dc7900 SFF + L1950g
HP Dc7900 SFF + L1950g

Aspire 9412ZWSMi
Acer Aspire 9412ZWSMi

IP4600
Canon IP4600

Mobile Freedom™ Headset
Logitech Mobile Freedom™ Headset

1.3 MP Webcam C500
Logitech 1.3 MP Webcam C500

F3JC-AP088M, ES
Asus F3JC-AP088M, ES

23LS7DC
LG 23LS7DC

(c) Productbeoordeling.nl 2009 - 2018